Wednesday, April 6, 2011

Yuyu Zulaikha – Ferrero Random Giveaway

Yeahhh pagi yang semangat! Errr aku rasa dalam entry sebelum ni pon aku dok cakap aku semangat laa apa laa.. Huhuhuuu ohh ye, sebelum aku mula mengemas bilik, aku blogwalking sat.. singgah kat blog akak comeyy si Yuyu Zulaikha.

 

Sekali ternampak beliau buat giveaway. Dapat cokelat Ferrero Rocher tuh!!! Whaaa how come aku boleh terlepas pandang entry beliau pasal giveaway nih!!!! Oke nak joinnnnn!!! Yeahhh!

 

Oke mule-mula tepek kan banner muke ayu si Yuyu Zulaikha. Hek hek hek!!

Oke dengan ini aku merasmikan sendiri penyertaan aku dalam giveaway blog Yuyu!!! Yeahuuu.. tak kire aku nak menang jugak! Kalau nama aku tak terpilih nanti, aku nak jugak cokelat satu!!

Yuyu duk kat Langkawi kan? Wowww untung giler kot! Dah laa cokelat kat sana murah-murah!! Errr kalau aku tak menang Ferrero Rocher nih, boleh tak aku nak request kat Yuyu, belikan aku cokelat Hershey’s KISSES?? Hek hek hek!! Suke suki aku lak kannn!

KALAU NAK JOIN JOM KLIK SINI !!!

Aku tak tag sesape lah kot… Tapi korang semuaaaaa dijemput join ye!

 

sign NISA


17 comments:

  1. takleh2...gua mau ini cekelat...=)

    ReplyDelete
  2. DAH JOIN ! DAH JOIN ! GOODLUCK EYH SIS NISA :D

    ReplyDelete
  3. nisa..saya pown join.. ;)hehe..

    ReplyDelete
  4. ehhh cokelat sedapp!!
    hehe.. ;)

    ReplyDelete
  5. pok amai amai...
    belalang kupu-kupu...
    join giveaway yuyu...
    mana tahu menang ferrero satu...


    sape nak menang ipad 2 ???
    klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. @Ujang9897

    hahah dengkiii..
    x kire aku nak jugak!

    ReplyDelete
  7. @mungelily

    haaaa
    jom joinnn..
    mana tau ade rezeki ke :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay