Tuesday, April 12, 2011

Terasa nak kiss Yuyu Zulaikha laju-laju!!

Assalamualaikum semua…

Huiii ape ni nak kiss kiss pulak dahhh??? Kiss si kecik comel Yuyu Zulaikha pulak tu??? Haipp!! Jangan ingat aku ni cenderung hubungan sejenis pulak! Habis abang kecintaan aku tu nak campak mana? Hek hek hek~

Siapa Yuyu nih? Artis kah? Kenapa lak aku nak buang tebiat pegi cium dia woiii??? Hoi kalau korang tak kenal blogger glemer ni memang aku kejar laju-laju!

 

Hakak Yuyu Zulaikha, hamba mintak izin letak gambor ni yeh… Hamba ase nak cium je anda laju-laju tau kakkkkk. Sebab entry hakak ari ni dah buat hamba rasa sangat sangat ler berbesor hati.

Dah dua tiga hari jugak lah aku tidak online secara aktif. So, aku tak tahu Ferrero Random Giveaway yang aku join dari beloh hakak Yuyu ni dapat banyak sponsor. Wowww!! Pencapaian yang membanggakan tauuu hakak! I’m proud of you lah. Nahh kiss mmuuaahh!!!

 

nombor aku

 

Yeaaa bebeh, tu dia aku merupakan peserta bernombor 138 hokeyh! Mulanya aku tengok senarai pemenang. Tapi masa tu aku takde feel langsung nak menang ke hape. Kalau tak dapat apa-apa tu takpelah, dah rezeki masing-masing kannn.

So lepas aku menilik keputusan giveaway tu habis-habis, baru laa aku check penyertaan aku nombor yang ke berapa. Lepas check nombor aku, sekali lagi aku pergi laa check keputusan.

 

part of result

 

ALHAMDULILLAH!!! Tuhan bagi aku rezeki, nombor aku naik pulak dalam random generator ni dan aku dah menang lukisan potret from one of the sponsor iaitu Auni Hazwani.

Potret? Wowww menarik! Tertarik! Aku suka suka sukaaa!! Yelah, aku tak pernah lagi dipotretkan sebelum nih. Hek hek hek~ Pendek kata, terima kasih tidak terhingga kepada Yuyu Zulaikha dan sponsor Auni Hazwani. Nahhh kiss MMUUAHHXX!!

 

P/S : KLIK SINI DENGAN SOPAN untuk melihat senarai penuh pemenang Fererro Random Giveaway by Yuyu Zulaikha.

 

 

sign NISA


28 comments:

  1. haha, ingat nak kiss betul2 td!! hurm, tahniah yer!! mesti lawa potret nisa nanti, selawa tuannya! hihiks

    ReplyDelete
  2. wooooo...tahniah...:)

    ReplyDelete
  3. wahhh mmg syiok lah .. ade luck .. alhamdulillah .. ^^

    ReplyDelete
  4. no nisa ade ong la, hehe
    tahniah2!!

    ReplyDelete
  5. congratz sis..

    nie yang nak jelez byk2 nie..hehe

    ReplyDelete
  6. wah wah. .mmg btul2 rzki akq. .
    congrats!!

    ReplyDelete
  7. uwarrrrrrr!! T_T

    tahniahhhh adik nisaa (gluppp)

    sobbsobb.. tengah frust, sebab join gak, tapi number tak naik.. bencikkk! nnt bagitau auni tauuu! dia suruh bagitau diaa!

    jeles

    ReplyDelete
  8. wahh hebat la hehe tahniah2 men jampi x? ahha

    ReplyDelete
  9. CONGRATS YE SIS NISA ! ONTONG LEBEY MAA XD

    ReplyDelete
  10. tahniah..
    sy pon memang jugak...
    yeay !!!~

    ReplyDelete
  11. wahh..dapat tu..tahniahh.. nnt nak tengok potret tu yer.. hihi

    ReplyDelete
  12. yeaahh ! auni dtg singgah ! TAHNIAH2 ! ade FB x?? kalo ade, nnt add auni eh..nak cari gamba untuk di potret kan ! :)

    ReplyDelete
  13. nak kiss yuyu ngan nisa lah!hahahahhahah


    congrats! luck u memang baik~


    www.dunialandax.com

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay