Thursday, May 26, 2011

WORDLESS WEDNESDAY yang aku terlepas

 

DSC_0070

Assalamualaikum semua..

Semalam kalau korang perasan, ada ramai blogger yang buat entry Wordless Wednesday. Aku dapat tahu pasal WW ni pun dari Andyhowtt.

Wordless Wednesday ialah entry di mana korang post satu gambar. Satu je. Tanpa ada apa-apa description atau caption. Namanya pun wordless kan. So without word lah.

Dan aku konon-kononnya plan nak join buat entry Wordless Wednesday. Dan gambar di atas merupakan gambar yang aku nak post semalam. Hahaha. Sengaja mengundang kontroversi? Terpulang kepada mata yang melihat, otak yang menganalisis dan hati yang menilai.

Bye.

 

 

sign NISA


21 comments:

  1. akhirnya di post pd hr khamis...gmbr nisa skrg ni buat org berfikir .byk simbolik.cam gmbr pki baju batman berdua tu.tanpa muka..hehehe

    ReplyDelete
  2. comel buat muka macam gitu Cik Nisa..^^

    ReplyDelete
  3. 1 pic..1000 words..huhu

    ReplyDelete
  4. nisa u r so comelllsss lah.suke akk tgk.

    ReplyDelete
  5. ekekee . .memek muke yg unik.!! hahaa . .

    adaka itu.??? teeeetttt . . *mase daa tammat . . okbai ~

    ReplyDelete
  6. haaa..bf la tew kan. hehehe ~ ;bb

    ReplyDelete
  7. promote! la fan pages #WW ! hehe

    ReplyDelete
  8. hiks me pun ingat nak buat tapi luuuupaaaa jugak. pastu jadik malas tetiba *alasan! hihi

    ReplyDelete
  9. Errrrrr...errrr..errr.. wordlesss huhu

    ReplyDelete
  10. muka cam takut kne mengorat ke niza...hikhikhik

    ReplyDelete
  11. salam ;)

    new blogger here.

    owhh,baru tau pasal ni cuz baru join blogging. seems interesting. hehe


    http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. FIRST TIME YAN DENGAR BENDA NI.KESIAN KAN XD

    ReplyDelete
  13. boy : comel gak nisa ni kan?

    nisa : aku memang comel pun.

    hahaha..

    ReplyDelete
  14. bile nak upload gambar kite plak?hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay