Assalamualaikum semua…
Malam ni aktiviti menyimpang lagi. Kepeningan terhadap assignment membuatkan aku rasa nak merehatkan minda dengan mencuci mata. Kahkahkah! Macam biasalah, aku memang suka nak share kat korang online shop mana yang aku rasa best.
Kali ni aku nak perkenalkan online shop yang mempunyai collection yang tersendiri dan mempunyai ciri-ciri muslimah moden. Pertama kali aku kenal online shop ni, masa dia bukak booth di karnival konvokesyen UNISEL di Batang Berjuntai.
Tertarik dengan rangkaian cotton shawl nya yang sangat berkualiti dan mempunyai range warna yang sangat cantik dan unik, aku terus ambil namecard nya dan browse collection nya.
Klik pada gambar di bawah untuk imej yang lebih jelas. Masa aku di booth Ilsya Hijab, aku pegang sendiri shawl cotton nya. Sangat lembut, selesa dan kainnya sejuk malah kainnya lebih lebar.
Selain shawl cotton nya yang istimewa, aku suka tengok collection blouse muslimah yang dijual di Ilsya Hijab. Design yang tersendiri, unik dan penuh ciri-ciri moden. Tak banyak juga online shop yang jual blouse macam ni.. Jom tengok…
Heeee boleh dikatakan gambar-gambar yang aku pilih kat atas ni antara yang aku sangat berkenan. Terutamanya Classic blouse yang last sekali.. Jangan risau ye, blouse di Ilsya Hijab ada saiz ye.
Harga pula, berpadanan dengan kualiti yang dijanjikan oleh online shop ni. Nak beli hadiah untuk mak, kakak atau girlfriend? Bagi aku, collection Ilsya Hijab yang tersendiri ni boleh jadi hadiah ideal untuk yang tersayang!
OKE !! nak beli sekarang ! heehe
ReplyDeletemodel die comel, natural beauty, xmakeup pon..hehe
ReplyDeletenisaa~ thanx introduce this blogshop. sukanya tengok design dia..and affordable price. yg best, ada size tu..suka2. ^_^
ReplyDeletenisaa~ thanx introduce this blogshop. sukanya tengok design dia..and affordable price. yg best, ada size tu..suka2. ^_^
ReplyDeletecantiknye sume shawl-shawl tuh.. tetapi malangnye,xde bajet nak beli.. kena tunggu bulan dpn bru ade duet.. huhu.. :)
ReplyDeletesumpah superb..suh darkbatman beli..:)
ReplyDeletehehe gambar yang kat atas tu *Morning Glory* sekali imbas ingatkan Nisa time pakai spek =)
ReplyDeletesukenyeeeee shawl 2 pict kt atas. baju2 pun diorg jual ke? mnarik
ReplyDeletewah chumeyl2 shawl die,macam bubblegum..haha..thakz coz introduce this blogshop ^_^
ReplyDeleteCantik....classy!!
ReplyDeletecantiknya model. :)
ReplyDeletea'ah la comel lol
ReplyDeletesalam, i think i remember u. thanks my dear.. :)
ReplyDeleteLawanye baju2 & shawl2 dia! Paling suka 'long blouse' tu! :)
ReplyDeleteThanks Nisa for the recommendation :)
Boleh tahan...hehehe :)
ReplyDelete”Nabil... Rilekslah”
cantik2 nya semua :) yg paling cantik baju denim tuu la. hiks
ReplyDeletewahh, tgk review kat blog nie pn dah terus jatuh cinta. harus serbu blog tu. :)
ReplyDeleteowner ILSYA HIJAB nih kakak kawan saya :)
ReplyDelete