Sunday, May 1, 2011

Be pretty, be unique with CalaQisya

Assalamualaikum semua….

Wahhh bangun pagi tadi mcam okay aje, lepas mandi badan terus lembik. Hadoiiii demamm melanda! Mungkin sebab semalam aku kena hujan kot.. Ohh ye, kesinambungan cerita semalam….

Aku pergi ke Fun & Fair Garage Sale kat Padang Bola Taman Tasik Titiwangsa.

 

Dan guess what… Actually aku teruja sangat nak ke sana sebab salah satu online shop kegemaran aku ada bukak booth! Nak tahu online shop yang mana?

 

CALA QISYA

 

Namanya sahaja bagi aku sangat menarik dan unik! Aku tak ingat pulak macam mana aku boleh terjumpa online shop nih… Tapi pada pendapat aku, online shop ni menawarkan rangkaian pakaian yang sangat cantik dan unik! Pendek kata baju-baju yang dijual tak banyak persamaan dengan online shop yang lain lah. Hehehee…

Dah lama dah aku dok usha-usha online shop ni… Aku kejarkan jumpsuitnye…. sangat cantik okeh!!! Dah lama cari yang macam nih!!!

 

cats

 

Tapi apakan daya, asal dia baru update aje, mesti sold outttt!!! Wuuuun kempunan makkkkk!!! Nak jumpsuit!! Sejujurnya, aku tak pernah jumpa lagi jumpsuit yang comel dan cantik macam yang dijual kat Cala Qisya nih! Hehehee… Takpe-takpe… insyaAllah kalau ada rezeki aku dapat beli jumpsuit dengan online shop ni, mesti tak ke mana kann….

Ohh ye, semalam aku ade membeli sikit laaa dekat booth Cala Qisya ni… Ehemmm.. apakah ia?? Hekhekhekk.. malu pulak aku nak tunjuk… Oke oke tunjuk laa jugakk.

 

 

Lacey Lace Maxi Dress! Oh myyy… oh myyy… Aku tak pernah lagi mencuba maxi dress. Lace pulak tuh! Ni semua gara-gara terpikat dengan gaun perkahwinan Kate Middleton yang lacey lacey tuhhhh. Wohohooo nak tengok aku pakai? Errrr tunggu lah yek. Hohooo!! Aku dah try malam tadi dan aku sangatttt menyukainya! Material nya sangat selesa dan sejuk okeh!

Aku ada jugak beli satu blazer yang cantik… Oke nanti lah aku share dengan korang ye… Sebelum tu jom cuci mata sikit dengan produk comel dan cantik dari Cala Qisya .

 

cala

 

Haaa… amacam, ada yang berkenan di mata tak? Hekhekhekkk… Ohhh ye, update terbaru mengenai online shop ni, mereka melancarkan Final Batch of Satin Shawl tau! So, pada yang gemarkan satin shawl, yang nak bergaya macam Hana Tajima atau Yuna, boleh lah beli satin shawls dari Cala Qisya tau!

 

 

 

 

 

sign NISA

12 comments :

hanani0210 said...

cantiknya dress lace tu..berkenan lah.. :)

Jom baca ni: Jom Dapatkan Perfume dengan harga runtuh!! Temptations MAS Staff Sale..

Jom baca ni: Penjimatan yang banyak dengan PETRONAS RON 95 EXTRA..

Jom baca ni: First time ke Office Nuffnang..

Amy Hypo said...

skrg semua teringin nak kawin sbb kate :)

petisuara said...

waaaaaaaaaaaa!!!Thanx review calaqisya and thanx jugak for shopping with us darling!!we love u lah..nnti ktrg try updte banyak lg oke

cik faiqah said...

selalu da shopping kat cala qisya..especially satin shawl dia:)

mynameismy said...

besh besh.... hehe

KAMIHIDUP said...

macam-macam fessyen tudung ada. :)

Izyan Masri said...

LIKE SERIOUSLY COLLECTION DIA SANGAT CANTIK :D

RANDOM GIVEAWAY.GRANDPRIZE RM100,COKLAT BROWNIES,CONTACT LENS,REVIEW BLOG :D

oh farah said...

arghhhh!!! thanx a lot!!! nanti kena shopping lagi dengan kitorang!

SYAFIQAHSALEH said...

pergi gak garage sale semalam..tapi tak berkesempatan jumpa kamu :)

CikHaniBhulat said...

makan ubat yew..moga epat baek demam =)

zieyra chomot said...

chantek lha die nye koleksi . huhu . ty da keje leyh lha pk nk beli . haha . skunk fokus tuk final exam dlu . haish . nk gak pesen2 ni . poyo plak en . pape pown . nice entry dik . <3

zuheir said...

lah,rupanya on9 shop ni yang email my company albakry designs utk tempah tag tshirt..huhu..rugi la tolah quatation dye coz my company xde wat tag tshirt..huhuhu