Wednesday, April 6, 2011

Tahniah!!! Anda adalah blogger yang ke-4000 itu!!!

Whaaaa macam tak percaya!! Dah gosok mata empat lima kali pon masih tak percaya. Oke pelis someone tampar aku laju-laju!!! Erkkkk… taknak lah kena tampar. Wuwuuuu… kang aku repot kat abang kecintaan kang! Ooppss!!! Hahahaa…

Pagi ni aku bangun dengan semangat!! Yeahhh awal dowh aku bangun setelah aku tertidur di lantai malam tadi. Hehee… Pagi ni aku nak kemas barang-barang aku… Nak kemas almari buruk aku…

Macam biasa aku check blog. Oh myyy!!! Oh myyy!!! Follower dah mencecah 4000 !!!! ALHAMDULILLAH… terima kasih semua!!! Ada jugak yang pandang blog aku yang tak seberapa ni.. Ohh ye… jom tengok siapa blogger ke 4000 itu!

 

TARAAAAA…. Ini dia Cik Nikisa Izas !! Heheee sorry ye Cik Nikisa.. kita cilok jap gambor awokkk.. Hehehee…. Thanks a lot Cik Nikisa kerana sudi follow blog kite… You are the luck 4000th !!!

 

Wowww cantik kartun kat header blog beliau.. Hehehee jom terjah ramai-ramai!! Klik aje pada banner beliau ye!

Dan buat semua follower yang lain, readers, silent readers, visitors, anonymous, stalkers… Terima kasih juga kepada anda semua kerana sedikit sebanyak anda semua telah menyumbang kepada blog aku ni.

Mmmuuahhxx!! Bye.

 

sign NISA


20 comments:

  1. tahniah! dah 4k followers tuu. *jeles. hiks

    ReplyDelete
  2. umak aih...sampai 4k dah... gilek ah...
    ceh...baru nk cube lempang,org da bg can kan?sekali die ade abg kecintaan plak...

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhh dah 4000 lebih pollower... dasyattttt2.. tahniah dr mak dara yer =)

    ReplyDelete
  4. gila kentang cik nisa kita ini... wah wah wah....


    nak p terjah sat na...

    ReplyDelete
  5. waaahh!!...tahniah3 nisa... ;))

    ReplyDelete
  6. wow...xperasan pula SAYA FOLLOWERS KE 4ooo...hehe..tq dear:)

    ReplyDelete
  7. @alongxp

    ahahha
    alamakkk..
    perasan ke sy tulis "abg kecintaan" tu
    ahahah
    :P

    ReplyDelete
  8. @niDa

    hehe memang giler kentang.. tp xde la hebat mcm org lain :D

    ReplyDelete
  9. @Aini Shahida

    alhamdulillah..
    thankss.
    sy pon x sangka..
    :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay