Tuesday, May 10, 2011

Bangun pagi, cuci mata.

Assalamualaikum dan good morning !

Alhamdulillah mood baik, kesihatan okay bila aku celikkan mata. Cuma batuk yang belum reda dek kerana kedegilan aku sendiri. Dah tahu kena infection pada tekak, selamba badak aje aku bantai ice blended lah, smoothies lah, the o ais pon boleyyy!

Tapi nak buat macam mana, dah itu yang tekak aku idamkan… Bangun pagi, aku tengok jam. Aisehhh hari ni nampaknya tak sempat lah nak ke kampus awal. Kesian kakak aku terpaksa berkejar ke Rawang pula, dah la lengan melecur kena minyak panas. Kakak sila ke klinik okeh!

Hari ni nak share kat semua dua buah online shop yang selalu aku kunjungi untuk cuci mata. Yeahuuu! Siapa ada duit tu boleh lahh SHOPPING!!!!

 

BATIK VALLEY

hdbvBV 1bv 3BV 2

KOMEN AKU MENGENAI BATIK VALLEY :

  • Pakaian yang dijual ada banyak pilihan warna yang menarik.
  • Harga berpatutan.
  • Pakaian yang simple, cute dan menarik.
  • Pakaian bervariasi (shawls, blouse, tees, bottoms, bags etc)

Facebook page BATIK VALLEY  |  Blog BATIK VALLEY

 

 

AKSESORI MAK ENON

catsmakenon 1

KOMEN AKU MENGENAI BLOGSHOP AKSESORI MAK ENON :

  • Menawarkan rangkaian aksesori vintage yang menarik dan unik!
  • Harga murah!! *best giler*

Itu je komen yang aku ade untuk blog shop ni. Hehehee… barang cantik, harga murah, so apa lagi kan? HEHEE…. Jom ramai-ramai singgah di AKSESORI MAK ENON !!

 

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *

 

Haaa amacam! Ade tergugat tak nafsu shopping korang tu? Errr aku bukan sengaja nak menggugat keimanan korang, tapi aku pon tergugat nih! Heheheee…. So dah ada duit nanti aku nak shopping lagi!

Yahuuuu!!! (Bapak lah boros dowh aku ni. Someone help me??) Kahkahkah!!!

 

 

 

sign NISA

24 comments :

Nay said...

aksesori tu macam menarik je .. slalu nisa beli kat situ ke ??

muhamadsufian89 said...

kurang tergugat la sbb barang pempuan. haha

Yuyu Musa said...

nisa...kalo tgk lama2 aksesori kat atas ni mahu kering la duit ni..haha

Nisa Kay said...

@Nay

yupp..
mmg menarik!

Nisa Kay said...

@muhamadsufian89

ouhhh hahaha :D

Nisa Kay said...

@Yuyu Musa

ahhahaha sabor yek.... tggu g TS :P

Adeela Oh Lala said...

cantex arr ! :D

KAMIHIDUP said...

nasib baik KAMI ni lelaki, kalau perempuan memang tak duduk diamlah tengok benda ni. :)

cik faiqah said...

wahh...jap g nak terjah!

liya alia said...

rumah owner batik valley dekat gila dgn umah... nak beli pegi umah owner dia ja.. best ! bole pilih pilih cuci cuci mata.. :)

azraftarmizi's blog said...

fesyen lelaki xde ke?? huhu

saNah said...

comel2 ehh soma item ehh

emeera asnary said...

owh tidakkkkkk! jgn tgk lama lama... xP

NurWaney said...

menarik2.. tapi ujung2 sem, poket kosonglah kak :(

nurul_atiqah said...

yup yupp..barang kat aksesori mak enon mmg comel.. suke giler.. owner die pon comel.. :)

Nisa Kay said...

@Adeela Oh Lala

haaa
cantik2 semuaanyaaa..
jom cuci mata :D

Nisa Kay said...

@KAMIHIDUP

ahahaha
begitulah nampaknyee :D

Nisa Kay said...

@cik faiqah

terjah jangan tak terjah :D

Nisa Kay said...

@liya alia

whaaa tu lagi best!

Nisa Kay said...

@azraftarmizi's blog

sorry takdeee :D

Nisa Kay said...

@saNah

hehehe
comel kan kan kann :D

Nisa Kay said...

@emeera asnary

ahahaha
jom laaa tengok lama2 :P

Nisa Kay said...

@NurWaney

alolooo
kite pon poket kosong sebenarnyee :P

Nisa Kay said...

@nurul_atiqah

ehhehe yuppp
aina tu comeyl kannn :D