Monday, May 16, 2011

Alahai adik aku. Mula-mula aje malu. Lepas tu tak malu dah.

Assalamualaikum semua…

Hari ni busy benor! Tido tak cukup gara-gara buat assignment yang menimbun. Ada la jugak lelap kejap.. Sekali terjaga dah nak pukul 10 woi! Mak aihh buroknye perangai anak dara sorang nih. Lagi nak exam lagi pemalas jadinye! Kahkahkah!

Tadi aku buka facebook, terjumpa pulak gambor-gambor aksi terlampau adik kau kat kelas KAFA beliau. Terima kasih lah kat ustazah yang upload ye. Hehehe…

 

198899_1862643536298_1547260982_31882260_4667192_nYaaa tu dia adik kesayangan aku si demoks! Adik aku yang paling senang nak cam. Alaaaa yang pakai baju hijau tu lah!! Mula-mula muka nampak baik, skema ayam aje… Kawan-kawan yang lain dah huru-hara tapi adik aku ni suka nak cover-cover pulak dahh..

 

206322_1862643016285_1547260982_31882259_2481157_nOke tu dia si demok berbaju melayu hijau, dah menjeling-jeling member kat sebelah. Muka? Maintain hensem… hensem ke? Ehhh hensem lah! Adik aku woi. Kahkahkah! Masuk bakul hangkatttt sendirik.

 

206897_1862640416220_1547260982_31882253_169697_nOke muka tu aku tahuuuu! Muka tu dah hilang sedikit malu-malu dia tu. Ececeh adik aku ni pon.. macam laa aku tak kenal kan. Kuang kuang~

 

196769_1862641976259_1547260982_31882257_4703182_nAHAHHHH!!! Kan aku dah cakap kannnn… Dah mula dah! Tu tangan dah angkat dah buat peace yawww! Boleh tahan adik aku. Tapi posing beliau tu still cover-cover lagi. Eleh elehhhh si demoks, nak cover buat ape. Maintain comel la tewwww.

 

208064_1862641616250_1547260982_31882256_2769952_nJENG JENG JENGGGGG!!! Tu diaaa!!! Kan haku dah cakap! Mula –mula aje malu kucenn.. Sekali dia hangkat kaki dia, keluar pulak posing otromen hijau dia! Kan aku dah cakap, tak payah laa nak cover comel. Terserlah jugak akhirnyaaa.. Kahkahkah!

 

cats

Pasai apa aku sayang adik aku? Obviously, sebab dia adik aku lah kan. Huahuahuaaa… Secondly, dia teman webbie aku yang setia! Dia demok dan sedap dipeluk. Dan sebab yg terakhir ialah, sebab dia adik aku lah! Oke? Lalalaa…

Huiii bila la aku nak balik, nak bergurau mesra dengan adik-adik. Rindu meh! Apa-apa pun harap-harap boleh laa aku balik sebelum exam ye! Nak merasa air tangan mak dulu. Baru laa tenang nak jawab exam! Hehehe *blushing tetibe*

 

 

 

 

sign NISA

26 comments :

lina said...

sweetnye sis .. terharu8 pon ade .. huhu

lina said...

sweetnye sis .. terharu8 pon ade .. huhu

salemaziz said...

kening besambong. same le plok:D

Fakhrul1409 said...

wahhh! nisa...bestnya..ehehe..fakrul ad adik kt umh ni suka kaco je dorg tu..pastu mlm2..dorg mula nk mnja2..yela..dh nk tdo..perlukan kasih mnja dr seorg abg jgk kekdang..hak9x :D

Amy Hypo said...

haha comel je dia malu malu XD

mcm ni lah said...

tersenyum n tergelak tengok gelagat adik awak tu,.. jaga dia baik2 yer,. nak tengok dia membesar dengan kuat dan sihat :)

y u y u Z u l a i k h a said...

comel nye dorang macam yuyu! -.-' nisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nobita Sensei said...

muka beliau macam sin-chan.

HaNa HoNeY said...

ahaha...chomei jee
^_^
tembam!

rara pinkmafia said...

hehehehe manja nya adik2 ngan nisa eh.hmm tulah,rara pun bile nk exam,nk mak masak n salam tgn mak & papa,baru tenang je rasa hati =)

Efipurpleshine said...

smua org syg adik beradik die kan.. :)
papewpown kamu due sgt comeyl.. :)
terbaekkkk....

fierapirot said...

comelll...nk pi culik mlm ni boleh???hehehe

CikSyazwaniAziz said...

comelnyee.. rasa mcm nk cubit2 pp dia... hihi

el-janna said...

comel gilerr

pRiNCe said...

prince sanggup turun istana untuk datang melawat kawan2..terharu tak ??hehehe...

**YaNa YassiN** said...

tomei nyer,.. leh manja2 peluk2 ada adik masil kechik,.. yy semua dah besar2, x leh nak pelok2 dah,.. hihihihi

sYafIk-wAy said...

peerghh ta boleh bla yang gambar yang kedua tuh , muka adik nisa cam tak puas hati , hoho

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

oh pic nisa dgn adik.. adakah pic adik nisa yang sedang menunjuk nisa tu dia sedang mengatakan "si demok" kepada kakaknya?

O_o

Rahmad said...

wah comey..klu aku jumpa ni habis pipi dia aku kerjakan..haha

Entry Terbaru > Ketiak Wanita Idaman Lelaki

cik marlyn said...

alolo..sweet..hehe..

Judiene said...

Hello there.
May I ask you who design your template and header, coz it looks glamor and stylish!
Hehehe.

KAMIHIDUP said...

budak-budak memang pantang nampak kamera. :)

EZAN IDMA said...

hahaha. mcm oltromen. muke same gn nisa la

kAmi dAn mEreKa said...

budak kecik lagi debab memang sedap di peluk la nisa, hehe

pak kal je adik2 kite dah besar badan dorang, haha segan dah nak main peluk2 ni, hihi :)

ZyzyAfrina (: said...

Comelnyaaaaaaaa :3

dayah comel :) said...

hahhaha demok!!!
pasni buat dayah lak!