Tuesday, May 24, 2011

ILSYA HIJAB – Punya gaya tersendiri

Assalamualaikum semua…

Malam ni aktiviti menyimpang lagi. Kepeningan terhadap assignment membuatkan aku rasa nak merehatkan minda dengan mencuci mata. Kahkahkah! Macam biasalah, aku memang suka nak share kat korang online shop mana yang aku rasa best.

Kali ni aku nak perkenalkan online shop yang mempunyai collection yang tersendiri dan mempunyai ciri-ciri muslimah moden. Pertama kali aku kenal online shop ni, masa dia bukak booth di karnival konvokesyen UNISEL di Batang Berjuntai.

 

Ilsya Hijab

 

Tertarik dengan rangkaian cotton shawl nya yang sangat berkualiti dan mempunyai range warna yang sangat cantik dan unik, aku terus ambil namecard nya dan browse collection nya.

Klik pada gambar di bawah untuk imej yang lebih jelas. Masa aku di booth Ilsya Hijab, aku pegang sendiri shawl cotton nya. Sangat lembut, selesa dan kainnya sejuk malah kainnya lebih lebar.

 

33744_115515668507457_104742636251427_133107_481153_n-tile

 

Selain shawl cotton nya yang istimewa, aku suka tengok collection blouse muslimah yang dijual di Ilsya Hijab. Design yang tersendiri, unik dan penuh ciri-ciri moden. Tak banyak juga online shop yang jual blouse macam ni.. Jom tengok…

 

 

Heeee boleh dikatakan gambar-gambar yang aku pilih kat atas ni antara yang aku sangat berkenan. Terutamanya Classic blouse yang last sekali.. Jangan risau ye, blouse di Ilsya Hijab ada saiz ye.

Harga pula, berpadanan dengan kualiti yang dijanjikan oleh online shop ni. Nak beli hadiah untuk mak, kakak atau girlfriend? Bagi aku, collection Ilsya Hijab yang tersendiri ni boleh jadi hadiah ideal untuk yang tersayang!

 

 

sign NISA

18 comments :

Nay said...

OKE !! nak beli sekarang ! heehe

AIN SYAFIQA AZMI said...

model die comel, natural beauty, xmakeup pon..hehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

nisaa~ thanx introduce this blogshop. sukanya tengok design dia..and affordable price. yg best, ada size tu..suka2. ^_^

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

nisaa~ thanx introduce this blogshop. sukanya tengok design dia..and affordable price. yg best, ada size tu..suka2. ^_^

CiMinniy said...

cantiknye sume shawl-shawl tuh.. tetapi malangnye,xde bajet nak beli.. kena tunggu bulan dpn bru ade duet.. huhu.. :)

Syafiq Rosli said...

sumpah superb..suh darkbatman beli..:)

Gnie@SimplyStyle said...

hehe gambar yang kat atas tu *Morning Glory* sekali imbas ingatkan Nisa time pakai spek =)

k.h.a.l.i.l.a said...

sukenyeeeee shawl 2 pict kt atas. baju2 pun diorg jual ke? mnarik

Syafiqah Sabki said...

wah chumeyl2 shawl die,macam bubblegum..haha..thakz coz introduce this blogshop ^_^

SANDRA AZWAN said...

Cantik....classy!!

KAMIHIDUP said...

cantiknya model. :)

YusRa said...

a'ah la comel lol

ilya syafeena khalil said...

salam, i think i remember u. thanks my dear.. :)

Ain SSB said...

Lawanye baju2 & shawl2 dia! Paling suka 'long blouse' tu! :)

Thanks Nisa for the recommendation :)

Nizam Ijam said...

Boleh tahan...hehehe :)

”Nabil... Rilekslah”

sarah mohamad said...

cantik2 nya semua :) yg paling cantik baju denim tuu la. hiks

Rara Nasiha said...

wahh, tgk review kat blog nie pn dah terus jatuh cinta. harus serbu blog tu. :)

♥ALYABALQIS♥ said...

owner ILSYA HIJAB nih kakak kawan saya :)