Wednesday, April 6, 2011

Yuyu Zulaikha – Ferrero Random Giveaway

Yeahhh pagi yang semangat! Errr aku rasa dalam entry sebelum ni pon aku dok cakap aku semangat laa apa laa.. Huhuhuuu ohh ye, sebelum aku mula mengemas bilik, aku blogwalking sat.. singgah kat blog akak comeyy si Yuyu Zulaikha.

 

Sekali ternampak beliau buat giveaway. Dapat cokelat Ferrero Rocher tuh!!! Whaaa how come aku boleh terlepas pandang entry beliau pasal giveaway nih!!!! Oke nak joinnnnn!!! Yeahhh!

 

Oke mule-mula tepek kan banner muke ayu si Yuyu Zulaikha. Hek hek hek!!

Oke dengan ini aku merasmikan sendiri penyertaan aku dalam giveaway blog Yuyu!!! Yeahuuu.. tak kire aku nak menang jugak! Kalau nama aku tak terpilih nanti, aku nak jugak cokelat satu!!

Yuyu duk kat Langkawi kan? Wowww untung giler kot! Dah laa cokelat kat sana murah-murah!! Errr kalau aku tak menang Ferrero Rocher nih, boleh tak aku nak request kat Yuyu, belikan aku cokelat Hershey’s KISSES?? Hek hek hek!! Suke suki aku lak kannn!

KALAU NAK JOIN JOM KLIK SINI !!!

Aku tak tag sesape lah kot… Tapi korang semuaaaaa dijemput join ye!

 

sign NISA

17 comments :

Ujang9897 said...

takleh2...gua mau ini cekelat...=)

Izyan Masri said...

DAH JOIN ! DAH JOIN ! GOODLUCK EYH SIS NISA :D

qucachahir said...

nisa..saya pown join.. ;)hehe..

Cik Nursya said...

bestnyer... nk free..

IEQAH said...

oyeaahhh gud luck nisa

Aini Shahida said...

good luck!! :)

mungelily said...

ehhh cokelat sedapp!!
hehe.. ;)

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menang ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

Nisa Kay said...

@Ujang9897

hahah dengkiii..
x kire aku nak jugak!

Nisa Kay said...

@Izyan Masri

tenkiuuu
goodluck utk awak jugak :D

Nisa Kay said...

@qucachahir

heheh ajak ramai2 kawan join :D

Nisa Kay said...

@Cik Nursya

jom join :D

Nisa Kay said...

@IEQAH

thanks :D

Nisa Kay said...

@Aini Shahida

tenkiuu
:D

Nisa Kay said...

@mungelily

haaaa
jom joinnn..
mana tau ade rezeki ke :D

Nisa Kay said...

@solo molo

ahahha
yeahh sudah join ya :D

EimaruSi|ence™ said...

Tahniah dah menang!