Monday, May 16, 2011

Petang yang meriah – Lepak di Taman Metropolitan Kepong

Assalamualaikum semua….

Wahhh petang tadi aku pergi join mini gathering @ lepak-lepak session bersama kengkawan blogger dari Sahabat Blogger (group blogge d facebook).

Mulanya aku ingat nak singgah kejap aje, nak singgah jumpa blogger yang datang.. Aku ingat kan tak berapa ramai nak join, ye la sebab lepak-lepak ni di rancang agak last minute jugak lah… Tapi salah sangkaan ku, agak ramai yang datang. Aku rasa dalam 30 orang jugak. Meriah weyh!

 

All pictures above, credit to Mas Saari.

 

 

Haaa gambar di bawah ni pulak, sekali aku tengok dah macam kakak dengan adik. Wargghhhh adik kah? Kahkahkah! Pon boleyyyy!! Tak gitu?? Hehehee

Picture below credit to Mas Ahmad Safwan

 

Gambar sendiri takde lagi. Nantilah aku ambik kat kakak aku bila-bila aku jumpa dia ye.. Hehehe sorry guys! InsyaAllah by Selasa or Rabu aku akan cuba upload video… Sebab aku agak busy la sekarang. Bukan agak busy, memang busy pon! Nka final exam dah woi. Huhuuu..

By the way.. thanks kepada semua yang datang oke.. Entry penuh dari aku akan aku up bila aku free. Ngehngehngeh!

 

 

 

 

sign NISA

63 comments :

EYFAalias said...

wahhhh. bestnyaa. nak join jugakk :(

nazirah said...

sewonoknye
tingin jumpe nisa ;)

haiqal said...

Terbaik.weee.Tak pernah join b=gathering lagi.HAHAHA

tieha ismail said...

puas carik...akhirnya jumpe jugak...weee~

Halimatun Sa'adiah said...

waaa....tak dpt join...

Ujang9897 said...

mana gambar aku...

dah ada pic aku jgn lupa backlink..hahahaha

mlyn said...

ader rezki group boy and girl leh jumpe plak.. =)

Judiene said...

Never been to any blogger gathering before.
Segannye nak attend.
Hehehe.
Tapi nampak cam happening je.

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla~

Fahmi Mahat said...

wah2... cantiknya gambar ketiga tu. sape la yg amik kan? (sentuh bahu, mata ke atas)~ O_o

yang rasa amik gambar lawa tapi takde kamera canggih, =_=
FahmiMahat

NadiRah said...

wahh,...
nad nak join td..tp mak ajak g beli baju raya lak kat jln TAR..huhu

sYafIk-wAy said...

ujang bajet ade je

syamsid dhuha said...

dam !! nyesal x g tadi , ahaks :)

holaulala said...

wah best nye! buat la lagi next time. macam best je.huhu~~

aslann said...

tak dapat johin!! GGrrr!!

mcm ni lah said...

ade la sorg mamat tu kan,.. dia ngajak gi minum last2 dia yg lari dulu,. keh keh keh keh

AISHA INANI said...

hey nisa. kenal tak? muahahaha.

aku ada buat entry pasal gath tuh, nak letak link sini bleh? grrr~

http://aishawhatever.blogspot.com/2011/05/apa-aku-dapat-bila-aku-join-blogger.html

Saiful Zaini said...

wahhh.. nampak best je...
btw, gambar yg nisa dgn mas tu...
mmg mula2 tgk, ingatkan adik beradik.. baru perasan tu mas dgn nisa...haha...

... said...

as salam..
blergh!!!

XD

akmalhilmi said...

aku comel :p

cik panadol said...

laaa...semalam ade lepak putrajaya...pesal la xtau psl ni...kalo tau mesti dtg join!

forever love said...

HAHAHA... ASAL ATQ LAMBAT UPDATE NIE.. GRRRR...

BRO_MONDAY said...

argghhh!!!! ai gagal hadir...balik kampum!!! next time...('',)

belogkiter said...

comel nya muka tu

Dim Benihana said...

peminat nisa datang ni...keke
salam kenal...

nisa, rs boleh tak pinjm list kedatangan semlm ??

naju said...

T_T i can't reach Mas Saari. malware detection

SANDRA AZWAN said...

Sungguh best sekali! hehe

A I N A said...

wahhh.bestnyew.:)

Farhan Zulhusmi said...

suka-suka...
nak pergi lagi...hehehe...
tak rezeki sbbnya datang lewat...sedih...;-(

mas saari said...

nice to meet u nisa!

Nisa Kay said...

@EYFAalias

heheh lain kali klau ade lg leh la join ye :D

Nisa Kay said...

@nazirah

hikhik... teringin jumpe kite?
auwww malu la. kite bukan retiss :P

Nisa Kay said...

@haiqal

heheh nanti kalau ade lagi join la ye :D

Nisa Kay said...

@tieha ismail

hehe apakah yg anda cari itewww?
:P

Nisa Kay said...

@Halimatun Sa'adiah

xpe dear.. lain kali boleh join ye :D

Nisa Kay said...

@Ujang9897

hahaha
MACAM LAAAA kau pergi kan ujang? kehkeh!

Nisa Kay said...

@mlyn

insyaAllah boleh je jumpe :)

Nisa Kay said...

@Judiene

ehhehe
try la join. meriah tau :D

Nisa Kay said...

@~Kirin Selama Perak~

ahhahaha...
memang untung!

Nisa Kay said...

@Fahmi Mahat

kehkehkeh!
lawa kannn gambar tu :P
(tgn di bahu, mata ke atas. )

Nisa Kay said...

@NadiRah

hehe
xpe nad, lain kali leh join lg ye..

Nisa Kay said...

@sYafIk-wAy

ahahaa tahuuu xpe :P

Nisa Kay said...

@syamsid dhuha

xpe lain kali leh join :D

Nisa Kay said...

@holaulala

hehe insyaAllah dear...
nnt bincang dengan admin SB ye.

Nisa Kay said...

@aslann

xpe2..
lain kali masih ada, kan.. hehe

Nisa Kay said...

@mcm ni lah

whaaa
sapakah mamat iteww??
hekhekhek!

Nisa Kay said...

@AISHA INANI

heheh hye theree :D
oke thanks for the link!

Nisa Kay said...

@Saiful Zaini

ahha memang best! nnt ada masa jom la join gath.. heheh
hahah yupp nisa ngan mas mcm adik beradik kan?? ahahha perasan tol sy :P

Nisa Kay said...

@...

wslm..
hehehe

Nisa Kay said...

@akmalhilmi

ahahha
ye la kau je comel *tgn di dada mata ke atas*

Nisa Kay said...

@cik panadol

ben ashaari pon ade promote aritu.. huhu

Nisa Kay said...

@forever love

ehhehe xpe atiq..
asalkan update dlm minggu ni jugakkk itssokayyy :D

Nisa Kay said...

@BRO_MONDAY

xpe2 next timeee
:D

Nisa Kay said...

@belogkiter

ahahha ramai ye org d atas.. muke sapekahhh yg cumel iteww? hhehe

Nisa Kay said...

@Dim Benihana

hye there dim..
nnt nisa update entry yg ada sume link tu ye.. ehehhee
nnt boleh amik kat ctu :)

Nisa Kay said...

@naju

haaaaaa
really?

Nisa Kay said...

@SANDRA AZWAN

hehehe yuppp..
memang best! kita lak bila laa nak jumpe?
heheheh!!

Nisa Kay said...

@A I N A

yuppp best :D

Nisa Kay said...

@Farhan Zulhusmi

ehhehe xpe2
insyaAllah next time boleh join lg kann...

Nisa Kay said...

@mas saari

nice to meet u too :D

fierapirot said...

yes! gmbr kite ade!!hehehehe..

Amira said...

wahh bestnyee ! nak jmpe nisa jgk ! asek tgk kat youtube jeh tak best. hhehe ^^

Mas Ahmad Safwan said...

.adik-beradik ka ?
.hahaha .hye kakak ;p