Monday, May 2, 2011

Simple

Assalamualaikum semua….

 

IMG_3516Heheeeeee….. sedap dipeluk!

 

IMG_3509

IMG_3513

Ehekk ehekk.. seriously aku tak tahu nak taip ape. Daripada SAYA SUKA MENAIP, jadi blur bila nak menaip! Adehhh aku tak pandai lah nak tulis jiwang karatsss sangat! Huahuaaa kang orang kata haku syiokk sendiri pulak! Ah sudah!

 

 

IMG_3518

Thanks for being soooo romantic! Haha first time terima fresh flower from someone special. *Uhukkk uhukkk*

And I was speechless for the surprises! Hehehe thank you dear, thanks sebab bawak kite jalan-jalan kat tempat yang awak sukew. Auwww… *Aku rasa segan giler dan nak tampor diri sendiri boleh???*

Oke dahh dahhh! Aku segan. Haha bubbye!

 

 

 

 

sign NISA

11 comments :

... said...

as salam..
simple & ...hungry!
adei..ada pula teddy, boleh jadi bantal~
ada pula kek!!
nasib baik secret recipe tarak bukak 24 jam

>_<

tahniah! dapat kek, dapat teddy & rose.haha~
takde open table cam encik ben?

XD

seriously aku tak tahu nak taip aku

tu..maksudnya?taip aku tu apa? nama benda ke?boleh makan?

pergh..layanj pakcik mat punya hidangan entri pagi2.ekeke~

fierapirot.blogspot.com said...

sodapnye...lapo la pulak tgk kek nisa tu..tetibe rase nak telan laptop ni..hehehe..selamat pagi..=)

qasehraihan said...

waaaa..tahniah..
den suko benar kat teddy bear..hehe

SYAFIQAHSALEH said...

seronoknya dapat semua nie..jeles :D

Dawa said...

sapa someone special tu? nak baik2 dgn dia la. nnt bley dpt kek. hehe

Syarafina Zaini said...

hehe comel je entri ni macam tuan dia.. =p

nur aneesa said...

sodaapp nyaa. nakk sikitt

cik Nu said...

haha. so cute. and so sweet laa. .* jelez nie. hehe. .pape pun sis nisa tetap comel. .laen kali singgah2 la blog mia lak. .blog suka2 :)

yad'z said...

hamboiiiiiiiiii.... kemainn lagi.. ehehe

trigyy said...

haaa.. sapo la tu dear dia tuu.. bila turn nisa pulak, turn ujang dah.. hahaha

liya alia said...

cecece.. secret admire bagi lah tu kan.. orang cantik.. heee.. bila nak merasa mcm ni jugak ntah.. haha :)