Thursday, May 26, 2011

WORDLESS WEDNESDAY yang aku terlepas

 

DSC_0070

Assalamualaikum semua..

Semalam kalau korang perasan, ada ramai blogger yang buat entry Wordless Wednesday. Aku dapat tahu pasal WW ni pun dari Andyhowtt.

Wordless Wednesday ialah entry di mana korang post satu gambar. Satu je. Tanpa ada apa-apa description atau caption. Namanya pun wordless kan. So without word lah.

Dan aku konon-kononnya plan nak join buat entry Wordless Wednesday. Dan gambar di atas merupakan gambar yang aku nak post semalam. Hahaha. Sengaja mengundang kontroversi? Terpulang kepada mata yang melihat, otak yang menganalisis dan hati yang menilai.

Bye.

 

 

sign NISA

21 comments :

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akhirnya di post pd hr khamis...gmbr nisa skrg ni buat org berfikir .byk simbolik.cam gmbr pki baju batman berdua tu.tanpa muka..hehehe

Zinnirah Humaira said...

comel buat muka macam gitu Cik Nisa..^^

::SimpleGirlOfMe:: said...

1 pic..1000 words..huhu

Faqihah Husni said...

Eh! Baru tahu,

rara pinkmafia said...

nisa u r so comelllsss lah.suke akk tgk.

Farierahasanz said...

ekekee . .memek muke yg unik.!! hahaa . .

adaka itu.??? teeeetttt . . *mase daa tammat . . okbai ~

Cik Puan Izan❤ said...

ada apa pada gambar itu yer...^^

starzieti said...

haaa..bf la tew kan. hehehe ~ ;bb

~Kirin Selama Perak~ said...

siapa tu?
*wat2 tak kenal*
wakakaka

Izatie said...

Ehh comelnye awak ^____^

EmanTheHalia said...

promote! la fan pages #WW ! hehe

sarah mohamad said...

hiks me pun ingat nak buat tapi luuuupaaaa jugak. pastu jadik malas tetiba *alasan! hihi

fierapirot said...

erkkk...=)

Abang Long said...

Errrrrr...errrr..errr.. wordlesss huhu

nadia ar-rumaisha said...

muka cam takut kne mengorat ke niza...hikhikhik

Dayana AZ said...

gambar penuh makna :D !

Sarah Khan said...

salam ;)

new blogger here.

owhh,baru tau pasal ni cuz baru join blogging. seems interesting. hehe


http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

Izyan Masri said...

FIRST TIME YAN DENGAR BENDA NI.KESIAN KAN XD

Muhd Fadil said...

boy : comel gak nisa ni kan?

nisa : aku memang comel pun.

hahaha..

nazirulhazwan~ said...

bile nak upload gambar kite plak?hehe

EZAN IDMA said...

comel comel comel comel