Friday, April 15, 2011

Terima kasih Lisa Surihani ! ! !

Assalamualaikum…

Semalam aku berkesempatan online sekejap masa keluar makan dengan adik aku. Dan kesempatan tu aku gunakan untuk check komen-komen kat blog. Alhamdulillah.. masih ada yang sudi tinggalkan pendapat / kata-kata kat entry aku.

Cuma sekarang sudah tidak punya banyak ruang untuk balas satu persatu.. Dan thanks to an anonymous yang bagitau pasal ni. Pasal apa??? Pasal Lisa Surihani lorr….

 

lisa mention meKlik untuk tumbesaran padu. Atau KLIK SINI .

 

LISA SURIHANI mention aku kat fan page dia woii!! Huahuaaa!! Kembang tak hengat la aku kannnn… Hahahaa!! Seingat aku, lepas aku rakam vlog tidak sengaja dengan dia masa kat The Curve tu, aku memang ade sebut aku akan tweet link video tu kat dia.

Then setelah hampir 10 kali upload video kat 1tube, akhirnya aku berjaya dan aku pun tweet laaa link video tu kat dia. Tapi lisa tak balas tweet aku. Sedih siot.. Ye lah, mungkin Lisa busy.. ye tak? Hek hek hek~

But then ada anonymous yang bagitahu Lisa Surihani mention aku kat fan page beliau!! Omaigoddd omaigoddd…. Terkejut mak nakkkk!!! Hehee walaupun niat Lisa lebih kepada nak promote event beliau tu, tapi takpe.. tetap ade nama aku. Harharharrr *gelak riak*

Oke lah, nak tido dengan senyuman. Aummmm!

P/S : JOM UNDI HEADER SAYA SUKA MENAIP DI SINI !!!

 

 

 

sign NISA


30 comments:

  1. besh lol..kalo ak xley tdo da mlm nie..hahaha

    ReplyDelete
  2. wow!!jeles x terkata ni...

    *nk tido dlm gerammm...

    keh3

    ReplyDelete
  3. senyum...^_^
    wah... suke die.....
    senyum sampai telinge la tu......

    ReplyDelete
  4. wohooo best la popular
    pe pun
    meyh join giveaway mima||
    http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

    ReplyDelete
  5. Bestnya!!! Di mention oleh seorang artis yg cun :)

    Jom singgah: BabyIntan Site Map

    ReplyDelete
  6. semakin rmai r peminat pahni..

    :p

    ReplyDelete
  7. wahhh kalo rara pon mest suke sampai tak boleh tido.mst trus kol mak papa sedara mara sume.hehe

    ReplyDelete
  8. jeles!!!nk cm nisa gak...
    meh singgah http://djevojks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tak Aci!!! benci ngan nisa kay!

    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete
  10. wah..best nye..

    nak jelez lagi bole?..huhu

    ReplyDelete
  11. nisa..bertuah nye!!... ;)
    hehe..nak vlog jugak ngan nisa.. :D

    ReplyDelete
  12. serius jeles. kalau tau kt bro Nara ni mesti xtido malam sbb geram sgt. hehe

    ReplyDelete
  13. haha..untunggila..baru ja tgk vlog tue

    ReplyDelete
  14. JELESNYAAAA!!! my Lisaa~ -.-

    ReplyDelete
  15. hehe sy la anonymous tu.. :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay