Monday, May 9, 2011

Hari best!

Assalamualaikum semua…

Entry yang sebelum ni aku dah bagitau yang aku akan post entry pasal makanan pulak.. Alaaa yang masa aku pergi kenyangkan perut dengan Yuyu Musa tuuuu… Ohh ye, suka aku nak ulang, aku pergi ke Pizza Hut Subang okeh!! Kuang kuangg~

 

IMG00577-20110507-1433

HOH !!! Asal nampak kamera aje, mesti nak posing jugak! Tak kire lah kamera laptop ke, henset ke. DSLR ke.. kamera yang still guna kodak ke.. Hohooo.. Tengah makan lak tuh! Muke hampeh betol la…

 

 

IMG00571-20110507-1418Tropical Fizz & Mango Tango Yoghurt Smoothies (sangat sedap!!)

 

IMG00572-20110507-1419Primavera (served with penne)

 

IMG00574-20110507-1421Pilaf Rice with Hot Wings

 

IMG00575-20110507-1425Royal Masala (Cheesy Lava Stuffed Crust)

 

Fuhhh pendek kata memang kenyang betollah perut kami berdua hari tu! Hehehe thanksss YUYU MUSA sebab temankan aku. Muah muah!! Kahkahkah! Ohh ye, thanks jugak sebab sudi teman dan bersabar menunggu aku di salon selama hampir 3 jam. Hek hek hek!

 

Picture2488

NAHHHH!!! Tepek lagi muka ku dan muka di sini ye YUYU MUSA. Hehehee glad that you were here accompanied me. Thanks! Lepas ni kita shopping kat Times Square lagi macam hari tu nak??? Shopping sampai lebam yeahhh!!!

Oke alhamdulillah sebab hari aku bahagia kebelakangan ni. Alhamdulillah lagi.

 

 

 

 

sign NISA


42 comments:

  1. badan kocik...mkn kuat..sama jer kau dgn yuyu lar

    ReplyDelete
  2. alamak ai...pizza tue macam terliur daku memandangnye....

    ReplyDelete
  3. kuat makan ye nisa nie...hehhe...teringn sangt nk merase Mango Tango Yoghurt Smoothies...mcm sedap je...huhu

    ReplyDelete
  4. tu dia makanan. kemain. kelas nak. :))

    ReplyDelete
  5. x sanggup tngok entry nie lelama..denyut perut den

    ReplyDelete
  6. banyaknye nisa makan , biar betul . badan kecik :) hee ! comel la nisaa . hehe .

    ReplyDelete
  7. ya Allah pagi2 tgk mknn ni terliur anak tekak akak dik oii

    ReplyDelete
  8. bab makan ni yg malas tengok ni.. mengidap terus.. ehehehe

    ReplyDelete
  9. sedapnya pizza :) dekat je subang dengan saya. tak ajak puun. hiks

    ReplyDelete
  10. waarrrkhh!!... terus lapar tengok gambar!!.. =.=

    ReplyDelete
  11. hamboi seronok je dia g makan eyh..:))

    ReplyDelete
  12. hahhaha..jom nisa lepas ni kita meronggeng ke time square pulak..hoyeyy!!!haha

    ReplyDelete
  13. pizza!! waaaaa... mengidam pizza tiba2...

    ReplyDelete
  14. Da follow. :D hit me back

    ReplyDelete
  15. like ur entry..
    n 4 u..u are so pretty..
    huhu..so cute..
    n sgt sgt jelita law pkai shawl..
    suke tgk ayu sjer..
    huhu

    ReplyDelete
  16. suke entry ni..
    n 4 u..
    sgt sgt cantex dn jelita dn pndai bergaye..
    pujian bonus tok awk..
    like ur image..
    huhu

    ReplyDelete
  17. @Ujang9897

    hahaha tu untungnye kami..
    makan byk pon bdn x naik mana.
    kahkahkah!

    ReplyDelete
  18. @Syed Hilmi Syed Yahya

    heheheh
    kuat makan ye.. sikit laa.. hohohooo

    yuppp smoothie tu sgt sedap!

    ReplyDelete
  19. @SYAFIQ TENGKU

    hahahaha
    sila lah ke pizza hut berhampiran andaaa~

    ReplyDelete
  20. @ydaa ( )

    hahaha makanan harus lah dinikmati :D

    ReplyDelete
  21. @Fareha Rahmat (Bos Besar)

    ahakss..
    bos besar sudah mariiii...
    sabor ye akak :P

    ReplyDelete
  22. @niDa

    haaaa
    kalau dah mengidam tu ape lagi jom serang pizza hut! hohooo~

    ReplyDelete
  23. @cik EPAL

    jommm cik epal!
    lepas ni join laaa ternak lemak kat pizza hut!

    ReplyDelete
  24. @sarah mohamad

    heee lain kali kita makan sama ye :D

    ReplyDelete
  25. @Along Usop

    hahaha jgn ngap laptop tu sudah le :P

    ReplyDelete
  26. @strawberrycincau

    kalau mengidam sila ke pizza hut laju2. hekhekhek!!

    ReplyDelete
  27. @nUrulsHIera93

    hikhikss..
    malu kitew..
    auww thanks :D

    ReplyDelete
  28. terliur siot tengok pizza...selalu makan kat pizza jarang order benda sampingan yang pelik2..pusing2 paling pelik pun order pizza & lasagna jer

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay