Wednesday, May 11, 2011

Trafik kurang pun masih dapat Buffered Earnings! Sayang Nuffnang!

Assalamualaikum semuaa….

Wahhh begitu jelas riak takburnye tajuk entry aku kali ini ye.. Harap semuanya jangan salah faham ye…. Hehehhe sekadar nak berkongsi kegembiraan dengan semua. Lalalalaa…

 

 

Ada seorang blogger yang aku kenali, yang dah agak lama blogging… dia menasihati aku supaya setia dengan satu sahaja…. Nasihatnya aku ambil dan aku setia dengan Nuffnang sahaja. Pernah aku diuji, aku tak dapat buffered earnings selama beberapa bulan! Padahal dalam jangkamasa tersebutlah aku dok bersengkang mata nak maintain unique views hampir 2000 sehari.

Fuhhh memang bukan senang nak dapat sebenarnya. Tapi semua tu kan rezeki, kalau kita sabar, insyaAllah Tuhan akan bagi berganda-ganda kot! Maka, hasutan rakan-rakan untuk berpindah kepada yang lain terpaksa aku pekakkan telinga lah ye.

 

buffered

Heee kempen Cadbury masih berjalan! Rasanya dah lama.. alaa tak lama lagi habis la tu… Sebelum ni ada lagi satu BE, tapi habis awal pula… Semalam buka website Nuffnang , fuhhh terkejut jugaklah bila ada BE baru masuk! Padahal seminggu dua ni aku rasa aku gagal nak maintain trafik!

Huuu kesetiaan berbaloi lah macam ni! Hehehe so sekarang ni aku cuba jugak cari masa nak maintain trafik. Oh ye… JANGAN INGAT hari ni letak iklan Nuffnang, esok ah boleh dapat BE. Aku ni blogging dah nak setahun baru dapat BE tau. So jangan kejar sangat, nanti mahal pula rezeki itu.

 

 

 

sign NISA

39 comments :

lynda said...

wahh..bez la.lynda xpnh dapat pon.huhu..

trigyy said...

nuffnang mmg suke traffic rndah2 kot.. hehhe.. ni msti kes sllu hntar ticket nie.. kan2x..

KyêrulL said...

Congrats ;) nuffnang x syg sy lah.. tak pernah dapat BE Trafik sehari UV dah 1-2k , Bio dan Survey setiap 2 minggu updated.. tapi masih xdapat.. :D

darkbatman said...

blogger o bf yg bg nasihat? baik ngaku cpt..kehkehkeh

ydaa (+) said...

tahniah nisaa =D keep it up ~ love ur style .

Love hurt aeNnn said...

tahniah nisa.. :)

FIRDAUS HUSAIN said...

en nuff x syang sya..hahha

cik hani said...

cik hani tak paham sgt dgn konsep nuffnang ni..

Halimatun Sa'adiah said...

rezeki akan dtg wlpon lmbt ek..
thanks atas nasihat...

jaa64 said...

:)
betul tuu..Ssamelah kita setia je ngan nuff kan ..nanti dapatlah tu BE:D

Budak Botak said...

he3, nanti Nuffnang buat iklan style baru lak... Tgk entry bdk Botak bawah nie....

Entry terbaru -> Grapevine - Cara Baru Pengiklanan Di Nuffnang & Churpchurp... (",)

Nisa Kay said...

@lynda

heheh
insyaAllah satu masa nanti dpt la tu. hehehe

Nisa Kay said...

@KyêrulL

tu kata2 org yg x sabar.
hahaha sorry :P
tp sy maintain nak setahun baru dpt first BE :)lepas setahun baru rezeki sy murah ckit. lalalala

Nisa Kay said...

@trigyy

traffic sy xdela rendah sgt...
cuma seminggu dua ni je kurang drpd biasa... tp time ni la BE nak masuk.. mana sy tahu kan. ehhehe

Nisa Kay said...

@ydaa ( )

tenkiuuuu :D

Nisa Kay said...

@darkbatman

errr dua2!! hahahaa

Nisa Kay said...

@jaa64

heheh yuppp!! :D

Nisa Kay said...

@FIRDAUS HUSAIN

heheh kena la bersabar.

Nisa Kay said...

@Halimatun Sa'adiah

yup thats rite :D

Nisa Kay said...

@cik hani

hehe xpe2.. nnt faham le tu :D

Nisa Kay said...

@Love hurt aeNnn

ehhehe thanks!
:D

!! Kodet !! said...

hurm , blog ketiga saya trafik sikit sangat , tp ada be smpai 6...tp xde guna sbb trafik pun sikit

solomolo said...

bestnye...
harap2 lepas ni dapat BE lagi...
sekarang baru ada 1...

Muhammad Khairul Fahmi said...

fahmi pun sama masih buta selok belok nuffnang ni..huhu...

CikHaniBhulat said...

best nye...jom kongsi..hani xpernah dpt pon =)

Ini Kisah Tia said...

alhamdulillah . rezeki masyuk tu . tak payah mengharap sangat sebab selalu bila mengharap tu yang tak dapat2 .. hehee ..

jom baca Al-Kisah Blog dan Blogger

sarah mohamad said...

saya pun masih setia dengan nuffnang.tak nak bertukar kepada yg lain. lama2 nak baru lah membuahkan hasil :)

EYFAalias said...

woah! congratss :D

Ujang9897 said...

aku ada 1 jer..grrrr..

aku tau siapa yang nasihatkan..=)

ehem2 la tuew..!!!

EZAN IDMA said...

hehe. tahniah . murah rezeki :)

SANDRA AZWAN said...

Salam Nisa.....tengah tunggu entry MNTFB 2011 dari Nisa! hehe..;-P

SANDRA AZWAN said...

Seronotnye...;-P

Liey Yatiey said...

Congrats !

bunga said...

wahh..bestnyerr..layan.

fadh said...

baru nk jinak2 ngan nuffnang . hope dpt jadi mcm nisa !

follow u !

Akulah Pak Lan said...

Rezeki..bgs la..

Sufy said...

still nak blaja benda2 yg payah ni..haha :p

PinQib said...

siyes.. nuffnang memang baikkkk gilerrr

Rahmad said...

wah dapat BE bestnya..

tak rugi kalau setia pada yang satu..
murah rezeki..