Friday, May 13, 2011

Makan berdua je, harganya nak cecah RM100 !

Assalamualaikum semua….

Hari ni cerita pasal makan lagi! Lagi lagi makan! Hohoo tapi badan aku tak naik ponnnn??? How? Huhuuu… Oh ye, Baru-baru ni aku ada pergi meneman orang pergi makan kat TGI Friday’s. Hamboii tempat nak grand aje kan. Tapi takpelah, dah orang nak belanja. Hik hikss!!

 

IMG00582-20110508-2103

IMG00590-20110508-2119

Sorry la kalau dalam entry ni mata cantek anda terpaksa menahan pedih yang amat gara-gara kualiti gambar yang agak low. Biasalah… bawak blackberry aje… Takde DSLR nye… SO, nasib korang lah ye. Kahkahkah!

 

IMG00598-20110508-2127Pasta : Chicken & Shrimp Diablo

 

IMG00591-20110508-2119Strawberry milk shake. Errrr jus tembikai tu tak tahu laa sapa punya. Kahkahkah!

 

IMG00602-20110508-2128

Hamik kauuuuu muke excited nak makan woi.. Maklumlah, belum pernah jejak kaki ke TGI Friday’s kannn… So bila nak makan pon muke excited semacam aje… Pandangan aku? Environtment nye boleh tahan lah.. cuma malam tu TGIF cawangan The Curve agak crowded.

 

IMG00584-20110508-2107

IMG00603-20110508-2202I was wearing plain pashmina in grey, Lacey Lace Maxi Dress from CalaQisya, unbranded grey boots (bought at The Curve Street Market), handbag from BONITA.

 

Heee alhamdulillah, ada jugak rezeki aku merasa makanan kat tempat macam ni. Harganya.. ya Allah, bagi orang macam aku mungkin ia terlalu mahal.. Bayangkan, anda makan dua orang and it cost you about RM90++ !!!

Tapi, masa aku pergi ni, ada orang kesayangan nak belanja. Ehemm ehemm.. Kahkahkah! Perasan gila kot aku. So itu sahaja… Bubbye!

 

 

 

sign NISA

12 comments :

Mas Ahmad Safwan said...

.hahaha , gilos mahal , padahal TGI Fridays jer pon
.untung laa ~

Mas Ahmad Safwan TERBALIK ? , PELIK

cikmima said...

huhuhu makan lagi...macam mana eh makan tgi friday tu....nampak kedai dia mcm gelap je..seram nak masuk....neway nti nk try...yipiiiiii nice la cara u pkai tudung....

cucu umie said...

huhu..mahal kot. kalau ayie sanggup blik dan xmakan kat situ..boleh makan untuk 2mgu kalo kt ostel..lala

Hairul Hissam said...

Wow.. mahalnya..
sekali lagi.. ok la..
kalo hari2 mau bankrap.. :D

EmanTheHalia said...

ade halia tak sane? ahah

Anonymous said...

macam mane nk pakai shawl mcm tu?? tutorial pleaseeeee.. :)

. said...

tgi fridays tak halal.

CikHaniBhulat said...

sedap nyew...cantik baju nisa =)

amalina said...

mahalnye..ish2..
lau mkn 1 family tak tahulah

btw.. kak nisa cantik sangat pakai dress tu=)

amir aizat said...

ala nak pegi jugak rase mknan kt saner,huhu

niDa said...

siyes mahal.. huhu.. penah ari tu pegi. nak menangis kuar duit.. uwaaaa......

tiefazatie said...

bestnya mkn2...hihi