Thursday, May 5, 2011

Bling bling.

Assalamualaikum semua...

Aku buat hal lagi! Blog terabai! MasyaAllah apa nak jadi dengan aku ni haa??? Susah sangat ke nak update? Dah kering sangat ke idea... Actually banyak je benda yang aku nak update... cuma, this is not the time laaa...

Ohhh ye, baru-baru aku terima lagi kejutan dari abang kecintaan. Kahkahkah! Geli pulak aku nak menaip. Errrr.... Aku tak tahu nak cerita apa, meh la sini aku nak share.




*Uhukkkk* Batuk lagi. Hehehee... masuk aje rumah, aku dah ternampak dah benda alah ni atas sofa. Tapi ye lah, masa tu memang laa aku tak peduli sebab bukan barang aku kan, so memang aku tak usik.

Lagipun, aku pandang bekas dia sekali imbas je, I don't really see it actually a flash drive. So aku masuk bilik macam biasa.. Then kakak aku datang dan dia hulur kat aku barang ni. Katanya ada "orang jauh" kirim kat aku. Berdebar makkkk!!!




Pertama-tama nya, lepas aku teirma aje barang ni, aku terpandangkan bentuk heart yang bling-bling tu. Cantik giler kottttt!!! Speechless aku kejap. Tak berkelip mata aku pandang bentuk heart tuh! Aku tatap lama-lama sambil senyum bahagia. Kahkahkah!

Lepas tu, baru lah aku belek bekas tu. Ohhh it's a flash drive! Oh my dear, sangat cute okeh!!!! And it's pink! Oh myyy! Oh myyy! Nak pengsan kejap. Ni lah flash drive yang paling jelita aku pernah ada. Ehhh pendrive aku sebelum ni tak jelita pon, hensem aje. Kahkahkah!


Whaaa nak sengih lagi ni tulis entry nih! Weeee lepas ni sure bersemangat giler nak save assignment dalam flash drive ni. Ahaks... Oh ye, nanti aku update video! Lalalaaa....

Bubbye!

26 comments :

KatekateKite said...

comey nyerrrr.............. *.*

KAMIHIDUP said...

pink tak menahan. :)

Adeyn ;) said...

cutenya.. pink! sya suka.. :))

Cik Awan Dyana :) said...

cantik2 :))

Cik Tqah said...

comelnye..i want it plis..mane die beli.. nak jugakkk

Rara Farah said...

comelnye...huuuuuu...jeles suda

bf kesayangan nisa kay said...

untunglaaa ade org bahagia.. kehkehkeh

cik hani said...

cantek dan kiut sgt adiah tu...


sukakannya..

bentuk love yang berbling2 pinkkkkkk tu

Dea said...

cantekk...pink gitu.. jeles.:P

Dea said...

cantekk...pink gitu.. jeles.:P

rara pinkmafia said...

wahhhhh sgt suke & suke laaaa.pink + blink2..

Eyka said...

sukee nyee bilaa dia ceriaaa~ haha:)

Izyan Masri said...

AWW.JELESS MAK NYAHHH :D

EZAN IDMA said...

so sweeet :)

encHIx laNDax said...

weyh!nak jugak weyh!reaksi aku ? sangat teringin nak curik!hahahahhaXD

emeera asnary said...

owhhhh.. begitu jelez lah! *pink!!!!* ;P

zuhaida said...

cantik ! untung la kak nisa dapat tu :)

Noor Idayu binti Azmi said...

perghhhh! demm lawa :D

yad'z said...

ok ... kejelesannnn lagi di situuu.. ahahahaha... XD

qucachahir said...

seriously.. agak jeles disini.. =(
hehe..btw..tahniah..
sangat cun flash drive tue nisa.. ;D

AMMAR YASIR said...

cantiknya

alyana hamdan said...

so sweet,,,
=)
lawa sgt...

lynda said...

sweet lah !:))

Misz Muffin said...

cutenye.. :) untunglahh..

arriefa said...

comel... nnt nk beli lah! :)

sya-h-i-r-a-h said...

chomellll..<3