Monday, May 2, 2011

K-POP group versi Malaysia. Apa pendapat aku?

Assalamualaikum semua…

Bukak blog sana, cerita pasal K-Pop Malaysia. Bukak blog sini pon sama. Semua nak cerita pasal K-Pop versi Malaysia tuh. Jom tengok!

 

ERKKK!!! Yang tengah tu, perut ala-ala buncit pun nak tayang kahh? Lain lah kalau ada 6pax keee. Kuangkuanggg!! Bukan setakat penampilan ala K-Pop nak ditirunya, nama group pon nak tiru???!!

 

PLEASE! Sumpah geli. Badan kerempeng ada hati nak tayang. Kau pakailah celak banyak mana pun, muka Malaysia jugakkk. Takkan dapat nye muka Korea hoiii. Hahaha!! Bagi aku, baik hentikanlah keje-keje macam ni.

Macam kurang aje faedahnye? Cukup-cukup laaa artis korea dah berlambak-lambak kat negara dia, kita kat negara kita guna identiti sendiri cukup lah yek! Tak payah nak celup sangat lah. Kan???

 

 

Hahhh!! Gula gula pulak??!! What the….. Tajuk lagu ala-ala indon, penampilan ala-ala K-Pop la kononnye?? Erkk satu lagi, please lah wey!!

 

Haram jadah punye gambor. Peha sume gemuk nak tayang. Haihhh apa nak jadi entah. Aku pun tak tahu lah!! Pendapat aku pasal K-Pop lah sangat ni? GELI! Hentikanlah weyhhh!

Ini semua pendapat peribadi. Tak ada kena mengena dengan sesiapa. Tenkiu!

 

 

 

 

 

sign NISA

67 comments :

akmalhilmi said...

ppfftttttttttt

goli nengoknyeeeee

OreO HitaM said...

Tlg jngan benci gula-gula...i suka tgk paha ranum

aslann said...

macam gayy! eeuuww!

CikBulat said...

mcm bang***g je oreo. hahaha,nakal eh ! eh, sokong u Nisa ! mencik mereka. dah nak muka mcm endong dah T__T

Hasif Hamsyari said...

what the... -.-

Saiful Samson said...

kan..?? menyampah je tgk.. dorg mcm xde identiti je..

twinkle twinkle said...

menakotkan

Aswany Aziz said...

pffttt, sokong kak nisa. dah Malaysia tu Malaysia lah kan *geli

syameem said...

mcm best je peha dorg
x nmpk pn gemuknye haha

Salhah Suhot said...

kay,salah sorang gf taq.

gigiAriEma said...

nampok beno gelinye.. hahaha
siries huduh gila nisa kan! yerkkk

Farhan Erza said...

waht the fish...
orang malaysia ni da xde idea lain kew?
aku pun geli sial...

Mat Gebu said...

Ohhhh...yang bawah tuu "maksiat mata"..astafirullahhh....hahaha..

mOhD hAfiz said...

kita mlayu xpyah la kpop2 ni...
kte Npop..Nasyid POP..huhu

pu3khaleeda said...

geli geli ! eee ,, seksi tu pon nak tiru ke ? klw stakat tiru dorg suke menari tu boleh lha tahan lagi,, ni nak seksi mcm dorang mmg tak lah !

Anitafasha said...

Asal seksi sangat kumpulan gula-gula tu. Ntah pape. Sume nak tiru korea. Tolonglah..

Tao | Slayerz said...

@Farhan Erza

pendapat tao kn..kenape deorang perlu tiru lebih2 Kpop tuh..n kenape perlu tayang2 dada mendada tuh??
ape nak jadi dgn kumpulan 24:7 memalukan

cikmima said...

sumpah first time tgok dorang nie..start menyumpah seranah da...ape lah mcm memalukan diri sendiri je la pulak..... serius bingung!

nice entry! saya sokong..kekekeke

Hunny Maldini said...

im no haters, tapi geli kot. haha

Manja (let it be my sweet name) said...

k-pop bermaksud korean pop kan?

tapi dia org ckp hufuf "k" bermaksud keindahan..

ish2

Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??

Izatie said...

Heh . Memang famous ke dekat malaysia sekarang ni ?

Dawa said...

GELI. itulah komen plg tulus buat semua group 7-11 ni.

ainaamy said...

serius semua kita xsuke . dah demam nak tiru korea yg perempuan pun , dah la Islam lagi nk tunjuk peha depa . -.-

ainaamy said...

lagi satu , yang penting justinbieber tu lagi best . !

Pijisketch said...

yg laki tu gay yg betine tu lesbo
=.='

dunia akhir zaman...

saNah said...

ok,,bg sanah its up to them la tp yg xbest 2 npa harus nk tru or ciplaak2 kan ...kan bgus wat identiti sndiri xyah la nk copy2 k-pop ni,,orginaality tu pnting,,,,

! Sam Posmen ! said...

sebenarnya nisa mesti tergoda gila kan? haha

<a href="http://samposmen.blogspot.com/2011/05/meranalah-bila-gula-gula-di-biar.html> meranalah bila gula gula di biar 24:7 seharian</a>

Admiral Hafiz said...

<==- peminat setia GulaGula

haha


Entri Terkini: Akhirnya, jumpa jugak contest yang tak payah buat entry kat blog untuk join !!!

MéuzAngelo™ XXIII said...

kpop pompuan kat korea tu sume hot2.. sume slim2.. yg malaysia, buruk ya amat..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

apakah ini semua??????????

Far8 budak baik said...

nyampah aku tgk..
dah lupe asal usul lahh tu..
ni ar sbb org mesia suka sgt kn
korea..dyorg nk gak kene suke..
tapi kene kutok je..haha

saeko_nakamura said...

kegelian tahap petala lapan nie!!bule muntah hijo da!

Izyan Masri said...

YANG LAKI SEMUA MUKA TEMPE,TIBA2 NAK BUAT STYLE KOREA T_T

YANG PEREMPUAN PON SATU JUGAK.SENANG CERITA,CARI IDENTITI SENDIRI SUDAH.TAYAH NAK TIRU2 :D

Chalk zone ksa said...

hahaha..sengal..ape ke pelik2 la dunie sekarang ni..hahaha

Pjaz a.k.a kud0o said...

asyik nk niru je keje nye,
x lh ke tunjuk identiti kemelayuan,

ni dk tunjuk dan peha,
aduiii
bala-bala..

che'pi said...

em.. apesal benda benda ngarut ni leh timbul?
kalau xde yang meminta.
kita sendiri yang agungkan mereka diluar.tats why our people pun cuba cuba tiru.dengan harapan disanjung seperti kita sanjung artis luar. x gitu? salah siapa?

izzati ismail said...

gelinyeeeee !!!
tak handsome ohhh .

ijam ismail said...

wat malu j tunjuk bdn kering + ade yg buncit lak 2...CAM GAY!!
haisshhh
ngekk tol...
hahaha
=P

bella:nabilah said...

setuju dengan nisa..geli yg amat!!

Faiz Tapit said...

sampah durjana ni... hahah

Fila said...

WAKAKAKA , kelakar seyhh ! idea TERLEBIH pandai siapa yang nak tubuhkan group group haprak nii ? hadoiyy , diorang ni memang saje nak buat publisiti murahan laa !

SYAFIQ TENGKU said...

yaks..cam haremm

Afzan Rahman said...

muke ku lg pan asian kot dr dorg wpun x ke korea or jepun... hahaha *prasan pulak daku... :P kuikuikui

my respond about them is....

EWWWWWWWW#

Adeyn ;) said...

stuju sys..! geli geleman tengok...:(

Risnayati Lammu said...

klo iyapun nak ikut sgt sytle org korea tu, cuba la cari identiti sendiri yg bsesuaina dgn budaya Melayu. jgn la malukan diri sendiri!

raby atul edawiyah said...

eeeuuu....geli tgk lor..
xpyh la nak meniru..
kalo artis korea sdp gak nak mmndng tpi ni nak pengsn sebln aku tgk....

raby atul edawiyah said...

eeeuuu...geli tgk...
kalo artis korea sdp la tgk tpi ni sbln akn pngsn kalo tgk dorng semua ni.hee..^^,

raby atul edawiyah said...

eeeuuu...geli tgk...
kalo artis korea sdp la tgk tpi ni sbln akn pngsn kalo tgk dorng semua ni.hee..^^,

_CikHoneyz_ said...

nak niru orang sampai langgar abeh hukum islam..pakai seksa2 macam tu..hentikan plz..harap bebeno saya!! =.="

faa rosli sulaiman said...

bale semua nie bale!

xde sivik punye orang!

Mohd Zarif said...

HAHA bajet HOT ! buuuuuuu ~

yad'z said...

sumpahhh geliiiii!~!!! muke jawa totok ade hati nak jadik k pop.. haihh.. kan ke baguss martabatkan bangsa seniri.. buat irama malaysia ke.. hahaha

hani syamsul said...

tepek bedak tebal-tebal pun tetap muka MALAYSIA takdenya muka KOREA

AZIE said...

eeeeuuuuwwww,,,gelinyer!

Anonymous said...

wah cayalah kak nisa, mengutuk secara terbuka..hahaha..i like

trigyy said...

geli dowh... huhuhu

liya alia said...

aah.. tu la kan.. hebeh suma nak tiru.. agak agak la.. xsesuai la kita kita ni nak pkai baju mcm tu..huhu

missreen said...

memang sangat sangat geli tengok.. Ya Allah, ada jugak orang mcm ni kan? sigh..

Zuk0 said...

napela perlu susahkan diri utk jadi pelik macam tu?

Elya said...

kalau dorang popular pon bkn sbb minat suka tapi minat nak mengutuk...x sokong langsung...geli tengok badan dorang tuh....

sarah mohamad said...

memang geli pun. cari lah identiti sendri. nak nak main tiru2 pulak. kalau takde bakat tuu, tak payah la nak jadi penyanyi.

AAfifah Syakirah said...

Erkk , nk muntah ase . Rasanye smart/cute lembu lg drpd diorg . Hahaha . Btw , baik tk yah pakai baju klu aurat terdedah sana terdedah sini . Sbb , nmpk sgt diorg tkde duit nk beli kain . Sian , sape2 tlg sponser kt diorg . And one more , klu dh warna kulit cmtu , tk pyh nk berangan laa nk jd lelaki korea . Bdn dh laa penuh mcm tuu . Geli nengoknye . Rasanye tkde pon lelaki korea buat cm diorg yg hentah pape bukak baju . Tolong laa . Tak hengen aku nk sokong diorg . *jhtnye mulut aku!*

miss jijie said...

yucks! sumpah geli geli gelimat mat mat......

Syaira Kayy said...

memang geli =..=
both , female and male .
haish , cari identiti sendiri la
celup k-pop, adehh ..
sgt-sgt erkk.

mas saari said...

errkkkk...gelinya tengok!

Fynn said...

bhaha perasan prasan je dorangg neyh.haha

Zianna Hairudin said...

serius geli kn2...hahahakk...pe la dieorg nie...cukup la kmpln VIP je..~ i sokong pe yg pendapat nisa! :)