Thursday, May 19, 2011

Aku berangan nak join Project X by Annas Easkey

Assalamualaikum semua…

Wahhhhh tajuk tak boleh belah! Berangan je laa keje aku.. Blog Annas Easkey ni aku selalu jugak baca… ehh maksud aku tengok.. Tengok ape? Skodeng ke? Haippp!! Ade pulak! Aku suka tengok gambar-gambar dalam blog beliau laaa.. Aku kan suka bab-bab photography nih. Wahhh gitewww!

Tapi bengom nye aku masa tu, aku tak follow blog dia, aku baca aje. So, bila aku lost link dia, ak dah tak baca dah. Aku baca balik masa Cik Epal story mory dalam blog dia pasal Annas Easkey nih. Tahu-tahu aje dia dah lancarkan Project X dia. Aduhh melepas aku! Ciss masalahnye layak kah aku? Kahkahkah!

 

Ada banyak peserta kategori muslimah yang aku minat.. Tapi aku nak reveal dua daripadanya saja yek!

AYUNNISA RAHMAN. Pemilik blogshop kegemaran aku Ayunar. Aku dah beberapa kali jumpa dia, orangnya sangat friendly dan cute! Hehehe VOTE FOR HER HERE !!!

 

IEDA MANSOR. Entah nape aku suka sangat gambar dia yang belah kiri tu. Hehehee… Jom ke blog beliau ! VOTE FOR HER HERE !!!

 

 

Bukan bermakna aku tak suka yang lain. Banyakkkk yang aku suka, tapi aku promote dua aje lah ye. Hehehee yang lain-lain tu, korang boleh tengok kat album fan page Annas Easkey Photography .

Ouhhh ye, tak lupa juga, dua peserta yang sengit bersaing!!! Sebab kedua-dua nya mendapat undian tertinggi setakat nih! Dua-dua pun aku suka! Dua-dua lawa wehhh!!!

 

 

FATIN LIYANA

 

MARIA ELENA ZARUL

 

Whaaaaaaaaa semua nya jelitawan weh! Sah sah laa aku kena kick awal-awal kalau aku mencuba nasib nak join Project X ni. Hukhukhuk~ Aku suka sangat mekap dorang nih. Tak over sangat. Sweet aje aku tengok. Kalau lah aku…. aisehhhh!! Berangan lagi aku!

By the way… goodluck kepada semua peserta PROJECT X by Annas Easkey. Korang ramai-ramai la pegi like fan page Annas Easkey Photography yek! Tak pun tengok hasil kerja Annas Easkey ni kat blog Annas Easkey.

Errr kalau ada Project X lagi, aku nak join boleh tak? Kahkahkah!

16 comments :

wane said...

asalamualaikum :)
kak nisa , tak join contest ne ke ?

trigyy said...

boleh2x.. nisa not bad jgk..

cik heroin said...

suka maria elena ^^

ain kadir said...

persaingan antara adik ipar dan kakak ipar,,,spe menang agaknye?heheh

normala_ali said...

suka sgt annas... :) sume pic cantek...

sicomot-comel said...

sume pesertanya mantop!
rugi nisa tak join..huhu
mane taw kot2 ade rezeki.?

Cik Layka said...

seriously , all of them are gorgeous !

KAMIHIDUP said...

kalau nisa join melepaslah yang lain. :)

Farhanah Mokthar said...

join lah nisa.
u pon cantik juga :)

Anonymous said...

oiiiiiiiiiiiii kau bukan lawa pun nk join!!! dorg tu ye la lawa!!perasan kuat!!!

Nizam Ijam said...

join la....belum cuba belum tahu kan :)


”Jom Join Contest Bloglist Nizam Ijam”

zuhaida said...

kak nisa pun cantik jugak la :)

`*•♥•r i n a (◕‿◕✿) e u r i n a..❤.•*´¨ said...

td tgk follower nisa tepat2 5000 dah ea..
mgkin skrg dah nek kot ..

SANDRA AZWAN said...

Mestilah boleh!!;-)

Ayun Ayunar said...

TQVM for your support syg <3

EZAN IDMA said...

join jeee