Monday, May 9, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Senyum

Assalamualaikum semua...

Sedih pulak tengok blog sendiri tak ber-update. Apa lah masalah aku ni sampai susah sangat nak update hah??? Biarlah.... biar masa menentukan bila aku akan kembali dengan rentak aku semula...

 

Picture2506

NAHHH Aku tepek muke aku sebesar alam, gambar paling latest, muka paling terkini. Jerawat tetap naik kat muka even aku makan VCO. Haihhh belum berkesan kat aku lagi kot? Maklumlah tindak balasnye terhadap badan kita ni berlainan disebabkan banyak faktor.

Alahhh.. tak kisah lah.. aku ambil supplement tu pun bukan nak cantik semata-mata, tapi nak jaga kesihatan badan luar dan dalam. InsyaAllah kalau aku rajin dengan pengambilan supplement ni, esok aku dah tua nanti badan aku tetap mantapppp! Kahkahkah!!!

 

IMG00610-20110509-2250

Ouhhh tadi tangan aku gatal bukak dashboard kereta, dengan harapan nak ambil bekas CD. Tapi tangan aku ni macam dipanggil-panggil nak bukak buku hitam nih. Sekali aku buka...... OUHHHH MYYY!!!!!

Terus nak senyum simpul, terus nak sengih-sengih macam kerang busuk! Muka surat yang bertulis aku cium dengan penuh perasaan. Pergghhh kronik dowh aku! Cium buku pun nak ada feeling! Wahahahaa...

Ayat yang tertulis aku amati satu-satu.. Aku baca sambil aku tersenyum lebar. Apa kandungannya? Biar aku dan Tuhan sahaja yang tahu... Ya ng pasti, ia cukup buat aku tersenyum lebar. ALHAMDULILLAH..... Thank you Allah for this happiness!

 

 

 

sign NISA


43 comments:

  1. jeng..jeng..jeng..ade ape dlm buku hitam tu..hehe

    ReplyDelete
  2. apa lah agaknya ada dalam tu, kat padang masyar nanti kita baru tahu agaknya. :)

    ReplyDelete
  3. maintain comel lah nisa..:)
    buku ape tu?:P

    ReplyDelete
  4. mesti tulis sumthing kan pasal lover or kenangan dgn dia >,<

    ReplyDelete
  5. haa ni mesti buku ilang n pastu jumpa balik..hehe =p

    ReplyDelete
  6. mcm ada rahsia besar je disebalik buku tu... =D

    ReplyDelete
  7. same dgn buku kite pulak, haha :DD

    ReplyDelete
  8. wah..apekah itu?..:P

    http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/is-he-kamal-adli-for-real.html

    ReplyDelete
  9. ni mesti jumpe diari lame !
    hehehe :D

    ReplyDelete
  10. apakah isi kandungannyee moh kongsi kongsi :)

    ReplyDelete
  11. Akak! Saya jumpa kembar akak! Serius.
    Tengok kat sini

    http://rafidah-fydana-farhana.blogspot.com/2011/05/fuhyyooo-samalah-weh.html

    ReplyDelete
  12. @♥NuR SyAFiQah♥

    haaa tu lah ye, ape ye yg ade dlm buku tu?
    hehehhehee

    ReplyDelete
  13. @lynda

    hikhik! comel ke?
    heheh
    buku tu buku rahsiaaa :P

    ReplyDelete
  14. @Dee Chicuita

    oppss!!
    hampirrr dah tekaan tu. kehkehkeh!

    ReplyDelete
  15. @Moy Sam's

    alamakkkk woi kau jgn laa kasi pecah rahsia.. kahkahkah!

    ReplyDelete
  16. @ir. chung-ho

    ehhehe
    salah tekaan anda.
    sila cuba lagi. heheh :P

    ReplyDelete
  17. @ayie

    wooo cannot arr.. rahsia :P
    ehhehe

    ReplyDelete
  18. @Rafidah Farhana

    heheh
    dah tgk dik, xde pon sama?
    hehehe

    ReplyDelete
  19. hmm...ape la agaknye tu kannnn.... :D

    ReplyDelete
  20. lame x menjengah.. sob sob..

    ape dlm itu buku...
    bagi la tau adik manis.. haha

    ReplyDelete
  21. terima kasih kat buku hitam tu sebab jadi faktor cik nisa update blog. hehe

    ReplyDelete
  22. mesti jiwang2 kan dalam buku tu..

    lps tu cite sedih2 nangis2..hahahah

    ReplyDelete
  23. cantiknyer senyuman tu..hehe

    kalau sudi , follow sini yer :
    http://nazlifestory.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. konvensional diari...

    so rare...haha

    -org RTM-

    ReplyDelete
  25. @Anonymous

    hehehe yepp..
    dah rare kan skrg??
    but i like it :D

    ReplyDelete
  26. kak nisa saya suka langsir anda..
    haha..

    ala walau ade jerawat pun tetap cun..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay