Wednesday, May 11, 2011

Kena raba free!

Assalamualaikum semua...

Hari ni nak cerita pasal kena raba... Aku tengah jalan-jalan ke blog seseorang ni... kat blog orang ni ada cerita dan gambar mengenai seorang artis wanita yang seksi telah di raba!

Pada pandangan mata kasar aku, artis ni kena raba free-free aje! Untung pada tukang yang raba tu jugak. Kahkahkah! Yang lelaki suka lah tuuu baca entry macam ni...



TENGOK !!!! Nak menangis pun tak guna sebab si tukang raba yang melunaskan nafsu serakah beliau! Yang trauma artis ni jugakkkkk!!! Kesian pulak kat dia lorhhh... Huhuuu... Haaa peringatan bukan sekadar untuk artis aje, malah untuk semua wanita di luar sana... 

Now we can see, hikmahnya wanita Islam diwajibkan menutup aurat, untuk mengelak perkara sebegini terjadi! Kalau ia terjadi pada anda, atau adik, kakak atau saudara anda, bukan ke ia boleh mendatangkan trauma??? Bahaya tu! Sseseorang yang mengalami trauma seolah-olah boleh stuck dalam hidup dan tak yakin untuk melakukan apa-apa... Orang yang trauma jugak sentiasa berada dalam ketakutan... So, benda-benda macam ni lah kita nak elak ye...


Ouhhh nak baca kisah lanjut dan tengok lebih banyak gambar????




Bubbye!


42 comments:

  1. padan la muke artis tuh kan. sape suh dedah sane dedah sini. lepas nih mesti die nyesal doh. haha ! :D

    ReplyDelete
  2. orang belakang yg meraba tu pun buat muka tak bersalah je. haha

    ReplyDelete
  3. beruntung kita yang menutup aurat nie...

    ReplyDelete
  4. nampak mcm dia redha je..nape x melawan

    ReplyDelete
  5. banyak kelebihan kalau kita menutup aurat. )

    ReplyDelete
  6. ueeewww kan dah kene.. tu la pakai lagi seksi2.. dh kene cmtu nagis pun xguna

    ReplyDelete
  7. tu la lain kali asset jgn menonjol sgt sbb lelaki mata terus terbeliak huhu



    Part time job berbaloi ke tidak?

    ReplyDelete
  8. astaghfirullah...haish...macam2 kan sekarang

    ReplyDelete
  9. mmg patut menutup aurat pon. kdg2 org bila ditimpa musibah, br nk berubah. tak paham btol, huhu

    ReplyDelete
  10. perghhh kental giler bumper dia,. keh keh keh

    ReplyDelete
  11. YA ALLAH..
    tak sampai hati tgk..

    ReplyDelete
  12. pakaian menutup aurat x semestinya mampu menyelamatkan diri dari kene raba kalau tutup aurat tapi masih ketat ! DAMN ! masih nampak sini sana ! renung2kan lah ! labuhkan dan longgarkan ape2 yg patut :)

    ReplyDelete
  13. huhu gile ah.. ni kalau takde yg amik pengajaran ni xtau ah nak kata ape.. haih.

    ReplyDelete
  14. seksi sangat artis ni. laki mane tak geram. haha

    ReplyDelete
  15. uik2.. ingatkan sape la kene raba lg.. ehem..klau kene raba memang haihh..kehkehkeh.. xleh ckp sini..syhhhhh! bahaya..!

    tp nape sampai sume laki je kat c2? mane lg y lain?

    ReplyDelete
  16. Saper suruh pakai seksi kan..... maka kita sebagai muslim.... jangan la duk meniru jer.... akibat dier tak nak pikir...:)

    Jom-jom tukar banner.....:)

    ReplyDelete
  17. huduhnya pompuan tu ish ish ish

    ReplyDelete
  18. eee... takut nye...
    bile dah kena kepung mcm ni ape pun xleh wat.


    p/s :muka laki tu stim je. siot btl

    ReplyDelete
  19. ish. mmg bahaya betul raba2 nih.
    perempuan mmg risiko tgi nk kne..

    ReplyDelete
  20. kesian...tp slah die jugak..
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  21. euwwwwwww...geli okeh...kesian ppuan tuh..rasenye laki tgk dia camtu jd geramm sgt kot..hahahahhaa

    ReplyDelete
  22. name artis sape? tak kenal lahh.. haha

    ReplyDelete
  23. isk2..
    raba beramai-ramai.
    bergilir-gilir.

    ReplyDelete
  24. slah pompuan tuuu
    pkai sksi sgat :D

    ReplyDelete
  25. ish2. klu i la kan, dorang tue memang kena lempang sorang2 dah XO

    ReplyDelete
  26. sebab tuu kita disarankan untuk menutup aurat. benda2 macam ni lah kita boleh cegah :)

    ReplyDelete
  27. astaghfirullah..geli tengok, nauzubillahh

    ReplyDelete
  28. tapi memang orang arab camni. hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay