Tuesday, April 12, 2011

Terasa nak kiss Yuyu Zulaikha laju-laju!!

Assalamualaikum semua…

Huiii ape ni nak kiss kiss pulak dahhh??? Kiss si kecik comel Yuyu Zulaikha pulak tu??? Haipp!! Jangan ingat aku ni cenderung hubungan sejenis pulak! Habis abang kecintaan aku tu nak campak mana? Hek hek hek~

Siapa Yuyu nih? Artis kah? Kenapa lak aku nak buang tebiat pegi cium dia woiii??? Hoi kalau korang tak kenal blogger glemer ni memang aku kejar laju-laju!

 

Hakak Yuyu Zulaikha, hamba mintak izin letak gambor ni yeh… Hamba ase nak cium je anda laju-laju tau kakkkkk. Sebab entry hakak ari ni dah buat hamba rasa sangat sangat ler berbesor hati.

Dah dua tiga hari jugak lah aku tidak online secara aktif. So, aku tak tahu Ferrero Random Giveaway yang aku join dari beloh hakak Yuyu ni dapat banyak sponsor. Wowww!! Pencapaian yang membanggakan tauuu hakak! I’m proud of you lah. Nahh kiss mmuuaahh!!!

 

nombor aku

 

Yeaaa bebeh, tu dia aku merupakan peserta bernombor 138 hokeyh! Mulanya aku tengok senarai pemenang. Tapi masa tu aku takde feel langsung nak menang ke hape. Kalau tak dapat apa-apa tu takpelah, dah rezeki masing-masing kannn.

So lepas aku menilik keputusan giveaway tu habis-habis, baru laa aku check penyertaan aku nombor yang ke berapa. Lepas check nombor aku, sekali lagi aku pergi laa check keputusan.

 

part of result

 

ALHAMDULILLAH!!! Tuhan bagi aku rezeki, nombor aku naik pulak dalam random generator ni dan aku dah menang lukisan potret from one of the sponsor iaitu Auni Hazwani.

Potret? Wowww menarik! Tertarik! Aku suka suka sukaaa!! Yelah, aku tak pernah lagi dipotretkan sebelum nih. Hek hek hek~ Pendek kata, terima kasih tidak terhingga kepada Yuyu Zulaikha dan sponsor Auni Hazwani. Nahhh kiss MMUUAHHXX!!

 

P/S : KLIK SINI DENGAN SOPAN untuk melihat senarai penuh pemenang Fererro Random Giveaway by Yuyu Zulaikha.

 

 

sign NISA

28 comments :

Ayeem Jemain said...

wahhh! congrats!

pepol said...

congrats..:p

Tok Esah said...

haha, ingat nak kiss betul2 td!! hurm, tahniah yer!! mesti lawa potret nisa nanti, selawa tuannya! hihiks

putrifayad said...

wooooo...tahniah...:)

saya bukan tomato said...

wahhh mmg syiok lah .. ade luck .. alhamdulillah .. ^^

HafizRahman.com said...

congratz nisa...=)

kAmi dAn mEreKa!! said...

no nisa ade ong la, hehe
tahniah2!!

Izzah | zulkifli said...

congratz sis..

nie yang nak jelez byk2 nie..hehe

kathy said...

congrats ^^,

a piey Qa said...

wah wah. .mmg btul2 rzki akq. .
congrats!!

y u y u Z u l a i k h a said...

uwarrrrrrr!! T_T

tahniahhhh adik nisaa (gluppp)

sobbsobb.. tengah frust, sebab join gak, tapi number tak naik.. bencikkk! nnt bagitau auni tauuu! dia suruh bagitau diaa!

jeles

Miza Yusof said...

TAHNIAH NISA :)

Aini Shahida said...

taniah2..hehe..

mynameismy said...

tahniah!!!
my kalah....T_T

rara pinkmafia said...

wow congrats.

I K A :) said...

congrats sis :) HEE.

UBM said...

wahh hebat la hehe tahniah2 men jampi x? ahha

faraa halim said...

wahh tahniah3

nanakimie said...

tahniah:)

Nur Afifah Mohd Ghazali said...

tahniah kak nisa :D

Izyan Masri said...

CONGRATS YE SIS NISA ! ONTONG LEBEY MAA XD

NisaAdnan said...

WAHHH BESTNYAA ^^

solo molo said...

tahniah..
sy pon memang jugak...
yeay !!!~

Biey said...

tahniah..

Bella Ayub said...

wahh..dapat tu..tahniahh.. nnt nak tengok potret tu yer.. hihi

Auni said...

yeaahh ! auni dtg singgah ! TAHNIAH2 ! ade FB x?? kalo ade, nnt add auni eh..nak cari gamba untuk di potret kan ! :)

encHIx laNDax said...

nak kiss yuyu ngan nisa lah!hahahahhahah


congrats! luck u memang baik~


www.dunialandax.com

*47!k@# said...

@encHIx laNDaxtahniah! (^_^)