Tuesday, May 10, 2011

Supper.

Assalamualaikum semua…

Whoaaa entah kenapa dengan perut aku hari ni, meragam nak makanan aje keje nye! Badan tak naik-naik jugak! Sedih betol lah.. Huhuuu… Ohh ye, supper adalah makan lewat malam.. dan aku sebenarnya jarang ambil supper… Takut gastrik berulang… sebab doktor aku pernah cakap makan lewat malam dengan kerap pon boleh mengundang gastrik!

Biasanya kalau malam, aku akan kunyah-kunyah biskut atau roti atau minum banyak air aje.. hehehee tapi malam ni kebuluran kurasakan! Kahkahkah! Sooo handphone aku dicapai dan mendail Pizza Hut Delivery!

 

IMG00611-20110510-2316

Yeahhh I lap you  lahhh Pizza Hut Delivery!! Kamu hadir di saat perut ku berdondang sayang. Kahkahkah!!! Aku order benda yang biasa aku makan iaitu Spaghetti Creamy Carbonara, Flat Bread dengan air Pepsi (yang berbungkus dalam beg plastik tuuu)

Fuhhh kini perut aku tidak lagi berdondang dendang bak lagu Noraniza Idris! Kuikuikui… agak-agak kalau aku bosan, aku order Domino’s Pizza pulak kot??? Sebelum ni asyik order McDelivery. Sumpah bosan lorh makan burger hari-hari!

 

IMG00614-20110510-2317

Yeahhh!!! Spaghetti Creamy Carbonara yang lebih banyak isi daripada biasa. Aku tak ingat pulak sejak bila spaghetti ni ada bawang besar? Hahahah terlebih rajin lak orang Pizza Hut nak masakkan spaghetti untuk aku! Agaknya dia tahu aku tengah kebuluran kot?

Kehkehkeh! Ehhhh ter-tiru gaya gelak seorang blogger femes pulak! Hahaha.. Oke lah, jemput makan ye semuaaa…

 

 

 

 

sign NISA

12 comments :

mad khaz said...

wah wah,sedap. tibe2 terase lapor XD

Yuyu Musa said...

ku tahu gaya gelak siapa tuh...ehem ehem...hahaha

holaulala said...

hai nisa! klau rajin like la page ni

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.153825238018083.38406.104406449626629&closeTheater=1#!/pages/ErnieKhairina-collections/104406449626629

sye join contest tu. my pic no.67. hee~~ xnk like pon xpe..xpkse:)

@ku d! sin!e said...

senang jer kan. delivery jer sume.. haha

Kak Aya said...

nak sikit, lapar la pukul 2 pagi mengadap blog ni....

cik heroin said...

nak skit. tgh lpar T.T

Puteri Iqa Izyan said...

wuuuu.. pagi2 tgk makanan. lapo ^_^

Anis Nasri said...

lapar nyeee...
nak PHD jgk laaa...

KAMIHIDUP said...

peh.

cikmima said...

wohoooo senang nye idup...call sajo

Ujang9897 said...

lu ni badan kocik..makan kuat

OreO HitaM said...

Reti masak speggeti?