Thursday, May 19, 2011

Nak jual baju dan shawl!

Assalamualaikum semua....


Just a short entry untuk korang... Aku nak beritahu yang aku sekarang tengah nak clear kan almari buruk aku tuh... So, aku telah discover banyak baju yang aku dah tak pakai. Bukan lah baju tu dah buruk pun, masih dalam good condition. Lagipun bukan pakai selalu, sebab aku hari-hari pakai tshirt bodo je pun...

Bukan setakat baju bajan (ehhh suke hati haku lak nak reka bahasa camnih!), tapi ada jugak shawl yang aku beli, tapi tak pernah pakai! Oke ade lah pakai sekali, tu pun sebab nak ambil gambar aje! Haruskahhh???? 

So, daripada aku biar berhabuk dan memenuhkan almari aku ni, baik aku jual kat you guys yang berminat dengan harga yang murah (berpadanan dengan keadaan baju & shawl). So, ada yang interested tak???

Dulu aku dah pernah jual shawl, Alhamdulillah dapat sambutan.. so agak-agak kali ni ada yang nak ke? Kuikuikui~ Kalau ada yang nak tengok baju-baju dan shawl tu, bagitahu lah ye! Nanti aku update!

Oke bye!



P/S : Mula-mula menjual sikit-sikit, insyaAllah pertengahan Jun nak buka online shop! Heehee....










25 comments :

NURUL NATASYA AMIR said...

GL! ;)

HAJAR hasan said...

kak nisa! nak beli shawl !!! wee~ :)

holaulala said...

nak tengok!:)

AIN SYAFIQA AZMI said...

yeah im interested!! =)

eLLa said...

shawlll!!!

MiSz fiFiEyQa said...

Nak tengok jugak!

nuha ahmad said...

wah yang ituuu best bunyiknye!hihi

mynameismy said...

publish gambar dulu nnti leh tengok2..;)

Dayana AZ said...

ti kak nisa tgkp gmbr tunjuk ktrg ea :D

puterinuraqiliah said...

kak nisa, jual laaaah! hehe. post cepat2 ek:)naak! naaak!

yana_popeye said...

nak tengok ne tau ade bkenan . post cecepat ye :)

Anis Aryna Shamsuddin said...

na tg0k gmba.. :)

NanaHazwanee said...

nisa.. update laa... dari ari tuu lg nak tgk~ hehe

saie PUYIE said...

nak tgok, kalu berkenan boleh beli.. hehe

miss nadya said...

nak beli..nad dah pm nisa kat fb..nanti nisa upload kat fb ka blog??

KAMIHIDUP said...

mana shawlnya nisa? kalau nak beli lepas tu hadiahkan balik kat nisa boleh?

PUTERI NATASSIA said...

wahhh interesting la . .:)

misz aisya said...

upload lah kat blog nisa..mane tau bila dah tgok ada yg kenan..upload tau!

misz aisya said...

upload lah kat blog nisa..mane tau bila dah tgok ada yg kenan..upload tau!

mysara said...

upload pic tau! :)

Nzyrahun said...

NAAAAAK :p

Shaza Najwa said...

nak tengok bju n shawl yg kak nisa nak jual tu

ety said...

saya mawww bli bju !!!

sarah mohamad said...

kalau baju tu elok dan saya berkenan, tak salah pun nak beli. hihi

wynna awyna said...

hehe nisa..jual la..nk beli neh....