Tuesday, May 10, 2011

Bangun pagi, cuci mata.

Assalamualaikum dan good morning !

Alhamdulillah mood baik, kesihatan okay bila aku celikkan mata. Cuma batuk yang belum reda dek kerana kedegilan aku sendiri. Dah tahu kena infection pada tekak, selamba badak aje aku bantai ice blended lah, smoothies lah, the o ais pon boleyyy!

Tapi nak buat macam mana, dah itu yang tekak aku idamkan… Bangun pagi, aku tengok jam. Aisehhh hari ni nampaknya tak sempat lah nak ke kampus awal. Kesian kakak aku terpaksa berkejar ke Rawang pula, dah la lengan melecur kena minyak panas. Kakak sila ke klinik okeh!

Hari ni nak share kat semua dua buah online shop yang selalu aku kunjungi untuk cuci mata. Yeahuuu! Siapa ada duit tu boleh lahh SHOPPING!!!!

 

BATIK VALLEY

hdbvBV 1bv 3BV 2

KOMEN AKU MENGENAI BATIK VALLEY :

  • Pakaian yang dijual ada banyak pilihan warna yang menarik.
  • Harga berpatutan.
  • Pakaian yang simple, cute dan menarik.
  • Pakaian bervariasi (shawls, blouse, tees, bottoms, bags etc)

Facebook page BATIK VALLEY  |  Blog BATIK VALLEY

 

 

AKSESORI MAK ENON

catsmakenon 1

KOMEN AKU MENGENAI BLOGSHOP AKSESORI MAK ENON :

  • Menawarkan rangkaian aksesori vintage yang menarik dan unik!
  • Harga murah!! *best giler*

Itu je komen yang aku ade untuk blog shop ni. Hehehee… barang cantik, harga murah, so apa lagi kan? HEHEE…. Jom ramai-ramai singgah di AKSESORI MAK ENON !!

 

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *

 

Haaa amacam! Ade tergugat tak nafsu shopping korang tu? Errr aku bukan sengaja nak menggugat keimanan korang, tapi aku pon tergugat nih! Heheheee…. So dah ada duit nanti aku nak shopping lagi!

Yahuuuu!!! (Bapak lah boros dowh aku ni. Someone help me??) Kahkahkah!!!

 

 

 

sign NISA


24 comments:

  1. aksesori tu macam menarik je .. slalu nisa beli kat situ ke ??

    ReplyDelete
  2. kurang tergugat la sbb barang pempuan. haha

    ReplyDelete
  3. nisa...kalo tgk lama2 aksesori kat atas ni mahu kering la duit ni..haha

    ReplyDelete
  4. @Yuyu Musa

    ahhahaha sabor yek.... tggu g TS :P

    ReplyDelete
  5. nasib baik KAMI ni lelaki, kalau perempuan memang tak duduk diamlah tengok benda ni. :)

    ReplyDelete
  6. rumah owner batik valley dekat gila dgn umah... nak beli pegi umah owner dia ja.. best ! bole pilih pilih cuci cuci mata.. :)

    ReplyDelete
  7. owh tidakkkkkk! jgn tgk lama lama... xP

    ReplyDelete
  8. menarik2.. tapi ujung2 sem, poket kosonglah kak :(

    ReplyDelete
  9. yup yupp..barang kat aksesori mak enon mmg comel.. suke giler.. owner die pon comel.. :)

    ReplyDelete
  10. @Adeela Oh Lala

    haaa
    cantik2 semuaanyaaa..
    jom cuci mata :D

    ReplyDelete
  11. @NurWaney

    alolooo
    kite pon poket kosong sebenarnyee :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay