Monday, May 2, 2011

Entry sedih. Selamat Pengantin Baru Ujang.

Assalamualaikum semua…

Erkkk!! Korang jangan salah faham dengan tajuk entry aku nih! Kang tak pasal-pasal ada pulak yang ingat aku kempunan lak Ujang dah kahwin. Takde maknanya woih. Kahkahkah!!

Apa yang buat aku kempunannye ialah, aku tak dapat menghadiri majlis perkahwinan salah seorang rakan blogger yang aku kenal dari group Sahabat Blogger. Tadi ternampak pulak gambar-gambar yang di upload oleh Atiq Salleh. Laju je tangan usha album itu.

Pic credit to : Atiq Salleh

BERKACA MATA HITAM DI MAJLIS BERBAHAGIA. Glemer kau Ujang, kahwin pon kemain nak spek mata hitam gitewww.. Hehehe Yana lak ayu je.. Hehehe aku tak pernah jumpa lagi tunang (kini dah jadi bini) Ujang ni depan-depan…

 

Pic credit to : Atiq Salleh

 

JUJUR ye, aku jeles laa tengok dorang boleh pulak “ter-gathering” kat majlis kahwin Ujang. Jeles. Jeles. Jeles. Kalau aku cakap nak mengalir air mata aku tengok gambar ni boleh tak? Kahkahkah!

 

Pic credit to : Atiq Salleh

 

HAIHHHH.. Most of them are my kengkawan blogger. Rasa macam dah bertahun tak jumpa. Heh over betol aku! Rindu kengkawan semua. Dorang rindu aku ke tak ye? Kot kot aku je yang perasan sorang? Kahkahkah!!

By the way… kepada Ujang, Selamat Pengantin Baru ye…. Minta maaf sangat-sangat sebab tak dapat datang ke majlis ko walaupun kat belah Yana or yang belah ko. Huhuhuhuu terdapat perkara yang tidak dapat aku elak. Cewah beria aku explain! Hahah.. apa-apa pun, semoga berbahagia.

P/S : Aku nak kahwin dengan blogger jugaklah. Kahkahkah!

P/S LAGI : Gambar-gambar di atas aku siarkan di atas keizinan tuan punya iaitu Atiq Salleh.

 

 

 

 

sign NISA


34 comments:

  1. YUYU TAK LEH G... JAUHHHH~ sedih nya :(

    ReplyDelete
  2. wahh...bestnya
    boleh pulak buat gathering blogger kat situ ye

    ReplyDelete
  3. ramai gla geng blogger yang pegi..tgk macam gathering pun ada..keh3..

    tp xdapt pegi..dah balik ganu lor..

    ReplyDelete
  4. : macam best jee kawen .. erk ?? :P

    ReplyDelete
  5. huhu.. nisa kat pahang erk..?? ingt la.. sape ta ingat... mana boleh lupa

    ReplyDelete
  6. ai pegi!!!! memam best wo....('',) dapat photoshoot ramai2...pastu masok 1TUBE.my jugak...koh koh koh

    ReplyDelete
  7. pergh.....

    agak2 1 khemah tuh blogger jer kot...

    ReplyDelete
  8. nisa tak balik temerloh ke?huhu,,jgn sedih,,

    ReplyDelete
  9. semoga berbahgia hendaknye wat pengantin & geng blogger yg p sane

    ReplyDelete
  10. hehehe..
    tajuk ingatkan betul2.. mujur kak ayu baca entry kamu satu2..

    hehehhe..
    tahniah ujan dan yana


    dan tahniah kepada sahabat blogger yang join ke majlis bersejarah mereka


    PS: kak ayu pun jeles ooo

    ReplyDelete
  11. bestnyer lah mcm ni... ZT tak penah join.. terasa ingin join lah

    ReplyDelete
  12. tetiba rasa nak kawen jugak.. wah !! gatalnyerrr :)

    ReplyDelete
  13. ehh itu ery farieha jugak ke? tanye je,she's my fren.

    ReplyDelete
  14. untunglah ujang dah kahwin. :)

    ReplyDelete
  15. SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT UJANG DAN YANA :)

    *tetiba mood gatal nak kawin merasuk diri. hikhik :D

    ReplyDelete
  16. wah meriah blogger pergi :D

    ReplyDelete
  17. Selamat mendirikan rumah tangga kepada ujang dan yana~~~

    kan bagus kalau aku kenal.. ehehehe

    ReplyDelete
  18. wah..ujang dah selamat dah.. Kuning u.. :) Ramai bloggers yang datang kan. Redmummy pun pergi. :)

    Jom baca ni: All about Royal wedding : Putera William dan Kate Middleton

    Jom baca ni: Fesyen topi pelik..

    Jom baca ni: Klon Puteri Diana?

    ReplyDelete
  19. ujang dah kawin..kau bila lagi kn..
    hahahaha =p
    spek mata siap..hihi

    ReplyDelete
  20. np x g??? nisa bukan dok shah alam ke?

    ReplyDelete
  21. Gua pun tak leh gi atas sebab yang sama ngan Yuyu, jauh..moga Nisa bertemu jodoh ngan blogger yerk..hehe..

    ReplyDelete
  22. Wow bestnya..!..cograt abg ujang n kak yana..Selamat pengantin baru moga berbahagia hgga akhir hayat..amin.. =)

    ReplyDelete
  23. BESTNYA KAWAN2 BLOGGER RAPAT2 T_T

    ReplyDelete
  24. yu pegi jugak tapi dah lewat.x sempat jumpa dorang..huk huk huk,..

    ReplyDelete
  25. ramai betul blogger g sana...dah jadi gathering plak tengok...

    ReplyDelete
  26. sedihhhh gakkkk........... sangattt jauhhh... huhuhuhu......... tak pe2.. dierang dah berbahagia.. ehhe.. nisa kawen ngan blogger kite nak jadik vip ek.. eheh

    ReplyDelete
  27. majlis gdring para para blogger..best je tngok..
    nak kawin dgn blogger jgk ke..haha :)

    ReplyDelete
  28. aku paling hemsem dalam gambar, yeahh!!

    ReplyDelete
  29. Selamat Pengantin Baru Ujang dan Yana.
    :)

    ReplyDelete
  30. kenapa aku baru jmpe ek??
    hahaha

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay