Wednesday, June 22, 2011

#5 Wordless Wednesday – Who will understand?

 

DSC_0450

 

Apa tu WORDLESS WEDNESDAY? KLIK SINI.

KLIK : Fan Page Wordless Wednesday

 

 

sign NISA


39 comments:

  1. hai , macam bersedih je nisa

    ReplyDelete
  2. i'll understand you,.coz we r girl,.=p

    ReplyDelete
  3. wow..mencari kebenaran..hehe

    ReplyDelete
  4. Lain kali jalan hati2..jgn sampai terpijak taik kucing lg..

    ReplyDelete
  5. hamboi , kemain . .awat tu.???

    sakit gigi ke.?? hak3 . .

    ReplyDelete
  6. kasut cantik tp tuanny mcm memandang kasut seperti d y xkna :D

    ReplyDelete
  7. kasot cantekkkk
    nak satuuuu.....

    ReplyDelete
  8. tak dpt mengenalpasti eskpresi muka tu utk mood apa. rindu hero kot. huuhu

    ReplyDelete
  9. kasut....kasut..................

    ReplyDelete
  10. 1. rindu
    2. sedih
    3. tayang kasut
    4. awak cantik..=)

    p/s: adore ngn nisa..hehehe

    ReplyDelete
  11. uppss,, knape kah ? aishh, x dpt nk tafsir,, hehe

    ReplyDelete
  12. entah kenapa sebak lak koi tengok gambor aok ni..

    ReplyDelete
  13. lawa kasutt!
    wooooo~ tak bleh nak pakai camgitu. takut jatuh. hehe ;)

    ReplyDelete
  14. gojes dah junior aku skrg, dulu hari-hari tgk pakai uniform skola. Muahaha. :)

    ReplyDelete
  15. comel gile kasut!

    psstt psstt nape ne nisa?meh kite blanja spageti meh ;P

    ReplyDelete
  16. merenung kasut hehe :D jangan sedih2 okay dear :)

    ReplyDelete
  17. sooo...WW nisa ni nak bagitau ape actually ?
    pffftt sorry kurang faham :P

    ReplyDelete
  18. sakit kaki pakai high heels..

    -org RTM-

    ReplyDelete
  19. SKINNY NYA KAK NISA (: TAPI STILL MENAWAN GILA

    ReplyDelete
  20. saya paham. paham ;D

    eh..cantik kasut.mcm tgh sedih ? ;p

    ReplyDelete
  21. sedang memikirkan bahawa menjadi diri sendiri adalah yang terbaik...

    ReplyDelete
  22. comel la nisa
    :)
    heels pun lawa!

    kte org baru kat sini
    nway, feel free to visit my blog k

    http://extrafromcikyana.blogspot.com/

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay