Saturday, May 21, 2011

Usaha membesarkan perut. Kali ni bawak crime partner!

Assalamualaikum semua…

Jangan muak jangan jelik dengan entry makan aku. Aku dah kurang buat self-photoshoot, tapi aku lebihkan makan! Thanks a lot kakak kesayangan kerana tidak berputus asa membawa aku makan ke sana sini, merasa tempat baru dan juga usaha membesarkan perut aku.

Walaupun hasilnya tak nampak sangat, tapi aku tetap berusaha. Badan aku mesti cecah 50kg pleaseeee!!! Kali ni aku menjalankan operasi membesarkan perut di Sunway Pyramid, tapi aku angkut sekali crime partner baru. Kahkahkah!

 

DSC_1008Aku dan Kak Sue yang sweet di Theobroma Chocolate Lounge, Sunway Pyramid.

 

DSC_1015Sebelum melantak meh aku layan boyfren cinta hati aku dulu, Kahkahkah! Over betol aku.

 

DSC_1024Strawberry Sensation. Pembuka selera. Aummm!

 

DSC_1026Makanan feveret aku kalau makan di Theobroma! Spaghetti Alla Carbonara.

 

DSC_1029Kakak aku jiwa melayu. Makan kat tempat omputih pun mesti nak nasi! Oven Baked Chicken.

 

DSC_1028Kak Sue cuba Spaghetti Seafood Olio-olio. Best!

 

DSC_1018Kak Sue suka Strawberry Frappe. Fair Lady Frappe yang kat tengah tu aku punya. Dan macam biasa kakak aku suka Iced Tea with Lemon.

 

DSC_1016

Muka suka nak mampos dapat mengenyangkan perut. Tapi macam tak ikhlas pulak aku senyum. Kahkahkah! Lounge ni terletak betul-betul mengadap tempat ice skating. So mata aku ni tak habis-habis perhati orang ice skating. Haihhhh siapa nak bawak aku ice skating????

 

DSC_1031

Yeahhhh aku dan Kak Sue yang sporting + sweet + nampak muda! Muka macam sebaya aku aje kan? Cisss kalau Kak Sue baca ni memang kembang setaman laa beliau. Kahkahkah!

Tapi takpe.. best keluar dengan beliau. Lepas ni boleh angkut beliau jadi crime partner lagi! Boleh kan Kak Sue???? Hehehee… Misi membesarkan perut? Temporarily succeed! Sebab apa? Sebab bila dah habis rasa kenyang tu, perut aku kempis balik. Haiyahh!!!

 

 

 

sign NISA


18 comments:

  1. bestnyer..
    suke mkn2 gak..
    n saye pown kene 5okg gk..huhu

    ReplyDelete
  2. sedapnyee.. belanja kak nisa :D geram tgok Strawberry Sensation tuh, nmpak sedap je.. :)

    ReplyDelete
  3. wahh beznyerrr !nak ikotttt

    ReplyDelete
  4. hhahaha...ni bkn nisa suka menaip,ni nisa suka makan...hehe...just kidding...nk Fair Lady Frappe yg kt engah 2...nmpak sedap je...hehe

    ReplyDelete
  5. sedap nyer larh.... terliur di buat nyer...

    Fair Lady Frappe nie best x..??
    ase chocolate ker..??

    ReplyDelete
  6. 50kg.?skg bape.?
    ice skating jom..

    ReplyDelete
  7. wahhh..sangat best...makanan 2 wt perut lapa balik...uhuhu..

    ReplyDelete
  8. hey nisa! lame tak singgah sini!!
    wah..lepas ni jom lepak dgn sab pulak! wee~

    ReplyDelete
  9. haa!!! best3x... da pnh breakfst kt sni sblm g men es-skatg.. hhuhuu^^

    ReplyDelete
  10. wuuu....suke mkn...pasni bole try Full House plak...tmpt die nmpk cm cntik jek...bole bwt entry kt sni..hehee

    ReplyDelete
  11. saya suka makan spagetthi!! dah terliurr tgk ni..

    ReplyDelete
  12. nisa...kak sue kamu nie nama dier suniza anis ker?kalau yer,kirim salam kat dier...

    ReplyDelete
  13. nisa..kak sue kamu nie nama dier suniza anis ker? kalau yer, kirim salam kat dier...dari mast

    ReplyDelete
  14. dah lama teringin nak p Theobroma Chocolate Lounge ni..tapi asyik lalu ja..mesti sensorang..fail!!

    ReplyDelete
  15. uhukk saya pon suka makan2 ni.. tp x badan x naik2 lagi.. huhu kalo nk ajak sy jadi partner makan pon bole hahah makan is the best!

    ReplyDelete
  16. suka strawberry sensation tue!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay