Sunday, April 24, 2011

Tangan pun nak dimanjakan jugak!

Assalamualaikum…

Selamat pagi semua… Cewahhhh ceria semacam pulak aku pagi ni. Ye lah, bangun pagi dengan suasana yang sejuk dan menghirup udara segar kampung halaman. Kahkahkah! Apa kah yang aku skema sangat neh!

Ohh ye baru-baru ni kakak kesayangan aku dengan baik hatinya mengajak aku join beliau buat keje giler!

 

IMG_3279

 

MANJAKAN DIRI????!! Ehemmm apakah??? Hekhekhek! Macam tajuk entry ni… tangan kita ni pon nak jugak dimanjakan… Kalau muka kita manjakan dengan facial treatment. Kalau badan kita  belai dengan urutan spa, kalau rambut pulak kita cuci dan buat treatment di salon… tangan dan kuku pun begitu jugak!

Yes, I went for a manicure session kat The Curve!

 

 

IMG_3283

Muka nervous abes sebab ni first time aku mencuba manicure nih. Menggeletar jap aku sebab amoi tu potongkan kuku aku. Huwaaaa x suka laaa cara dia potong. Straight ajeee.. aku suke potongan melengkung. Baru laa kuku kita ada shape!

 

 

IMG_3305

Hamik kauuuu… sampai dua amoi duk buffer kuku aku kasi kilat. Aku tak pakai pewarna kuku hokeyh! Cannot arrr… Bukan setakat potong kuku, kilatkan kuku, sesi manicure jugak ada urutan tapak tangan dan lengan, skrub kulit tangan, sapu lotion dan buang kulit mati di sekeliling kuku!

 

 

IMG_3317

Jeng jenggg…. kegirangan nak mampos sebab kuku dan tangan dah bersih, lembut dan kuku berkilat! Hohohooo… excited benor kot! Maklumlaaa… ni kan first time pergi manicure. So jakun giler ahh aku kan. Hahaha….

Apa-apa pun, thanks kakak! I love you ketat-ketat!! Muahahahaaa..

 

 

 

sign NISA


33 comments:

  1. hoissshhhhh! silau mata tengok kilat sangat! hehehehe

    ReplyDelete
  2. amboi... nak kakak jugak tuk wat manicure tangan isma... hahahahaha

    ReplyDelete
  3. mimpi ape tuibe2 manicure haha.nak kawen dah ke ape. eh takde kaitan wkwkwkw biar a nk cakap gak :P

    ReplyDelete
  4. JELES ! JELES !

    HIHIHI...

    ReplyDelete
  5. kakak nisa tu boleh tak jadi kakak yuyu jgk???keh3..

    ReplyDelete
  6. kalo mr right nak join buat sekali, bole??? hehehe.
    lawak jek

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/5-tips-for-finding-mr-right.html

    ReplyDelete
  7. mmg sepatutnya potong kuku straight.. hehe.. tapi melengkung gak menjadi pilihan kan kan..

    ReplyDelete
  8. wahh.. bestnya.. nak tru buat jugak lah..

    ReplyDelete
  9. suke ye nisa buat treatment...huhu...ade x picture tangn nisa b4 n after treatment 2..?? nk gk tengok perbezaannya...huhu..=)

    ReplyDelete
  10. haih..si comel nisa pakai spek/..=D

    ReplyDelete
  11. hehehe
    xpernah lagi wat treatment ni

    ReplyDelete
  12. thats right..
    kita perlu da masa utk diri kita sendiri..

    ReplyDelete
  13. bestnyer...mesti kuku dah cantik.. :p
    jgn asyik tengok jer pulak kuku tu sampai tak buat benda lain..hik3

    ReplyDelete
  14. bagus manjakan diri ni, diri kita pun perlukan kemanjaan, eh apa KAMI cakap ni, heee. :)

    ReplyDelete
  15. best er manicure? xpenah cube gak.. hehehehh.. :D

    ReplyDelete
  16. best2 nya ehh nak juga haaa....

    ReplyDelete
  17. kak berapa hinggit buat benda ni??

    ReplyDelete
  18. buat manicure kat the curve brapa ek? haha.well. syok memanjakan diri. lagi2 kalau dpt buat massage or scrub!

    ReplyDelete
  19. wahh.. bestnye nisa gi manicure... nak jk.. T__T

    ReplyDelete
  20. cm best jew...
    kt curve kt kdai mne erk??

    ReplyDelete
  21. tunang aku ajak byk kali tp aku tak suka..hahahah

    ciri org dh nk kawin kau ni..=)

    ReplyDelete
  22. bestnye! sy sniri pun tak pernah buat manicure n pedicure ni. ape2 pun, yr blog comel! :)

    ReplyDelete
  23. woaah . cam bez er .hee

    btw, lawa lah warne biru shawl tu :)

    ReplyDelete
  24. WAHAI KAK NISA YANG ANGGUN BERGAYA,TAK BERAPA NAMPAKLAH KUKU TU.ZOOM SIKIT :D

    ReplyDelete
  25. Nisa pakai spek rupanye.. baru ku tahu.. hehe..
    P/s:lama xskodeng kat sini.. huhu.. ;)

    ReplyDelete
  26. x tgok kuku..tgk muka..hehe

    ReplyDelete
  27. Urutan merupakan terani yang sesuai. Bergantungan pada ubat / herba semata-mata tidak sesuai.

    Memang best terapi urutan,kalau urut kaki lagi best. badan terasa lebih ringan dan cergas =)

    ReplyDelete
  28. syok nye dpt manjakan kuku.
    berapa plak lah harga pi buat menicure session tu kan?

    ReplyDelete
  29. bestnye dpt manjakan kuku...hehehhe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay