Monday, May 2, 2011

Entry sedih. Selamat Pengantin Baru Ujang.

Assalamualaikum semua…

Erkkk!! Korang jangan salah faham dengan tajuk entry aku nih! Kang tak pasal-pasal ada pulak yang ingat aku kempunan lak Ujang dah kahwin. Takde maknanya woih. Kahkahkah!!

Apa yang buat aku kempunannye ialah, aku tak dapat menghadiri majlis perkahwinan salah seorang rakan blogger yang aku kenal dari group Sahabat Blogger. Tadi ternampak pulak gambar-gambar yang di upload oleh Atiq Salleh. Laju je tangan usha album itu.

Pic credit to : Atiq Salleh

BERKACA MATA HITAM DI MAJLIS BERBAHAGIA. Glemer kau Ujang, kahwin pon kemain nak spek mata hitam gitewww.. Hehehe Yana lak ayu je.. Hehehe aku tak pernah jumpa lagi tunang (kini dah jadi bini) Ujang ni depan-depan…

 

Pic credit to : Atiq Salleh

 

JUJUR ye, aku jeles laa tengok dorang boleh pulak “ter-gathering” kat majlis kahwin Ujang. Jeles. Jeles. Jeles. Kalau aku cakap nak mengalir air mata aku tengok gambar ni boleh tak? Kahkahkah!

 

Pic credit to : Atiq Salleh

 

HAIHHHH.. Most of them are my kengkawan blogger. Rasa macam dah bertahun tak jumpa. Heh over betol aku! Rindu kengkawan semua. Dorang rindu aku ke tak ye? Kot kot aku je yang perasan sorang? Kahkahkah!!

By the way… kepada Ujang, Selamat Pengantin Baru ye…. Minta maaf sangat-sangat sebab tak dapat datang ke majlis ko walaupun kat belah Yana or yang belah ko. Huhuhuhuu terdapat perkara yang tidak dapat aku elak. Cewah beria aku explain! Hahah.. apa-apa pun, semoga berbahagia.

P/S : Aku nak kahwin dengan blogger jugaklah. Kahkahkah!

P/S LAGI : Gambar-gambar di atas aku siarkan di atas keizinan tuan punya iaitu Atiq Salleh.

 

 

 

 

sign NISA

34 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

YUYU TAK LEH G... JAUHHHH~ sedih nya :(

Admiral Hafiz said...

perghhh
ramainya blogger yg g

Entri Terkini: Gambar Mayat Osama Bin Laden Mati Dibunuh Sebenarnya Palsu ?

lea said...

wahh...bestnya
boleh pulak buat gathering blogger kat situ ye

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

ramai gla geng blogger yang pegi..tgk macam gathering pun ada..keh3..

tp xdapt pegi..dah balik ganu lor..

phee ungu said...

: macam best jee kawen .. erk ?? :P

forever love said...

huhu.. nisa kat pahang erk..?? ingt la.. sape ta ingat... mana boleh lupa

BRO_MONDAY said...

ai pegi!!!! memam best wo....('',) dapat photoshoot ramai2...pastu masok 1TUBE.my jugak...koh koh koh

kaizen said...

pergh.....

agak2 1 khemah tuh blogger jer kot...

fifianggun said...

nisa tak balik temerloh ke?huhu,,jgn sedih,,

SYAFIQ TENGKU said...

semoga berbahgia hendaknye wat pengantin & geng blogger yg p sane

Citarasa Rinduan said...

hehehe..
tajuk ingatkan betul2.. mujur kak ayu baca entry kamu satu2..

hehehhe..
tahniah ujan dan yana


dan tahniah kepada sahabat blogger yang join ke majlis bersejarah mereka


PS: kak ayu pun jeles ooo

Cik Zeeta said...

bestnyer lah mcm ni... ZT tak penah join.. terasa ingin join lah

liya alia said...

tetiba rasa nak kawen jugak.. wah !! gatalnyerrr :)

Safizah Safri said...

ehh itu ery farieha jugak ke? tanye je,she's my fren.

KAMIHIDUP said...

untunglah ujang dah kahwin. :)

Miza Yusof said...

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT UJANG DAN YANA :)

*tetiba mood gatal nak kawin merasuk diri. hikhik :D

sherah said...

wah meriah blogger pergi :D

jackieKOH said...

Selamat mendirikan rumah tangga kepada ujang dan yana~~~

kan bagus kalau aku kenal.. ehehehe

hanani0210 said...

wah..ujang dah selamat dah.. Kuning u.. :) Ramai bloggers yang datang kan. Redmummy pun pergi. :)

Jom baca ni: All about Royal wedding : Putera William dan Kate Middleton

Jom baca ni: Fesyen topi pelik..

Jom baca ni: Klon Puteri Diana?

Far8 budak baik said...

ujang dah kawin..kau bila lagi kn..
hahahaha =p
spek mata siap..hihi

ayie said...

selamat pengantin baru

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

selamat pengantin baru ujang n yana

cik EPAL said...

np x g??? nisa bukan dok shah alam ke?

GreenAppleKu.com said...

Gua pun tak leh gi atas sebab yang sama ngan Yuyu, jauh..moga Nisa bertemu jodoh ngan blogger yerk..hehe..

Cikziee said...

Wow bestnya..!..cograt abg ujang n kak yana..Selamat pengantin baru moga berbahagia hgga akhir hayat..amin.. =)

Izyan Masri said...

BESTNYA KAWAN2 BLOGGER RAPAT2 T_T

yuyu lar said...

yu pegi jugak tapi dah lewat.x sempat jumpa dorang..huk huk huk,..

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

waaaaaaa..bestnye...

shah-kayrul said...

ramai betul blogger g sana...dah jadi gathering plak tengok...

yad'z said...

sedihhhh gakkkk........... sangattt jauhhh... huhuhuhu......... tak pe2.. dierang dah berbahagia.. ehhe.. nisa kawen ngan blogger kite nak jadik vip ek.. eheh

ABU said...

majlis gdring para para blogger..best je tngok..
nak kawin dgn blogger jgk ke..haha :)

nazirulhazwan~ said...

aku paling hemsem dalam gambar, yeahh!!

ima miszu said...

Selamat Pengantin Baru Ujang dan Yana.
:)

akmalhilmi said...

kenapa aku baru jmpe ek??
hahaha