Saturday, May 14, 2011

Idaman kalbu.

Assalamualaikum dan selamat tengah malam!

Heheheee… mentang-mentang lah website Blogger ni dah kembali pulih, semua pakat update ye! Laju je dashborad aku naik dengan latest entry korang tu yeee… Hehehe bagus-bagus.. semangat camni laa bagus! Kalau blogger tak buat maintainence pun harapnye semangat tu still macam ni ye!

Ohh ye… sepanjang waktu website Blogger tak boleh dibuka tadi, aku bosan-bosan buat assignment, apa lagi aku pun cuci mata laaa.. Kuikuikui… Suka betol aku cuci mata sekarang ye!

 

cats

DAKU DALAM DILEMMA!!! Warrgghhh macam nak cari calon suami aje nak dilemma la ape lah. Ciss ketuk kepala sendiri laju-laju!! Kahkahkah! Kanak-kanak ribena betol aku sebab aku sedar aku dah makin merapu meraban!

Aku nak cakap yang aku dalam dilemma untuk memilih antara dua design boots kat atas nih! Yang belah kiri, aku target nak boots warna merah… atau patut ke aku pilih boots yang belah kiri? Warna hitam ala-ala kilat tuh macam mengancam pun ada??

 

DAN aku tengah usha jugak lah jaket-jaket di atas. Jaket yang aku beli dari seorang blogger semasa garage sale hilang! HILANG DALAM BILIK SENDIRI okeh! Sungguh tak dapat dijelaskan. Malas nak tuduh sesiapa..

So, sampai sekarang aku masih mencari jaket yang berkenan di mata hati, bagi menggantikan jaket aku yang hilang tuh… Sob sob sob~ Duit lagiiii!!!

Hmmm aku dok cuci mata ni bukanlah bermakna aku nak terus beli semua yang aku nak… Aku pun ada limit kemampuan aku.. Huhuhuuu…Lagipun tengah mengumpul duit nak bayar yuran kampus. Maklumlah short semester ni duit PTPTN tak masuk. Hehehee… Oke lah.. selamat tidur semua!!!

 

 

 

sign NISA

10 comments :

the garang said...

#1st!!

Amiera Hilton said...

shopping time!! yippie :) hehe. dua2 jacket tuh gojes kot. sukeeeeeee :)

cik orked said...

choose red nisa.. cantik. :)

eszy said...

pling pnting entry trlatest hilang slps blogger pulih

eymahida said...

kaler merah awesome !

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

style dan cun,.sesuai dengan owner blog ni,.haha

Nzyrahun said...

Hehehe nak gak boots tuuu !! 8D

nnh said...

kat mane tu website tu?boleh bagi link x kak nisa?

teeha said...

beli dekat online blog mane? boleh share tak sis ?

Nisa Kay said...

@nnh

kat fb...

sini http://www.facebook.com/profile.php?id=100002142940764