Friday, April 15, 2011

Terima kasih Lisa Surihani ! ! !

Assalamualaikum…

Semalam aku berkesempatan online sekejap masa keluar makan dengan adik aku. Dan kesempatan tu aku gunakan untuk check komen-komen kat blog. Alhamdulillah.. masih ada yang sudi tinggalkan pendapat / kata-kata kat entry aku.

Cuma sekarang sudah tidak punya banyak ruang untuk balas satu persatu.. Dan thanks to an anonymous yang bagitau pasal ni. Pasal apa??? Pasal Lisa Surihani lorr….

 

lisa mention meKlik untuk tumbesaran padu. Atau KLIK SINI .

 

LISA SURIHANI mention aku kat fan page dia woii!! Huahuaaa!! Kembang tak hengat la aku kannnn… Hahahaa!! Seingat aku, lepas aku rakam vlog tidak sengaja dengan dia masa kat The Curve tu, aku memang ade sebut aku akan tweet link video tu kat dia.

Then setelah hampir 10 kali upload video kat 1tube, akhirnya aku berjaya dan aku pun tweet laaa link video tu kat dia. Tapi lisa tak balas tweet aku. Sedih siot.. Ye lah, mungkin Lisa busy.. ye tak? Hek hek hek~

But then ada anonymous yang bagitahu Lisa Surihani mention aku kat fan page beliau!! Omaigoddd omaigoddd…. Terkejut mak nakkkk!!! Hehee walaupun niat Lisa lebih kepada nak promote event beliau tu, tapi takpe.. tetap ade nama aku. Harharharrr *gelak riak*

Oke lah, nak tido dengan senyuman. Aummmm!

P/S : JOM UNDI HEADER SAYA SUKA MENAIP DI SINI !!!

 

 

 

sign NISA

30 comments :

ツFairy Of Happinessツ said...

wahhh .jelesh !ekeke :D

Ery Farieha said...

wahhhhh
best best
heheheh

Bella Ayub said...

tahniah.. untung jd cm nisa :)

faraa halim said...

untung la hehe

DiriKu said...

untunglah :)

Faez Rusni said...

besh lol..kalo ak xley tdo da mlm nie..hahaha

diyana said...

bestnye!!! ^_^

yuyu lar said...

wow!!jeles x terkata ni...

*nk tido dlm gerammm...

keh3

EZAD [M.X] said...

senyum...^_^
wah... suke die.....
senyum sampai telinge la tu......

putERi-kAtEk said...

jeles la kat nisa mcm ni

cikmima said...

wohooo best la popular
pe pun
meyh join giveaway mima||
http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

BabyIntan said...

Bestnya!!! Di mention oleh seorang artis yg cun :)

Jom singgah: BabyIntan Site Map

Misz Jenny said...

semakin rmai r peminat pahni..

:p

Anonymous said...

Lisa Surihami?

rara pinkmafia said...

wahhh kalo rara pon mest suke sampai tak boleh tido.mst trus kol mak papa sedara mara sume.hehe

Djev0jk@ said...

jeles!!!nk cm nisa gak...
meh singgah http://djevojks.blogspot.com/

Amiera Hilton said...

ish! xaci la..hehe >.<

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

sonoknya..

encHIx laNDax said...

Tak Aci!!! benci ngan nisa kay!

http://www.dunialandax.com/

Izzah | zulkifli said...

wah..best nye..

nak jelez lagi bole?..huhu

Shira Afya Hashim said...

wuwuwu jeles jeles...

qucachahir said...

nisa..bertuah nye!!... ;)
hehe..nak vlog jugak ngan nisa.. :D

javanese DOVE ! said...

WAHHH..BESTNYA!

Dawa said...

serius jeles. kalau tau kt bro Nara ni mesti xtido malam sbb geram sgt. hehe

si ngokngek said...

haha..untunggila..baru ja tgk vlog tue

Cik Nursya said...

wahhh.. glemer gitu..

Amirah Adnan said...

jeles hokeyy!!

cik fara said...

wowwwwwwwwwww ;D

aslann said...

JELESNYAAAA!!! my Lisaa~ -.-

Anonymous said...

hehe sy la anonymous tu.. :)