Wednesday, May 25, 2011

NUFFNANG – Jom rebut tiket wayang Hoodwinked Too!

Assalamualaikum semua…

Yeahhhh!!  (Tiba-tiba semangat giler nak update blog). Sebenarnya aku malas lah nak update. Tapi kebosanan dan keletihan mengadap assignment membuatkan aku blogwalking sana-sini, melayan facebook, dan macam biasa…. check announcement terbaru di website Nuffnang.

Haaaa Nuffnang datang lagi dengan tawaran menarik tertarik memang da boom!!! Apa lagi kalau bukan tiket wayang free!!! Kali ni, korang berpeluang menontong filem Hoodwinked Too! : Hood vs Evil dalam versi 3D okehhh!

 

 

Nak tiket free?? 3D pulak tu kan.. So Gliterrati Nuffnangers di luar sana, untuk merebut tiket wayang filem animasi ni, korang cuma perlu menghantar komen kreatif!

Antara watak Red the Leader, Wolf the Clueless, Granny the Fearless, atau Twitchy the Inside Man … mana satu yang korang nak jadi?? Tinggalkan komen kreatif korang, dan mana tahu tuah korang menang sepasang tiket! Ye tak???

 

JOM TENGOK TRAILER! MACAM MENARIK PULAK DAHHH!

 

Nak tahu lebih lanjut mengenai PELUANG KEEMASAN ni, jom ramai-ramai terjah website NUFFNANG. Aku dah tinggalkan komen kreatif aku (haktuihhhh!! kreatif kah?), korang bila lagi? Kahkahkah!

 

 

sign NISA


9 comments:

  1. nak try la tp klo x dapat then kay dpt,kongsi2 la yek..kah3...3D tuh...(kejam2 mengharapakan tiket org )

    ReplyDelete
  2. yeayy..nak cuba nasib juga... gud luck utk nisa...^^

    ReplyDelete
  3. alaaaaa nuff tak pandang rara sgt,cane.

    ReplyDelete
  4. aduh, kreatif to yang susah. macam mana nak buat ayat kreatif?

    ReplyDelete
  5. anda di tag sila ke blog
    http://annyssza.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. uih, cute gler karton nih..

    suka suka, hee

    ReplyDelete
  7. anda di tag lagi....sila ke blog
    http://annyssza.blogspot.com

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay