Wednesday, June 22, 2011

#5 Wordless Wednesday – Who will understand?

 

DSC_0450

 

Apa tu WORDLESS WEDNESDAY? KLIK SINI.

KLIK : Fan Page Wordless Wednesday

 

 

sign NISA


39 comments:

  1. hai , macam bersedih je nisa

    ReplyDelete
  2. i'll understand you,.coz we r girl,.=p

    ReplyDelete
  3. Lain kali jalan hati2..jgn sampai terpijak taik kucing lg..

    ReplyDelete
  4. hamboi , kemain . .awat tu.???

    sakit gigi ke.?? hak3 . .

    ReplyDelete
  5. kasut cantik tp tuanny mcm memandang kasut seperti d y xkna :D

    ReplyDelete
  6. tak dpt mengenalpasti eskpresi muka tu utk mood apa. rindu hero kot. huuhu

    ReplyDelete
  7. kasut....kasut..................

    ReplyDelete
  8. 1. rindu
    2. sedih
    3. tayang kasut
    4. awak cantik..=)

    p/s: adore ngn nisa..hehehe

    ReplyDelete
  9. uppss,, knape kah ? aishh, x dpt nk tafsir,, hehe

    ReplyDelete
  10. entah kenapa sebak lak koi tengok gambor aok ni..

    ReplyDelete
  11. lawa kasutt!
    wooooo~ tak bleh nak pakai camgitu. takut jatuh. hehe ;)

    ReplyDelete
  12. gojes dah junior aku skrg, dulu hari-hari tgk pakai uniform skola. Muahaha. :)

    ReplyDelete
  13. comel gile kasut!

    psstt psstt nape ne nisa?meh kite blanja spageti meh ;P

    ReplyDelete
  14. merenung kasut hehe :D jangan sedih2 okay dear :)

    ReplyDelete
  15. sooo...WW nisa ni nak bagitau ape actually ?
    pffftt sorry kurang faham :P

    ReplyDelete
  16. sakit kaki pakai high heels..

    -org RTM-

    ReplyDelete
  17. SKINNY NYA KAK NISA (: TAPI STILL MENAWAN GILA

    ReplyDelete
  18. saya paham. paham ;D

    eh..cantik kasut.mcm tgh sedih ? ;p

    ReplyDelete
  19. sedang memikirkan bahawa menjadi diri sendiri adalah yang terbaik...

    ReplyDelete
  20. comel la nisa
    :)
    heels pun lawa!

    kte org baru kat sini
    nway, feel free to visit my blog k

    http://extrafromcikyana.blogspot.com/

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay