Monday, May 9, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Senyum

Assalamualaikum semua...

Sedih pulak tengok blog sendiri tak ber-update. Apa lah masalah aku ni sampai susah sangat nak update hah??? Biarlah.... biar masa menentukan bila aku akan kembali dengan rentak aku semula...

 

Picture2506

NAHHH Aku tepek muke aku sebesar alam, gambar paling latest, muka paling terkini. Jerawat tetap naik kat muka even aku makan VCO. Haihhh belum berkesan kat aku lagi kot? Maklumlah tindak balasnye terhadap badan kita ni berlainan disebabkan banyak faktor.

Alahhh.. tak kisah lah.. aku ambil supplement tu pun bukan nak cantik semata-mata, tapi nak jaga kesihatan badan luar dan dalam. InsyaAllah kalau aku rajin dengan pengambilan supplement ni, esok aku dah tua nanti badan aku tetap mantapppp! Kahkahkah!!!

 

IMG00610-20110509-2250

Ouhhh tadi tangan aku gatal bukak dashboard kereta, dengan harapan nak ambil bekas CD. Tapi tangan aku ni macam dipanggil-panggil nak bukak buku hitam nih. Sekali aku buka...... OUHHHH MYYY!!!!!

Terus nak senyum simpul, terus nak sengih-sengih macam kerang busuk! Muka surat yang bertulis aku cium dengan penuh perasaan. Pergghhh kronik dowh aku! Cium buku pun nak ada feeling! Wahahahaa...

Ayat yang tertulis aku amati satu-satu.. Aku baca sambil aku tersenyum lebar. Apa kandungannya? Biar aku dan Tuhan sahaja yang tahu... Ya ng pasti, ia cukup buat aku tersenyum lebar. ALHAMDULILLAH..... Thank you Allah for this happiness!

 

 

 

sign NISA

43 comments :

♥NuR SyAFiQah♥ said...

jeng..jeng..jeng..ade ape dlm buku hitam tu..hehe

KAMIHIDUP said...

apa lah agaknya ada dalam tu, kat padang masyar nanti kita baru tahu agaknya. :)

lynda said...

maintain comel lah nisa..:)
buku ape tu?:P

Dee Chicuita said...

mesti tulis sumthing kan pasal lover or kenangan dgn dia >,<

AIN SYAFIQA AZMI said...

haa ni mesti buku ilang n pastu jumpa balik..hehe =p

OreO HitaM said...

The little black book

m!ra_mahara said...

mcm ada rahsia besar je disebalik buku tu... =D

asmiza said...

same dgn buku kite pulak, haha :DD

Moy Sam's said...

Ngehh ngehh ado madah cinta letewww :P

Dea said...

wah..apekah itu?..:P

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/is-he-kamal-adli-for-real.html

ir. chung-ho said...

ni mesti jumpe diari lame !
hehehe :D

@ku d! sin!e said...

luahan perasaan yer...? hehe

ayie said...

apakah isi kandungannyee moh kongsi kongsi :)

Rafidah Farhana said...

Akak! Saya jumpa kembar akak! Serius.
Tengok kat sini

http://rafidah-fydana-farhana.blogspot.com/2011/05/fuhyyooo-samalah-weh.html

Nisa Kay said...

@♥NuR SyAFiQah♥

haaa tu lah ye, ape ye yg ade dlm buku tu?
hehehhehee

Nisa Kay said...

@KAMIHIDUP

heheheh :D

Nisa Kay said...

@lynda

hikhik! comel ke?
heheh
buku tu buku rahsiaaa :P

Nisa Kay said...

@Dee Chicuita

oppss!!
hampirrr dah tekaan tu. kehkehkeh!

Nisa Kay said...

@AIN SYAFIQA AZMI

hehehe
nope :P

Nisa Kay said...

@OreO HitaM

ehehe yeahhh!

Nisa Kay said...

@m!ra_mahara

jeng jengggg
memang rahsia pon :P

Nisa Kay said...

@asmiza

hehehe
samaaaa ke?

Nisa Kay said...

@Moy Sam's

alamakkkk woi kau jgn laa kasi pecah rahsia.. kahkahkah!

Nisa Kay said...

@Dea

hehehe itu adalah buku :P

Nisa Kay said...

@ir. chung-ho

ehhehe
salah tekaan anda.
sila cuba lagi. heheh :P

Nisa Kay said...

@@ku d! sin!e

hikhikhikk
:P

Nisa Kay said...

@ayie

wooo cannot arr.. rahsia :P
ehhehe

Nisa Kay said...

@Rafidah Farhana

heheh
dah tgk dik, xde pon sama?
hehehe

mynameismy said...

xaci xbagitau isi..-.-'

~eZmALiZa~ said...

hmm...ape la agaknye tu kannnn.... :D

Nisa Kay said...

@mynameismy

hekhekkk
rahsia kerajaan lorr :P

Nisa Kay said...

@~eZmALiZa~

hekhekkk ape itu? rahsiaaa :P

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

lame x menjengah.. sob sob..

ape dlm itu buku...
bagi la tau adik manis.. haha

muhamadsufian89 said...

terima kasih kat buku hitam tu sebab jadi faktor cik nisa update blog. hehe

Ujang9897 said...

mesti jiwang2 kan dalam buku tu..

lps tu cite sedih2 nangis2..hahahah

Nisa Kay said...

@LinE PuTih LiNe HiTaM

hekhekk
rahsia lorr :P

Nisa Kay said...

@muhamadsufian89

hahah yaa :D
thanks buku hitam! :P

Nisa Kay said...

@Ujang9897

argghhh!! sibuk la kau ujang !

M Fizan said...

cantiknyer senyuman tu..hehe

kalau sudi , follow sini yer :
http://nazlifestory.blogspot.com

Nisa Kay said...

@M Fizan

heheheh thanksss :D

Anonymous said...

konvensional diari...

so rare...haha

-org RTM-

Nisa Kay said...

@Anonymous

hehehe yepp..
dah rare kan skrg??
but i like it :D

amalina said...

kak nisa saya suka langsir anda..
haha..

ala walau ade jerawat pun tetap cun..