Wednesday, May 11, 2011

Trafik kurang pun masih dapat Buffered Earnings! Sayang Nuffnang!

Assalamualaikum semuaa….

Wahhh begitu jelas riak takburnye tajuk entry aku kali ini ye.. Harap semuanya jangan salah faham ye…. Hehehhe sekadar nak berkongsi kegembiraan dengan semua. Lalalalaa…

 

 

Ada seorang blogger yang aku kenali, yang dah agak lama blogging… dia menasihati aku supaya setia dengan satu sahaja…. Nasihatnya aku ambil dan aku setia dengan Nuffnang sahaja. Pernah aku diuji, aku tak dapat buffered earnings selama beberapa bulan! Padahal dalam jangkamasa tersebutlah aku dok bersengkang mata nak maintain unique views hampir 2000 sehari.

Fuhhh memang bukan senang nak dapat sebenarnya. Tapi semua tu kan rezeki, kalau kita sabar, insyaAllah Tuhan akan bagi berganda-ganda kot! Maka, hasutan rakan-rakan untuk berpindah kepada yang lain terpaksa aku pekakkan telinga lah ye.

 

buffered

Heee kempen Cadbury masih berjalan! Rasanya dah lama.. alaa tak lama lagi habis la tu… Sebelum ni ada lagi satu BE, tapi habis awal pula… Semalam buka website Nuffnang , fuhhh terkejut jugaklah bila ada BE baru masuk! Padahal seminggu dua ni aku rasa aku gagal nak maintain trafik!

Huuu kesetiaan berbaloi lah macam ni! Hehehe so sekarang ni aku cuba jugak cari masa nak maintain trafik. Oh ye… JANGAN INGAT hari ni letak iklan Nuffnang, esok ah boleh dapat BE. Aku ni blogging dah nak setahun baru dapat BE tau. So jangan kejar sangat, nanti mahal pula rezeki itu.

 

 

 

sign NISA


39 comments:

  1. wahh..bez la.lynda xpnh dapat pon.huhu..

    ReplyDelete
  2. nuffnang mmg suke traffic rndah2 kot.. hehhe.. ni msti kes sllu hntar ticket nie.. kan2x..

    ReplyDelete
  3. Congrats ;) nuffnang x syg sy lah.. tak pernah dapat BE Trafik sehari UV dah 1-2k , Bio dan Survey setiap 2 minggu updated.. tapi masih xdapat.. :D

    ReplyDelete
  4. blogger o bf yg bg nasihat? baik ngaku cpt..kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. tahniah nisaa =D keep it up ~ love ur style .

    ReplyDelete
  6. cik hani tak paham sgt dgn konsep nuffnang ni..

    ReplyDelete
  7. rezeki akan dtg wlpon lmbt ek..
    thanks atas nasihat...

    ReplyDelete
  8. :)
    betul tuu..Ssamelah kita setia je ngan nuff kan ..nanti dapatlah tu BE:D

    ReplyDelete
  9. he3, nanti Nuffnang buat iklan style baru lak... Tgk entry bdk Botak bawah nie....

    Entry terbaru -> Grapevine - Cara Baru Pengiklanan Di Nuffnang & Churpchurp... (",)

    ReplyDelete
  10. @lynda

    heheh
    insyaAllah satu masa nanti dpt la tu. hehehe

    ReplyDelete
  11. @KyêrulL

    tu kata2 org yg x sabar.
    hahaha sorry :P
    tp sy maintain nak setahun baru dpt first BE :)lepas setahun baru rezeki sy murah ckit. lalalala

    ReplyDelete
  12. @trigyy

    traffic sy xdela rendah sgt...
    cuma seminggu dua ni je kurang drpd biasa... tp time ni la BE nak masuk.. mana sy tahu kan. ehhehe

    ReplyDelete
  13. hurm , blog ketiga saya trafik sikit sangat , tp ada be smpai 6...tp xde guna sbb trafik pun sikit

    ReplyDelete
  14. bestnye...
    harap2 lepas ni dapat BE lagi...
    sekarang baru ada 1...

    ReplyDelete
  15. fahmi pun sama masih buta selok belok nuffnang ni..huhu...

    ReplyDelete
  16. best nye...jom kongsi..hani xpernah dpt pon =)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah . rezeki masyuk tu . tak payah mengharap sangat sebab selalu bila mengharap tu yang tak dapat2 .. hehee ..

    jom baca Al-Kisah Blog dan Blogger

    ReplyDelete
  18. saya pun masih setia dengan nuffnang.tak nak bertukar kepada yg lain. lama2 nak baru lah membuahkan hasil :)

    ReplyDelete
  19. aku ada 1 jer..grrrr..

    aku tau siapa yang nasihatkan..=)

    ehem2 la tuew..!!!

    ReplyDelete
  20. hehe. tahniah . murah rezeki :)

    ReplyDelete
  21. Salam Nisa.....tengah tunggu entry MNTFB 2011 dari Nisa! hehe..;-P

    ReplyDelete
  22. baru nk jinak2 ngan nuffnang . hope dpt jadi mcm nisa !

    follow u !

    ReplyDelete
  23. still nak blaja benda2 yg payah ni..haha :p

    ReplyDelete
  24. siyes.. nuffnang memang baikkkk gilerrr

    ReplyDelete
  25. wah dapat BE bestnya..

    tak rugi kalau setia pada yang satu..
    murah rezeki..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay