Thursday, May 5, 2011

Bling bling.

Assalamualaikum semua...

Aku buat hal lagi! Blog terabai! MasyaAllah apa nak jadi dengan aku ni haa??? Susah sangat ke nak update? Dah kering sangat ke idea... Actually banyak je benda yang aku nak update... cuma, this is not the time laaa...

Ohhh ye, baru-baru aku terima lagi kejutan dari abang kecintaan. Kahkahkah! Geli pulak aku nak menaip. Errrr.... Aku tak tahu nak cerita apa, meh la sini aku nak share.




*Uhukkkk* Batuk lagi. Hehehee... masuk aje rumah, aku dah ternampak dah benda alah ni atas sofa. Tapi ye lah, masa tu memang laa aku tak peduli sebab bukan barang aku kan, so memang aku tak usik.

Lagipun, aku pandang bekas dia sekali imbas je, I don't really see it actually a flash drive. So aku masuk bilik macam biasa.. Then kakak aku datang dan dia hulur kat aku barang ni. Katanya ada "orang jauh" kirim kat aku. Berdebar makkkk!!!




Pertama-tama nya, lepas aku teirma aje barang ni, aku terpandangkan bentuk heart yang bling-bling tu. Cantik giler kottttt!!! Speechless aku kejap. Tak berkelip mata aku pandang bentuk heart tuh! Aku tatap lama-lama sambil senyum bahagia. Kahkahkah!

Lepas tu, baru lah aku belek bekas tu. Ohhh it's a flash drive! Oh my dear, sangat cute okeh!!!! And it's pink! Oh myyy! Oh myyy! Nak pengsan kejap. Ni lah flash drive yang paling jelita aku pernah ada. Ehhh pendrive aku sebelum ni tak jelita pon, hensem aje. Kahkahkah!


Whaaa nak sengih lagi ni tulis entry nih! Weeee lepas ni sure bersemangat giler nak save assignment dalam flash drive ni. Ahaks... Oh ye, nanti aku update video! Lalalaaa....

Bubbye!

26 comments:

  1. comey nyerrrr.............. *.*

    ReplyDelete
  2. cutenya.. pink! sya suka.. :))

    ReplyDelete
  3. comelnye..i want it plis..mane die beli.. nak jugakkk

    ReplyDelete
  4. comelnye...huuuuuu...jeles suda

    ReplyDelete
  5. bf kesayangan nisa kayMay 5, 2011 at 1:46 PM

    untunglaaa ade org bahagia.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. cantek dan kiut sgt adiah tu...


    sukakannya..

    bentuk love yang berbling2 pinkkkkkk tu

    ReplyDelete
  7. cantekk...pink gitu.. jeles.:P

    ReplyDelete
  8. cantekk...pink gitu.. jeles.:P

    ReplyDelete
  9. wahhhhh sgt suke & suke laaaa.pink + blink2..

    ReplyDelete
  10. sukee nyee bilaa dia ceriaaa~ haha:)

    ReplyDelete
  11. weyh!nak jugak weyh!reaksi aku ? sangat teringin nak curik!hahahahhaXD

    ReplyDelete
  12. owhhhh.. begitu jelez lah! *pink!!!!* ;P

    ReplyDelete
  13. cantik ! untung la kak nisa dapat tu :)

    ReplyDelete
  14. ok ... kejelesannnn lagi di situuu.. ahahahaha... XD

    ReplyDelete
  15. seriously.. agak jeles disini.. =(
    hehe..btw..tahniah..
    sangat cun flash drive tue nisa.. ;D

    ReplyDelete
  16. comel... nnt nk beli lah! :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay