Wednesday, April 6, 2011

Tahniah!!! Anda adalah blogger yang ke-4000 itu!!!

Whaaaa macam tak percaya!! Dah gosok mata empat lima kali pon masih tak percaya. Oke pelis someone tampar aku laju-laju!!! Erkkkk… taknak lah kena tampar. Wuwuuuu… kang aku repot kat abang kecintaan kang! Ooppss!!! Hahahaa…

Pagi ni aku bangun dengan semangat!! Yeahhh awal dowh aku bangun setelah aku tertidur di lantai malam tadi. Hehee… Pagi ni aku nak kemas barang-barang aku… Nak kemas almari buruk aku…

Macam biasa aku check blog. Oh myyy!!! Oh myyy!!! Follower dah mencecah 4000 !!!! ALHAMDULILLAH… terima kasih semua!!! Ada jugak yang pandang blog aku yang tak seberapa ni.. Ohh ye… jom tengok siapa blogger ke 4000 itu!

 

TARAAAAA…. Ini dia Cik Nikisa Izas !! Heheee sorry ye Cik Nikisa.. kita cilok jap gambor awokkk.. Hehehee…. Thanks a lot Cik Nikisa kerana sudi follow blog kite… You are the luck 4000th !!!

 

Wowww cantik kartun kat header blog beliau.. Hehehee jom terjah ramai-ramai!! Klik aje pada banner beliau ye!

Dan buat semua follower yang lain, readers, silent readers, visitors, anonymous, stalkers… Terima kasih juga kepada anda semua kerana sedikit sebanyak anda semua telah menyumbang kepada blog aku ni.

Mmmuuahhxx!! Bye.

 

sign NISA

20 comments :

Alan said...

hyeee jejalan sini

sarah mohamad said...

tahniah! dah 4k followers tuu. *jeles. hiks

alongxp said...

umak aih...sampai 4k dah... gilek ah...
ceh...baru nk cube lempang,org da bg can kan?sekali die ade abg kecintaan plak...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhh dah 4000 lebih pollower... dasyattttt2.. tahniah dr mak dara yer =)

Amiera Hilton said...

wahh..tahniah tahniah :)

niDa said...

gila kentang cik nisa kita ini... wah wah wah....


nak p terjah sat na...

Aini Shahida said...

taniah2..byk nye follower! :)

kella said...

tahniah... :)

diyana said...

waaahh!!...tahniah3 nisa... ;))

NikiSa IzAS said...

wow...xperasan pula SAYA FOLLOWERS KE 4ooo...hehe..tq dear:)

Nisa Kay said...

@Alan

hehe
thanks sebab singgah :D

Nisa Kay said...

@sarah mohamad

hehe terima kasih :)

Nisa Kay said...

@alongxp

ahahha
alamakkk..
perasan ke sy tulis "abg kecintaan" tu
ahahah
:P

Nisa Kay said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

heheh alhamdulillah..
thanks :D

Nisa Kay said...

@Amiera Hilton

thanks!
:D

Nisa Kay said...

@niDa

hehe memang giler kentang.. tp xde la hebat mcm org lain :D

Nisa Kay said...

@Aini Shahida

alhamdulillah..
thankss.
sy pon x sangka..
:)

Nisa Kay said...

@kella

alhamdulillah..
tenkiu~

Nisa Kay said...

@diyana

thanks :D

Nisa Kay said...

@NikiSa IzAS

heheh sama2
:)