Thursday, May 19, 2011

Aku berangan nak join Project X by Annas Easkey

Assalamualaikum semua…

Wahhhhh tajuk tak boleh belah! Berangan je laa keje aku.. Blog Annas Easkey ni aku selalu jugak baca… ehh maksud aku tengok.. Tengok ape? Skodeng ke? Haippp!! Ade pulak! Aku suka tengok gambar-gambar dalam blog beliau laaa.. Aku kan suka bab-bab photography nih. Wahhh gitewww!

Tapi bengom nye aku masa tu, aku tak follow blog dia, aku baca aje. So, bila aku lost link dia, ak dah tak baca dah. Aku baca balik masa Cik Epal story mory dalam blog dia pasal Annas Easkey nih. Tahu-tahu aje dia dah lancarkan Project X dia. Aduhh melepas aku! Ciss masalahnye layak kah aku? Kahkahkah!

 

Ada banyak peserta kategori muslimah yang aku minat.. Tapi aku nak reveal dua daripadanya saja yek!

AYUNNISA RAHMAN. Pemilik blogshop kegemaran aku Ayunar. Aku dah beberapa kali jumpa dia, orangnya sangat friendly dan cute! Hehehe VOTE FOR HER HERE !!!

 

IEDA MANSOR. Entah nape aku suka sangat gambar dia yang belah kiri tu. Hehehee… Jom ke blog beliau ! VOTE FOR HER HERE !!!

 

 

Bukan bermakna aku tak suka yang lain. Banyakkkk yang aku suka, tapi aku promote dua aje lah ye. Hehehee yang lain-lain tu, korang boleh tengok kat album fan page Annas Easkey Photography .

Ouhhh ye, tak lupa juga, dua peserta yang sengit bersaing!!! Sebab kedua-dua nya mendapat undian tertinggi setakat nih! Dua-dua pun aku suka! Dua-dua lawa wehhh!!!

 

 

FATIN LIYANA

 

MARIA ELENA ZARUL

 

Whaaaaaaaaa semua nya jelitawan weh! Sah sah laa aku kena kick awal-awal kalau aku mencuba nasib nak join Project X ni. Hukhukhuk~ Aku suka sangat mekap dorang nih. Tak over sangat. Sweet aje aku tengok. Kalau lah aku…. aisehhhh!! Berangan lagi aku!

By the way… goodluck kepada semua peserta PROJECT X by Annas Easkey. Korang ramai-ramai la pegi like fan page Annas Easkey Photography yek! Tak pun tengok hasil kerja Annas Easkey ni kat blog Annas Easkey.

Errr kalau ada Project X lagi, aku nak join boleh tak? Kahkahkah!


16 comments:

  1. asalamualaikum :)
    kak nisa , tak join contest ne ke ?

    ReplyDelete
  2. boleh2x.. nisa not bad jgk..

    ReplyDelete
  3. persaingan antara adik ipar dan kakak ipar,,,spe menang agaknye?heheh

    ReplyDelete
  4. suka sgt annas... :) sume pic cantek...

    ReplyDelete
  5. sume pesertanya mantop!
    rugi nisa tak join..huhu
    mane taw kot2 ade rezeki.?

    ReplyDelete
  6. seriously , all of them are gorgeous !

    ReplyDelete
  7. kalau nisa join melepaslah yang lain. :)

    ReplyDelete
  8. join lah nisa.
    u pon cantik juga :)

    ReplyDelete
  9. oiiiiiiiiiiiii kau bukan lawa pun nk join!!! dorg tu ye la lawa!!perasan kuat!!!

    ReplyDelete
  10. kak nisa pun cantik jugak la :)

    ReplyDelete
  11. td tgk follower nisa tepat2 5000 dah ea..
    mgkin skrg dah nek kot ..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay