Saturday, May 7, 2011

UPDATE ON THE SPOT : Kenyangkan perut di Pizza Hut bersama YUYU!

Assalamualaikum semuaa….

Picture2485

Yeahhh hari ni jom lah kita kenyangkan perut dengan makanan enak lagi menusuk kalbu dan anak tekak! Erkkk bahasa apakah yang aku guna ni? Sesungguhnya hari ni aku sangat laparrr tahu tak? Dan hari ni aku bakal membuat perubahan besar dalam hidup aku! Perubahan ape?? Rahsiaaa!!

Ohhh sebelum tu aku nak minta maaf sebab tak update blog dengan kerap dah sekarang. Pemalas betol aku hoii!!! Kesian blog pink aku. Sob sob sob~ Dan aku nak berterima kasih sangat-sangat kepada yang duk komen even though aku tak update blog *hugsss*

 

IMG00567-20110507-1357

Pizza Hut di Subang menjadi pilihan hati yeahhh! Aku start jatuh cinta dengan Pizza Hut cawangan Subang ni sejak aku baca blog Darkbatman. Yelah.. beliau kan dapat makan free kat sini hari tu (untung laaa) kahkahkah!… Interior designnye menurut Darkbatman, sangat cantik dan selesa. And yes, aku akui itu!

 

me n yuyu

And yeah bebeh aku bukan keseorangan! Terpampang nama YUYU di tajuk entry aku ni. Yuyu mana pulak ni??? Ni lah Yuyu Musa (Yuyu Lar) , antara blogger yang terawal membuat vlog dengan 1tube.

Sekarang ni beliau sangat rajin nak teman aku lepak makan. Love you muah muah laa!! Hohohoo… Erkk she’s right next to me now. Haha! So, Yuyu jom laa kita kenyangkan perut ye! Lapar dowhhhh!!

 

IMG00568-20110507-1358

Ohh ye, pelayan Pizza Hut jangan kau melawan cakap customer. Sebab customer is always right! Hohohoo gila ahh kejam dan riak takbur nye statement aku. Nanti sambung entry lain lah yek! Nanti aku tepek gambor makanan yang kitorang order tadi, kasi meleleh air liurrrr punya!

Jangan jeles. Kahkahkah!!

 

 

 

 

 

sign NISA

20 comments :

Admiral Hafiz said...

naseb bek xde gmbr pizza
so xde la terliur sgt

hehe

Entry Terkini: Video Kekejaman Terhadap Binatang Yang WAJIB Ditonton! - Farm To Fridge

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

akak nak pizza jgk hehehe

syufaa said...

nak mkn pizza!!!!!!! =.="

erysweetie said...

bile tgtk pizza, teringat chocolate volcano. yummy yummy~

hanani0210 said...

bestnya makan kat pizza hut.. hari tu pun makan..dapat less50%..best kan?

Jom baca ni: Estee Lauder untuk Hari Ibu?

Yuyu Musa said...

hahaha...yuyu musa..

kekok sikit dgn nama tu..kah3..

kenyang oiiii..sangatttt...tengkiu pd yg blanja..hik3..

Nasuha Salleh said...

aduhai..mgidamnye mkn pizza =p

bf kesayangan Nisa Kay said...

arghhhhhhh dem jeles!

tulus sweet said...

yuyu jugakkan. hehe

CikHaniBhulat said...

sedap nyew pizza..dah lama x mkn =(

... said...

as salam..
perubahan?
hah!!!!

dapat teka dah!! muahahaha! boleh baca kat entri baru @bro framestone
<--- eh? tak boleh tag

XD

aie! aie! aie!~ ada orang buli i~

tak kira update ke tak, blogcooking adalah wajib~

haihh..ingatkan yoyo joleka.
muahaha~

yuyu lar ghopernyer.
muahaha~

=)

Anonymous said...

nisa..leh tak wat tuto cmne pakai selendang cm nisa tu?

Faiz Tapit said...

peewwwiittt.... ade yuyu tu
hik3

lynda said...

alaaa..makan ber2 je ke?tak ajak pon kan.huhu

Izyan Masri said...

baru ingat yuyu zulaikha tadi T_T

Love hurt aeNnn said...

sedapnya makan pizza.. hihi. :)

bila nak belanja ain pulak.. hehe. nisa , ain ingat dengan yuyu zulaikha..

miss nadya said...

pizza mana ni nisa??

pilotHans said...

makes me hungry...hmmm

Ini Kisah Tia said...

nyum2 . sedap tuu . hehee

Dea said...

lovess ur shawl..:P