Monday, June 27, 2011

Abang courier kejar aku sampai ke kampus!

 

Assalamualaikum dan good morning semuaaa….

 

Oke aku cuba buat entry ni selaju yang mungkin. Nak mandi, kemas barang oii!! Nak balik Pahang, yahuuuu!!!! Thank you encik boyfriend sebab kejut kan. Errr perlu ke mention kat sini? Kahkahkah!!

 

Okay cerita pasal abang courier…. Tak lama dulu aku ada beli barang dari satu online shop ni. Service memang tip top! Aku baru je submit form, dalam 10 minit lepas tu ada orang dari online shop tu call aku untuk sah kan order. Aku takde banyak hal, hari tu jugak aku masukkan duit dalam akaun dia.

 

Lepas tu, dalam dua hari parcel aku dah sampai. Pergghhh cepat tuh! Dia call aku, aku takde kat rumah sebab ada kelas. Aku cakap la aku kat UNISEL. Sekali abang tu datang kampus.

 

Bukit Raja-20110601-00274

Abang dari courier service Sky Net tunggu kat pak guard. Kemain lagi hantar barang by hand! Hohoooo… tengok lah! Dalam kelas pon boleh buat aksi penyampaian hadiah la pulakkkk… Mentang-mentang laa lecturer tengah takde. Haaaa korang rasa-rasa aku beli apa??

 

 

Bukit Raja-20110601-00276

Yeahh baby!! It’s a bag. Hehehee beg yang menyerupai buku nota. I like!!! Murah tau! RM38 je !! Kalau masuk bayaran postage sekali, tak sampai RM50 pun!! Heheheee… Aku memang suka barang murah-murah ni. Sapa tak suka, dah lah cantik murah pulak!

 

 

beg

Beg ala notebook ni ada 3 pilihan warna, so korang boleh pilih mana yang berkenan di hati okay! Diingatkan bahawa beg ni tak besar mana pun. Kalau aku bawak, boleh muat purse, handphone dua bijik, barang mekap sikit. So takde chance nak sumbat banyak barang. Alaa.. kalau banyak barang kang berat lak kan?

 

 

Bukit Raja-20110601-00277

HAAAAAAA…. Tengok apa kejadahnye sempat pulak nak posing dalam kelas! Nasib laaa kengkawan aku memahami yang aku ni memang suke camwhore tak kire tempat. Kahkahkah!!!

 

 

Sooo.. kalau korang ak shopping, boleh la pergi ke :

http://www.facebook.com/eClothezShop

(untuk setiap item, dia dah letakkan link terus ke website. SENANG OKAYH! HAPPY SHOPPING!

 

 

sign NISA

18 comments :

aTy _faRed~ said...

cantik nyer..!! akak suker bab2 bag murah2 ni... rase macam nak order satu kaler puteh tapi ..hurrmm..rase tak sesuwai lak ngan akak...almaklumlah..dah lame retire jadi student.. heheh..:)

Arshieda Nabila said...

nice!!sgt cumil!pinjam bole??hehe

kaizen said...

terbaik lah dik oi.....

al_hakim said...

dasat..nampak bergaya je pakai benda tu.nak cari lah..hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

lawa..wane pink lawa!! =)

muz said...

fuh sempat pose tak kira tempat ye, manalah lecturer tu pergi sampai terlepas show ne... :)

angkasa said...

comel!!bolehla bawak kalau nk bersantai,pegi shooping ka kan..wee :)

iwan_dextrous said...

suka r tu.hiihih

ed shahir said...

comel gilak beg tu :)

khadijah said...

cantiknye, sape yang tak suke barang murah kan..hehe mmg comel la beg tu.. nak jugak la...hehe

LittleGurl said...

waaa canteknyeeeeeeeee nisa. eh tak tak. beg tu yg cantek...wakakkaa...both cute! eh kite suka kaler putih tu...nak beli la...wuuu wuuu

Dayana AZ said...

Wahh! Yg putih tu pun smart!

timm said...

wahh..cleavage!

*terus tekan close browser!

cikSukaSuki@AL said...

UNIK gilaaa :)

eyna said...

cantek....!! cam nk beli je jugak.. hehe..

beLLa said...

waa! comel2. tapi cne nak bukak beg tu?musykil ;p

La Ameera. said...

HAHAHA. I ade. tapi warna putih. I beli rm 40. tapi bukan kat online shop la. :D.

cik najihah said...

comelnye...