Monday, May 16, 2011

Petang yang meriah – Lepak di Taman Metropolitan Kepong

Assalamualaikum semua….

Wahhh petang tadi aku pergi join mini gathering @ lepak-lepak session bersama kengkawan blogger dari Sahabat Blogger (group blogge d facebook).

Mulanya aku ingat nak singgah kejap aje, nak singgah jumpa blogger yang datang.. Aku ingat kan tak berapa ramai nak join, ye la sebab lepak-lepak ni di rancang agak last minute jugak lah… Tapi salah sangkaan ku, agak ramai yang datang. Aku rasa dalam 30 orang jugak. Meriah weyh!

 

All pictures above, credit to Mas Saari.

 

 

Haaa gambar di bawah ni pulak, sekali aku tengok dah macam kakak dengan adik. Wargghhhh adik kah? Kahkahkah! Pon boleyyyy!! Tak gitu?? Hehehee

Picture below credit to Mas Ahmad Safwan

 

Gambar sendiri takde lagi. Nantilah aku ambik kat kakak aku bila-bila aku jumpa dia ye.. Hehehe sorry guys! InsyaAllah by Selasa or Rabu aku akan cuba upload video… Sebab aku agak busy la sekarang. Bukan agak busy, memang busy pon! Nka final exam dah woi. Huhuuu..

By the way.. thanks kepada semua yang datang oke.. Entry penuh dari aku akan aku up bila aku free. Ngehngehngeh!

 

 

 

 

sign NISA


63 comments:

  1. wahhhh. bestnyaa. nak join jugakk :(

    ReplyDelete
  2. sewonoknye
    tingin jumpe nisa ;)

    ReplyDelete
  3. Terbaik.weee.Tak pernah join b=gathering lagi.HAHAHA

    ReplyDelete
  4. puas carik...akhirnya jumpe jugak...weee~

    ReplyDelete
  5. mana gambar aku...

    dah ada pic aku jgn lupa backlink..hahahaha

    ReplyDelete
  6. ader rezki group boy and girl leh jumpe plak.. =)

    ReplyDelete
  7. Never been to any blogger gathering before.
    Segannye nak attend.
    Hehehe.
    Tapi nampak cam happening je.

    ReplyDelete
  8. wah2... cantiknya gambar ketiga tu. sape la yg amik kan? (sentuh bahu, mata ke atas)~ O_o

    yang rasa amik gambar lawa tapi takde kamera canggih, =_=
    FahmiMahat

    ReplyDelete
  9. wahh,...
    nad nak join td..tp mak ajak g beli baju raya lak kat jln TAR..huhu

    ReplyDelete
  10. dam !! nyesal x g tadi , ahaks :)

    ReplyDelete
  11. wah best nye! buat la lagi next time. macam best je.huhu~~

    ReplyDelete
  12. ade la sorg mamat tu kan,.. dia ngajak gi minum last2 dia yg lari dulu,. keh keh keh keh

    ReplyDelete
  13. hey nisa. kenal tak? muahahaha.

    aku ada buat entry pasal gath tuh, nak letak link sini bleh? grrr~

    http://aishawhatever.blogspot.com/2011/05/apa-aku-dapat-bila-aku-join-blogger.html

    ReplyDelete
  14. wahhh.. nampak best je...
    btw, gambar yg nisa dgn mas tu...
    mmg mula2 tgk, ingatkan adik beradik.. baru perasan tu mas dgn nisa...haha...

    ReplyDelete
  15. laaa...semalam ade lepak putrajaya...pesal la xtau psl ni...kalo tau mesti dtg join!

    ReplyDelete
  16. HAHAHA... ASAL ATQ LAMBAT UPDATE NIE.. GRRRR...

    ReplyDelete
  17. argghhh!!!! ai gagal hadir...balik kampum!!! next time...('',)

    ReplyDelete
  18. peminat nisa datang ni...keke
    salam kenal...

    nisa, rs boleh tak pinjm list kedatangan semlm ??

    ReplyDelete
  19. T_T i can't reach Mas Saari. malware detection

    ReplyDelete
  20. suka-suka...
    nak pergi lagi...hehehe...
    tak rezeki sbbnya datang lewat...sedih...;-(

    ReplyDelete
  21. @EYFAalias

    heheh lain kali klau ade lg leh la join ye :D

    ReplyDelete
  22. @nazirah

    hikhik... teringin jumpe kite?
    auwww malu la. kite bukan retiss :P

    ReplyDelete
  23. @haiqal

    heheh nanti kalau ade lagi join la ye :D

    ReplyDelete
  24. @Ujang9897

    hahaha
    MACAM LAAAA kau pergi kan ujang? kehkeh!

    ReplyDelete
  25. @Judiene

    ehhehe
    try la join. meriah tau :D

    ReplyDelete
  26. @Fahmi Mahat

    kehkehkeh!
    lawa kannn gambar tu :P
    (tgn di bahu, mata ke atas. )

    ReplyDelete
  27. @NadiRah

    hehe
    xpe nad, lain kali leh join lg ye..

    ReplyDelete
  28. @holaulala

    hehe insyaAllah dear...
    nnt bincang dengan admin SB ye.

    ReplyDelete
  29. @aslann

    xpe2..
    lain kali masih ada, kan.. hehe

    ReplyDelete
  30. @mcm ni lah

    whaaa
    sapakah mamat iteww??
    hekhekhek!

    ReplyDelete
  31. @AISHA INANI

    heheh hye theree :D
    oke thanks for the link!

    ReplyDelete
  32. @Saiful Zaini

    ahha memang best! nnt ada masa jom la join gath.. heheh
    hahah yupp nisa ngan mas mcm adik beradik kan?? ahahha perasan tol sy :P

    ReplyDelete
  33. @akmalhilmi

    ahahha
    ye la kau je comel *tgn di dada mata ke atas*

    ReplyDelete
  34. @cik panadol

    ben ashaari pon ade promote aritu.. huhu

    ReplyDelete
  35. @forever love

    ehhehe xpe atiq..
    asalkan update dlm minggu ni jugakkk itssokayyy :D

    ReplyDelete
  36. @belogkiter

    ahahha ramai ye org d atas.. muke sapekahhh yg cumel iteww? hhehe

    ReplyDelete
  37. @Dim Benihana

    hye there dim..
    nnt nisa update entry yg ada sume link tu ye.. ehehhee
    nnt boleh amik kat ctu :)

    ReplyDelete
  38. @SANDRA AZWAN

    hehehe yuppp..
    memang best! kita lak bila laa nak jumpe?
    heheheh!!

    ReplyDelete
  39. @Farhan Zulhusmi

    ehhehe xpe2
    insyaAllah next time boleh join lg kann...

    ReplyDelete
  40. yes! gmbr kite ade!!hehehehe..

    ReplyDelete
  41. wahh bestnyee ! nak jmpe nisa jgk ! asek tgk kat youtube jeh tak best. hhehe ^^

    ReplyDelete
  42. .adik-beradik ka ?
    .hahaha .hye kakak ;p

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay