Thursday, May 19, 2011

Nak jual baju dan shawl!

Assalamualaikum semua....


Just a short entry untuk korang... Aku nak beritahu yang aku sekarang tengah nak clear kan almari buruk aku tuh... So, aku telah discover banyak baju yang aku dah tak pakai. Bukan lah baju tu dah buruk pun, masih dalam good condition. Lagipun bukan pakai selalu, sebab aku hari-hari pakai tshirt bodo je pun...

Bukan setakat baju bajan (ehhh suke hati haku lak nak reka bahasa camnih!), tapi ada jugak shawl yang aku beli, tapi tak pernah pakai! Oke ade lah pakai sekali, tu pun sebab nak ambil gambar aje! Haruskahhh???? 

So, daripada aku biar berhabuk dan memenuhkan almari aku ni, baik aku jual kat you guys yang berminat dengan harga yang murah (berpadanan dengan keadaan baju & shawl). So, ada yang interested tak???

Dulu aku dah pernah jual shawl, Alhamdulillah dapat sambutan.. so agak-agak kali ni ada yang nak ke? Kuikuikui~ Kalau ada yang nak tengok baju-baju dan shawl tu, bagitahu lah ye! Nanti aku update!

Oke bye!



P/S : Mula-mula menjual sikit-sikit, insyaAllah pertengahan Jun nak buka online shop! Heehee....











25 comments:

  1. kak nisa! nak beli shawl !!! wee~ :)

    ReplyDelete
  2. yeah im interested!! =)

    ReplyDelete
  3. wah yang ituuu best bunyiknye!hihi

    ReplyDelete
  4. publish gambar dulu nnti leh tengok2..;)

    ReplyDelete
  5. ti kak nisa tgkp gmbr tunjuk ktrg ea :D

    ReplyDelete
  6. kak nisa, jual laaaah! hehe. post cepat2 ek:)naak! naaak!

    ReplyDelete
  7. nak tengok ne tau ade bkenan . post cecepat ye :)

    ReplyDelete
  8. nisa.. update laa... dari ari tuu lg nak tgk~ hehe

    ReplyDelete
  9. nak tgok, kalu berkenan boleh beli.. hehe

    ReplyDelete
  10. nak beli..nad dah pm nisa kat fb..nanti nisa upload kat fb ka blog??

    ReplyDelete
  11. mana shawlnya nisa? kalau nak beli lepas tu hadiahkan balik kat nisa boleh?

    ReplyDelete
  12. upload lah kat blog nisa..mane tau bila dah tgok ada yg kenan..upload tau!

    ReplyDelete
  13. upload lah kat blog nisa..mane tau bila dah tgok ada yg kenan..upload tau!

    ReplyDelete
  14. nak tengok bju n shawl yg kak nisa nak jual tu

    ReplyDelete
  15. kalau baju tu elok dan saya berkenan, tak salah pun nak beli. hihi

    ReplyDelete
  16. hehe nisa..jual la..nk beli neh....

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay