Sunday, May 15, 2011

Restoran Molek – Kelatelicious!

Assalamualaikum dan good morning!

Pagi-pagi bangun mood tak berapa oke sebenarnya… Sebab apa? Nantilah aku kongsikan luahan hati. Cewah cewahh!! Oke lupakan sebentarrrr… Mood lapar giler dowh! So aku bukak folder lama lama, terjumpa lahhh gambor aku pergi dinner kat satu restoran kat Pusat Komersial Shah Alam.

Aku ada snap gambar Restoran Molek ni, tapi gambar nye tak pulok doh! Huhuhuuu KELATELICIOUS merupakan tagline restoran nih. Masakan Kelantan okeh!

 

IMG_2820Interior design yang simple but yet attracting enough.

 

IMG_2825Air ribena & Ice blended Mango Lychee. Special one at Molek!

 

IMG_2828

IMG_2829

Yang atas tu, nasi goreng daging merah. Yang bawah ni, nasi tu nampak kosong aje kan? Jangan tertipu dengan nasi goreng tomyam tuh. Banyak kot nasi nye! Isi nye pun banyak. Sedap wooo!!!!

Sekarang ni, kalau aku rasa nak melantak nasi, memang aku dengan kakak aku serang Molek la… Kalau terpaksa pergi kedai lain, mood nye mesti tak sama macam makan dekat Molek!! Pergghhhh sampai macam tu sekali penangan restoran Molek! Hehehe sebenarnya banyak lagi gambar makanan, tapi malas laaa aku share. Aku jugak yang terliur kang!

 

Oke lah.. gotta go!!!

 

 

 

sign NISA


42 comments:

  1. wah. . sis asyik makan makan and makan je ek.
    ape kata pasni g makan ice cream pulak .
    i suggest g kat new zealand natural kat the curve .
    sedap taw. :)

    ReplyDelete
  2. kan kan. sedap kan. hari tu pun mye pergi makan kat situ. :D

    ReplyDelete
  3. da prnah makan kat sini dulu2..xbad ar..^_^

    ReplyDelete
  4. wawhhh..mmg sedapp..kelate ke tu :)

    ReplyDelete
  5. sedapnyeeee ;p lapo plak rase. hehe

    ReplyDelete
  6. kak nisa.. yg nsi goreng ade telur atas tu bkn nasi goreng daging merah nmenye.. nasi goreng USA.. ahakkss :)

    ReplyDelete
  7. kedai tue macam menarik..best...

    ReplyDelete
  8. ice blended mango tu nampak mcm sedap

    ReplyDelete
  9. penah drop sini khamis lepas !
    memang syok la nasi kerabu dye :D

    ReplyDelete
  10. AIR TU MACAM OVERR PULAK TINGGI DIA.KEHKEH :D

    ReplyDelete
  11. Comel je nama restoran , MOLEK. haha

    ReplyDelete
  12. kalau selalu makan kedai kelate ni cepat muak, sesekali ok. :)

    ReplyDelete
  13. kuat betoi aok ni makan...
    kang gemok karang..haha

    -org RTM-

    ReplyDelete
  14. sedappnya.. restorannya pun menarik..

    ReplyDelete
  15. Selama kat Shah Alam tak pernah jumpe pon restoran ni.
    Restoran Molek eh name die?
    Takpe-takpe, nanti I try.
    Hehe.

    ReplyDelete
  16. apa alamat betul dia? trasa nak p ah~

    ReplyDelete
  17. saye pon suke makan kat ctu.. berbaloi jugak... =))))

    ReplyDelete
  18. mcm best je. time dah kluar uitm la br nk ada restoran2 best cmni. huhu

    ReplyDelete
  19. @cik Nu

    woww really.. mcm best!
    thanks for the suggestion!

    ReplyDelete
  20. @maisarah

    whaa duk area shah alam gak ke?
    ehhehe mmg sedapp :D

    ReplyDelete
  21. @awek retro

    ehhehe yup.
    interior design yg simple..

    ReplyDelete
  22. @ir. chung-ho

    whaaa..really...
    x penah try lg nasi kerabu dia. nak try laa nnt :)

    ReplyDelete
  23. @KAMIHIDUP

    ehhehe xtahu la.. ikut selera masing2 kot.. ehhehe

    ReplyDelete
  24. @Anonymous

    hehehe
    mmg koi suke makan :P
    memang koi nak naikkan berat bdn nih. hekhekhek!

    ReplyDelete
  25. @Judiene

    kat dlm area pusat komersial shah alam, seksyen 7 ..
    ehhehe

    ReplyDelete
  26. @SyerAgh

    aaa..nombor kedai n nama lorong x tau, tp kat Pusat Komersial Shah Alam, seksyen 7...

    ReplyDelete
  27. @Dawa

    ehhehe
    nnt turun shah alam boleh la try :)

    ReplyDelete
  28. wahh . cam sodap jaa. lapar dah ni . haha. nak pegi situ jgk tp jauh derr ;((

    ReplyDelete
  29. adoi la..sgt la best nampak nie..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay