Monday, May 9, 2011

Hari best!

Assalamualaikum semua…

Entry yang sebelum ni aku dah bagitau yang aku akan post entry pasal makanan pulak.. Alaaa yang masa aku pergi kenyangkan perut dengan Yuyu Musa tuuuu… Ohh ye, suka aku nak ulang, aku pergi ke Pizza Hut Subang okeh!! Kuang kuangg~

 

IMG00577-20110507-1433

HOH !!! Asal nampak kamera aje, mesti nak posing jugak! Tak kire lah kamera laptop ke, henset ke. DSLR ke.. kamera yang still guna kodak ke.. Hohooo.. Tengah makan lak tuh! Muke hampeh betol la…

 

 

IMG00571-20110507-1418Tropical Fizz & Mango Tango Yoghurt Smoothies (sangat sedap!!)

 

IMG00572-20110507-1419Primavera (served with penne)

 

IMG00574-20110507-1421Pilaf Rice with Hot Wings

 

IMG00575-20110507-1425Royal Masala (Cheesy Lava Stuffed Crust)

 

Fuhhh pendek kata memang kenyang betollah perut kami berdua hari tu! Hehehe thanksss YUYU MUSA sebab temankan aku. Muah muah!! Kahkahkah! Ohh ye, thanks jugak sebab sudi teman dan bersabar menunggu aku di salon selama hampir 3 jam. Hek hek hek!

 

Picture2488

NAHHHH!!! Tepek lagi muka ku dan muka di sini ye YUYU MUSA. Hehehee glad that you were here accompanied me. Thanks! Lepas ni kita shopping kat Times Square lagi macam hari tu nak??? Shopping sampai lebam yeahhh!!!

Oke alhamdulillah sebab hari aku bahagia kebelakangan ni. Alhamdulillah lagi.

 

 

 

 

sign NISA

42 comments :

Ujang9897 said...

badan kocik...mkn kuat..sama jer kau dgn yuyu lar

cikmima said...

alamak ai...pizza tue macam terliur daku memandangnye....

Syed Hilmi Syed Yahya said...

kuat makan ye nisa nie...hehhe...teringn sangt nk merase Mango Tango Yoghurt Smoothies...mcm sedap je...huhu

Si Nuansa Eyqin said...

tu dia makanan. kemain. kelas nak. :))

SnowladieS said...

pizza tu ha -.-"

SYAFIQ TENGKU said...

x sanggup tngok entry nie lelama..denyut perut den

ydaa (+) said...

banyaknye nisa makan , biar betul . badan kecik :) hee ! comel la nisaa . hehe .

kaizen said...

err...sumpah sedap....

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ya Allah pagi2 tgk mknn ni terliur anak tekak akak dik oii

niDa said...

bab makan ni yg malas tengok ni.. mengidap terus.. ehehehe

cik EPAL said...

tetiba laporrr

sarah mohamad said...

sedapnya pizza :) dekat je subang dengan saya. tak ajak puun. hiks

farah wahedda said...

peerrrhhh sedapnyeee...

Along Usop said...

waarrrkhh!!... terus lapar tengok gambar!!.. =.=

hanani0210 said...

bestnya makan-makan ni... :)

Jom baca ni: Trend terkini : Colour Block..Ada yang berani mencuba?

lynda said...

hamboi seronok je dia g makan eyh..:))

Yuyu Musa said...

hahhaha..jom nisa lepas ni kita meronggeng ke time square pulak..hoyeyy!!!haha

strawberrycincau said...

pizza!! waaaaa... mengidam pizza tiba2...

Amira Chan said...

Da follow. :D hit me back

nUrulsHIera93 said...

like ur entry..
n 4 u..u are so pretty..
huhu..so cute..
n sgt sgt jelita law pkai shawl..
suke tgk ayu sjer..
huhu

nUrulsHIera93 said...

suke entry ni..
n 4 u..
sgt sgt cantex dn jelita dn pndai bergaye..
pujian bonus tok awk..
like ur image..
huhu

Nisa Kay said...

@Ujang9897

hahaha tu untungnye kami..
makan byk pon bdn x naik mana.
kahkahkah!

Nisa Kay said...

@cikmima

hekhekhekk
sedappp!!!
:D

Nisa Kay said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

heheheh
kuat makan ye.. sikit laa.. hohohooo

yuppp smoothie tu sgt sedap!

Nisa Kay said...

@Si Nuansa Eyqin

hekhekkk
harus laaa :P

Nisa Kay said...

@SnowladieS

pizza tu nape?
ehehehe

Nisa Kay said...

@SYAFIQ TENGKU

hahahaha
sila lah ke pizza hut berhampiran andaaa~

Nisa Kay said...

@ydaa ( )

hahaha makanan harus lah dinikmati :D

Nisa Kay said...

@kaizen

yuppp memang sedap!

Nisa Kay said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar)

ahakss..
bos besar sudah mariiii...
sabor ye akak :P

Nisa Kay said...

@niDa

haaaa
kalau dah mengidam tu ape lagi jom serang pizza hut! hohooo~

Nisa Kay said...

@cik EPAL

jommm cik epal!
lepas ni join laaa ternak lemak kat pizza hut!

Nisa Kay said...

@sarah mohamad

heee lain kali kita makan sama ye :D

Nisa Kay said...

@farah wahedda

yuppp memang sedap! :D

Nisa Kay said...

@Along Usop

hahaha jgn ngap laptop tu sudah le :P

Nisa Kay said...

@hanani0210

heheh memang best!

Nisa Kay said...

@lynda

heheh memang seronok :D

Nisa Kay said...

@Yuyu Musa

jom jom!!
hooreeyyy!!

Nisa Kay said...

@strawberrycincau

kalau mengidam sila ke pizza hut laju2. hekhekhek!!

Nisa Kay said...

@Amira Chan

tenkiuuuu :D

Nisa Kay said...

@nUrulsHIera93

hikhikss..
malu kitew..
auww thanks :D

shah-kayrul said...

terliur siot tengok pizza...selalu makan kat pizza jarang order benda sampingan yang pelik2..pusing2 paling pelik pun order pizza & lasagna jer