Monday, May 2, 2011

K-POP group versi Malaysia. Apa pendapat aku?

Assalamualaikum semua…

Bukak blog sana, cerita pasal K-Pop Malaysia. Bukak blog sini pon sama. Semua nak cerita pasal K-Pop versi Malaysia tuh. Jom tengok!

 

ERKKK!!! Yang tengah tu, perut ala-ala buncit pun nak tayang kahh? Lain lah kalau ada 6pax keee. Kuangkuanggg!! Bukan setakat penampilan ala K-Pop nak ditirunya, nama group pon nak tiru???!!

 

PLEASE! Sumpah geli. Badan kerempeng ada hati nak tayang. Kau pakailah celak banyak mana pun, muka Malaysia jugakkk. Takkan dapat nye muka Korea hoiii. Hahaha!! Bagi aku, baik hentikanlah keje-keje macam ni.

Macam kurang aje faedahnye? Cukup-cukup laaa artis korea dah berlambak-lambak kat negara dia, kita kat negara kita guna identiti sendiri cukup lah yek! Tak payah nak celup sangat lah. Kan???

 

 

Hahhh!! Gula gula pulak??!! What the….. Tajuk lagu ala-ala indon, penampilan ala-ala K-Pop la kononnye?? Erkk satu lagi, please lah wey!!

 

Haram jadah punye gambor. Peha sume gemuk nak tayang. Haihhh apa nak jadi entah. Aku pun tak tahu lah!! Pendapat aku pasal K-Pop lah sangat ni? GELI! Hentikanlah weyhhh!

Ini semua pendapat peribadi. Tak ada kena mengena dengan sesiapa. Tenkiu!

 

 

 

 

 

sign NISA


67 comments:

  1. ppfftttttttttt

    goli nengoknyeeeee

    ReplyDelete
  2. Tlg jngan benci gula-gula...i suka tgk paha ranum

    ReplyDelete
  3. mcm bang***g je oreo. hahaha,nakal eh ! eh, sokong u Nisa ! mencik mereka. dah nak muka mcm endong dah T__T

    ReplyDelete
  4. kan..?? menyampah je tgk.. dorg mcm xde identiti je..

    ReplyDelete
  5. pffttt, sokong kak nisa. dah Malaysia tu Malaysia lah kan *geli

    ReplyDelete
  6. mcm best je peha dorg
    x nmpk pn gemuknye haha

    ReplyDelete
  7. nampok beno gelinye.. hahaha
    siries huduh gila nisa kan! yerkkk

    ReplyDelete
  8. waht the fish...
    orang malaysia ni da xde idea lain kew?
    aku pun geli sial...

    ReplyDelete
  9. Ohhhh...yang bawah tuu "maksiat mata"..astafirullahhh....hahaha..

    ReplyDelete
  10. kita mlayu xpyah la kpop2 ni...
    kte Npop..Nasyid POP..huhu

    ReplyDelete
  11. geli geli ! eee ,, seksi tu pon nak tiru ke ? klw stakat tiru dorg suke menari tu boleh lha tahan lagi,, ni nak seksi mcm dorang mmg tak lah !

    ReplyDelete
  12. Asal seksi sangat kumpulan gula-gula tu. Ntah pape. Sume nak tiru korea. Tolonglah..

    ReplyDelete
  13. @Farhan Erza

    pendapat tao kn..kenape deorang perlu tiru lebih2 Kpop tuh..n kenape perlu tayang2 dada mendada tuh??
    ape nak jadi dgn kumpulan 24:7 memalukan

    ReplyDelete
  14. sumpah first time tgok dorang nie..start menyumpah seranah da...ape lah mcm memalukan diri sendiri je la pulak..... serius bingung!

    nice entry! saya sokong..kekekeke

    ReplyDelete
  15. im no haters, tapi geli kot. haha

    ReplyDelete
  16. k-pop bermaksud korean pop kan?

    tapi dia org ckp hufuf "k" bermaksud keindahan..

    ish2

    Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??

    ReplyDelete
  17. Heh . Memang famous ke dekat malaysia sekarang ni ?

    ReplyDelete
  18. GELI. itulah komen plg tulus buat semua group 7-11 ni.

    ReplyDelete
  19. serius semua kita xsuke . dah demam nak tiru korea yg perempuan pun , dah la Islam lagi nk tunjuk peha depa . -.-

    ReplyDelete
  20. lagi satu , yang penting justinbieber tu lagi best . !

    ReplyDelete
  21. yg laki tu gay yg betine tu lesbo
    =.='

    dunia akhir zaman...

    ReplyDelete
  22. ok,,bg sanah its up to them la tp yg xbest 2 npa harus nk tru or ciplaak2 kan ...kan bgus wat identiti sndiri xyah la nk copy2 k-pop ni,,orginaality tu pnting,,,,

    ReplyDelete
  23. sebenarnya nisa mesti tergoda gila kan? haha

    <a href="http://samposmen.blogspot.com/2011/05/meranalah-bila-gula-gula-di-biar.html> meranalah bila gula gula di biar 24:7 seharian</a>

    ReplyDelete
  24. kpop pompuan kat korea tu sume hot2.. sume slim2.. yg malaysia, buruk ya amat..

    ReplyDelete
  25. nyampah aku tgk..
    dah lupe asal usul lahh tu..
    ni ar sbb org mesia suka sgt kn
    korea..dyorg nk gak kene suke..
    tapi kene kutok je..haha

    ReplyDelete
  26. kegelian tahap petala lapan nie!!bule muntah hijo da!

    ReplyDelete
  27. YANG LAKI SEMUA MUKA TEMPE,TIBA2 NAK BUAT STYLE KOREA T_T

    YANG PEREMPUAN PON SATU JUGAK.SENANG CERITA,CARI IDENTITI SENDIRI SUDAH.TAYAH NAK TIRU2 :D

    ReplyDelete
  28. hahaha..sengal..ape ke pelik2 la dunie sekarang ni..hahaha

    ReplyDelete
  29. asyik nk niru je keje nye,
    x lh ke tunjuk identiti kemelayuan,

    ni dk tunjuk dan peha,
    aduiii
    bala-bala..

    ReplyDelete
  30. em.. apesal benda benda ngarut ni leh timbul?
    kalau xde yang meminta.
    kita sendiri yang agungkan mereka diluar.tats why our people pun cuba cuba tiru.dengan harapan disanjung seperti kita sanjung artis luar. x gitu? salah siapa?

    ReplyDelete
  31. gelinyeeeee !!!
    tak handsome ohhh .

    ReplyDelete
  32. wat malu j tunjuk bdn kering + ade yg buncit lak 2...CAM GAY!!
    haisshhh
    ngekk tol...
    hahaha
    =P

    ReplyDelete
  33. setuju dengan nisa..geli yg amat!!

    ReplyDelete
  34. WAKAKAKA , kelakar seyhh ! idea TERLEBIH pandai siapa yang nak tubuhkan group group haprak nii ? hadoiyy , diorang ni memang saje nak buat publisiti murahan laa !

    ReplyDelete
  35. muke ku lg pan asian kot dr dorg wpun x ke korea or jepun... hahaha *prasan pulak daku... :P kuikuikui

    my respond about them is....

    EWWWWWWWW#

    ReplyDelete
  36. stuju sys..! geli geleman tengok...:(

    ReplyDelete
  37. klo iyapun nak ikut sgt sytle org korea tu, cuba la cari identiti sendiri yg bsesuaina dgn budaya Melayu. jgn la malukan diri sendiri!

    ReplyDelete
  38. eeeuuu....geli tgk lor..
    xpyh la nak meniru..
    kalo artis korea sdp gak nak mmndng tpi ni nak pengsn sebln aku tgk....

    ReplyDelete
  39. eeeuuu...geli tgk...
    kalo artis korea sdp la tgk tpi ni sbln akn pngsn kalo tgk dorng semua ni.hee..^^,

    ReplyDelete
  40. eeeuuu...geli tgk...
    kalo artis korea sdp la tgk tpi ni sbln akn pngsn kalo tgk dorng semua ni.hee..^^,

    ReplyDelete
  41. nak niru orang sampai langgar abeh hukum islam..pakai seksa2 macam tu..hentikan plz..harap bebeno saya!! =.="

    ReplyDelete
  42. bale semua nie bale!

    xde sivik punye orang!

    ReplyDelete
  43. HAHA bajet HOT ! buuuuuuu ~

    ReplyDelete
  44. sumpahhh geliiiii!~!!! muke jawa totok ade hati nak jadik k pop.. haihh.. kan ke baguss martabatkan bangsa seniri.. buat irama malaysia ke.. hahaha

    ReplyDelete
  45. tepek bedak tebal-tebal pun tetap muka MALAYSIA takdenya muka KOREA

    ReplyDelete
  46. wah cayalah kak nisa, mengutuk secara terbuka..hahaha..i like

    ReplyDelete
  47. aah.. tu la kan.. hebeh suma nak tiru.. agak agak la.. xsesuai la kita kita ni nak pkai baju mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  48. memang sangat sangat geli tengok.. Ya Allah, ada jugak orang mcm ni kan? sigh..

    ReplyDelete
  49. napela perlu susahkan diri utk jadi pelik macam tu?

    ReplyDelete
  50. kalau dorang popular pon bkn sbb minat suka tapi minat nak mengutuk...x sokong langsung...geli tengok badan dorang tuh....

    ReplyDelete
  51. memang geli pun. cari lah identiti sendri. nak nak main tiru2 pulak. kalau takde bakat tuu, tak payah la nak jadi penyanyi.

    ReplyDelete
  52. Erkk , nk muntah ase . Rasanye smart/cute lembu lg drpd diorg . Hahaha . Btw , baik tk yah pakai baju klu aurat terdedah sana terdedah sini . Sbb , nmpk sgt diorg tkde duit nk beli kain . Sian , sape2 tlg sponser kt diorg . And one more , klu dh warna kulit cmtu , tk pyh nk berangan laa nk jd lelaki korea . Bdn dh laa penuh mcm tuu . Geli nengoknye . Rasanye tkde pon lelaki korea buat cm diorg yg hentah pape bukak baju . Tolong laa . Tak hengen aku nk sokong diorg . *jhtnye mulut aku!*

    ReplyDelete
  53. yucks! sumpah geli geli gelimat mat mat......

    ReplyDelete
  54. memang geli =..=
    both , female and male .
    haish , cari identiti sendiri la
    celup k-pop, adehh ..
    sgt-sgt erkk.

    ReplyDelete
  55. bhaha perasan prasan je dorangg neyh.haha

    ReplyDelete
  56. serius geli kn2...hahahakk...pe la dieorg nie...cukup la kmpln VIP je..~ i sokong pe yg pendapat nisa! :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay