Wednesday, May 11, 2011

Kena raba free!

Assalamualaikum semua...

Hari ni nak cerita pasal kena raba... Aku tengah jalan-jalan ke blog seseorang ni... kat blog orang ni ada cerita dan gambar mengenai seorang artis wanita yang seksi telah di raba!

Pada pandangan mata kasar aku, artis ni kena raba free-free aje! Untung pada tukang yang raba tu jugak. Kahkahkah! Yang lelaki suka lah tuuu baca entry macam ni...



TENGOK !!!! Nak menangis pun tak guna sebab si tukang raba yang melunaskan nafsu serakah beliau! Yang trauma artis ni jugakkkkk!!! Kesian pulak kat dia lorhhh... Huhuuu... Haaa peringatan bukan sekadar untuk artis aje, malah untuk semua wanita di luar sana... 

Now we can see, hikmahnya wanita Islam diwajibkan menutup aurat, untuk mengelak perkara sebegini terjadi! Kalau ia terjadi pada anda, atau adik, kakak atau saudara anda, bukan ke ia boleh mendatangkan trauma??? Bahaya tu! Sseseorang yang mengalami trauma seolah-olah boleh stuck dalam hidup dan tak yakin untuk melakukan apa-apa... Orang yang trauma jugak sentiasa berada dalam ketakutan... So, benda-benda macam ni lah kita nak elak ye...


Ouhhh nak baca kisah lanjut dan tengok lebih banyak gambar????




Bubbye!

42 comments :

starzieti said...

padan la muke artis tuh kan. sape suh dedah sane dedah sini. lepas nih mesti die nyesal doh. haha ! :D

muhamadsufian89 said...

orang belakang yg meraba tu pun buat muka tak bersalah je. haha

Akmal Ezzah Alias said...

beruntung kita yang menutup aurat nie...

velasrizal said...

nampak mcm dia redha je..nape x melawan

CutieIntan said...

cian dier....

KAMIHIDUP said...

banyak kelebihan kalau kita menutup aurat. )

Ujang9897 said...

tak best raba peluh2..busuk

Mek Norfa said...

ueeewww kan dah kene.. tu la pakai lagi seksi2.. dh kene cmtu nagis pun xguna

Manja (let it be my sweet name) said...

tu la lain kali asset jgn menonjol sgt sbb lelaki mata terus terbeliak huhu



Part time job berbaloi ke tidak?

Saya Cha Si Budak Emcem said...

astaghfirullah...haish...macam2 kan sekarang

Dawa said...

mmg patut menutup aurat pon. kdg2 org bila ditimpa musibah, br nk berubah. tak paham btol, huhu

mcm ni lah said...

perghhh kental giler bumper dia,. keh keh keh

Pyka Rahmat said...

cilake gila peraba tu.

amalina said...

YA ALLAH..
tak sampai hati tgk..

ir. chung-ho said...

pakaian menutup aurat x semestinya mampu menyelamatkan diri dari kene raba kalau tutup aurat tapi masih ketat ! DAMN ! masih nampak sini sana ! renung2kan lah ! labuhkan dan longgarkan ape2 yg patut :)

Si DauN CeRi said...

huhu gile ah.. ni kalau takde yg amik pengajaran ni xtau ah nak kata ape.. haih.

EZAN IDMA said...

seksi sangat artis ni. laki mane tak geram. haha

darkbatman said...

uik2.. ingatkan sape la kene raba lg.. ehem..klau kene raba memang haihh..kehkehkeh.. xleh ckp sini..syhhhhh! bahaya..!

tp nape sampai sume laki je kat c2? mane lg y lain?

Pembawa_Wacana said...

Saper suruh pakai seksi kan..... maka kita sebagai muslim.... jangan la duk meniru jer.... akibat dier tak nak pikir...:)

Jom-jom tukar banner.....:)

Alan said...

huduhnya pompuan tu ish ish ish

Anis Nasri said...

eee... takut nye...
bile dah kena kepung mcm ni ape pun xleh wat.


p/s :muka laki tu stim je. siot btl

Puteri Iqa Izyan said...

ish. mmg bahaya betul raba2 nih.
perempuan mmg risiko tgi nk kne..

mia misterina said...

kesian...tp slah die jugak..
huhuhuhuhuhu

Pijahh' de-Arr said...

gilalah..~

Yuyu Musa said...

euwwwwwww...geli okeh...kesian ppuan tuh..rasenye laki tgk dia camtu jd geramm sgt kot..hahahahhaa

kembatolo™ said...

name artis sape? tak kenal lahh.. haha

tulus sweet said...

tapi memang dahsyatlah...:(

Diya Edhayaa said...

erkkk.. takotnye!

saya_arief said...

isk2..
raba beramai-ramai.
bergilir-gilir.

mr.panda said...

masyaAllah...

EYFAalias said...

artis mana tu? huhu

Kyril said...

slah pompuan tuuu
pkai sksi sgat :D

ARAYANA said...

ish2. klu i la kan, dorang tue memang kena lempang sorang2 dah XO

salemaziz said...

tu la, nakal lagi..:D

blackroses said...

menangis tak berlagu

CikHaniBhulat said...

kseian nye...=(

sarah mohamad said...

sebab tuu kita disarankan untuk menutup aurat. benda2 macam ni lah kita boleh cegah :)

Sufy said...

astaghfirullah..geli tengok, nauzubillahh

tulus sweet said...

tapi memang orang arab camni. hehe

quaqbest said...

adakah sebab lelaki?keh3

Piah Becok said...

sape suh carik pasal pakai seksi2 kan???? moral of the story: mari lah kite menutup aurat.

terbaru:
1. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
2. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
3. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih
4. day one : 10 things about you

gilaweb said...

mcm2 la...