Saturday, May 14, 2011

Idaman kalbu.

Assalamualaikum dan selamat tengah malam!

Heheheee… mentang-mentang lah website Blogger ni dah kembali pulih, semua pakat update ye! Laju je dashborad aku naik dengan latest entry korang tu yeee… Hehehe bagus-bagus.. semangat camni laa bagus! Kalau blogger tak buat maintainence pun harapnye semangat tu still macam ni ye!

Ohh ye… sepanjang waktu website Blogger tak boleh dibuka tadi, aku bosan-bosan buat assignment, apa lagi aku pun cuci mata laaa.. Kuikuikui… Suka betol aku cuci mata sekarang ye!

 

cats

DAKU DALAM DILEMMA!!! Warrgghhh macam nak cari calon suami aje nak dilemma la ape lah. Ciss ketuk kepala sendiri laju-laju!! Kahkahkah! Kanak-kanak ribena betol aku sebab aku sedar aku dah makin merapu meraban!

Aku nak cakap yang aku dalam dilemma untuk memilih antara dua design boots kat atas nih! Yang belah kiri, aku target nak boots warna merah… atau patut ke aku pilih boots yang belah kiri? Warna hitam ala-ala kilat tuh macam mengancam pun ada??

 

DAN aku tengah usha jugak lah jaket-jaket di atas. Jaket yang aku beli dari seorang blogger semasa garage sale hilang! HILANG DALAM BILIK SENDIRI okeh! Sungguh tak dapat dijelaskan. Malas nak tuduh sesiapa..

So, sampai sekarang aku masih mencari jaket yang berkenan di mata hati, bagi menggantikan jaket aku yang hilang tuh… Sob sob sob~ Duit lagiiii!!!

Hmmm aku dok cuci mata ni bukanlah bermakna aku nak terus beli semua yang aku nak… Aku pun ada limit kemampuan aku.. Huhuhuuu…Lagipun tengah mengumpul duit nak bayar yuran kampus. Maklumlah short semester ni duit PTPTN tak masuk. Hehehee… Oke lah.. selamat tidur semua!!!

 

 

 

sign NISA


10 comments:

  1. shopping time!! yippie :) hehe. dua2 jacket tuh gojes kot. sukeeeeeee :)

    ReplyDelete
  2. choose red nisa.. cantik. :)

    ReplyDelete
  3. pling pnting entry trlatest hilang slps blogger pulih

    ReplyDelete
  4. style dan cun,.sesuai dengan owner blog ni,.haha

    ReplyDelete
  5. Hehehe nak gak boots tuuu !! 8D

    ReplyDelete
  6. kat mane tu website tu?boleh bagi link x kak nisa?

    ReplyDelete
  7. beli dekat online blog mane? boleh share tak sis ?

    ReplyDelete
  8. @nnh

    kat fb...

    sini http://www.facebook.com/profile.php?id=100002142940764

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay