Friday, April 15, 2011

Style couple zaman sekolah : dating kat pasar malam!

Assalamualaikum….

Uhukk uhukk! Terbatuk seketika melihat tajuk yang aku baru taip tadi. Hohoo.. Jangan salah faham yek, bukan nak mengutuk sesiapa.. Cuma nak berkongsi pengalaman aku masa couple *batuk* zaman sekolah dulu.

Baru-baru ni aku ada balik ke Pahang, dan kebetulan malam tu ada pasar malam. So aku berpakat laa dengan adik-adik nak ke pasar sama-sama. Setibanya di pasar malam…. Jeng jeng jeng … !!!

 

IMG00126-20110321-2023

AKSI PANAS !!! Panas ke?  Uhukk uhukk. Ape hal lah aku dok batuk je dari tadi. Hek hek hek! Ini sebenarnye adik aku. Ye, adik aku la tu yang tengah tarik tudung kat belakang tu… Dan… yang baju putih tu… boipren beliau *batuk lagi*

Huiii ape ni kecik-kecik dah pandai nak couple! Aku rotan bontot laju-laju kang, maunye tak leh duduk kau sebulan. Hahaa! Kejam giler aku. Oke let me tell you a story.

At my place, pasar malam is like a place where you can meet most of the people. It is like where you can meet your classmates, schoolmates, old friends, neighbors here at pasar malam! So bebudak yang tengah hangat ber-couple turut tak lepaskan peluang ber-dating kat pasar malam!

Ye lah, bila orang tengok korang duk jalan sama-sama dengan cinta hati korang, sweet sangat la tewwww…. *batuk* Alaaa aku dulu pun camtu gak. Dapat jalan dengan boipren dua tiga kali round pasar malam tuh dah kire puas laa dapat dating. HAHA!!

Bila tengok adik aku yang dok cover malu depan aku, aku rasa nak tergelak.. Dulu masa aku ade boipren zaman-zaman cinta munyit dulu, aku selalu lepak kat gerai burger dia. Haha! Oke dah aku rasa nak tergelak je bila ingat balik.

Saja nak share kisah dolu-dolu. Sorry kalau tak best! Haha. Bubbye.

P/S : JOM UNDI HEADER SAYA SUKA MENAIP DI SINI !!!

 

 

 

 

sign NISA

34 comments :

spider_gurl86 said...

hahaha sme la sye ms sek dl pun mg dating kat p.mlm tp 2 dah jd kengangan terindah buat sye krn ex bf sye dah meninggal dunia...:(

storyfromme said...

fad da masuk U pon still date kat pasar malam gak :p

Misz Jenny said...

kat psr mlm pun port hebat pe..

hak3....

si ngokngek said...

waaa..memang tempat favourite date rupanya..patot lar...

Hazrina Erin said...

sy dating ngn skandal je kat pasar malam..ngn bf kat tempat lain~ hahaha *tipu*

MissVanilla said...

budak skrg memang hebat.... x kira di mana pown. janji bley dating....

mysara said...

amboi..mnyelam smbil minum air ye....:p

Irfaan Aqil Kaswan said...

eh orang kuantan. dekat mana?haha

qucachahir said...

besh la nisa.. ;)
kite pown penah dating kat pasar malam..pasar pagi pown penah.. =)

Izyan Masri said...

KEHKEH.KALAU YAN ZAMAN DULU DATING KAT SHOPPING MALL.TAPEHAPE JE XD

ayie said...

haha kakak yg sporting~~

KatekateKite said...

haha....

tringat zaman cinte monyet, gi dating kat pasor!

gi asing2, jumpe kat pasor!

weks! =p

Dawa said...

dulu dok skolah asrama, tak pernah berkapel time skolah. gi pasar malam pon nak beli yong tau fu je. huhu

Halimatun Sa'adiah said...

hahhaaa...sweet n kelakar je bace...
wlpon sy x pnah merase cm2..

a piey Qa said...

haha. . Same ar dlu. . Ari rbu mlm je dating kt psr mlm. . Kdg2 x plan pun bule terjmpe gk. . Hekhek. .

Mek Norfa said...

hahah masa sklh2 dulu geng2 sklh kalau yg nk dating mesti jumpa kat pasar malam.. tapi mek xpenah la buat sbb mek ms tu tak der bopren pun..haha

zuk zuhaiza said...

hahahak*batuk sambil gelak*

patut la banyak batuk pun..terimbau kenangan lalu rupenye..

echasuzrin said...

budak sekolah skrg sume nk dating kat TS je.. haha

javanese DOVE ! said...

haha.

dulu dating hari sabtu,
kt bandor.
duduk-duduk kt fast-food restaurant,
kdg tu tak makan apa-apa pun.
saje menumpang air-cond sambil dating!

Iracy Cinte said...

rase nak tergelak guling2 jugak~
terlupe penah melalui zaman cintan cintun dekat pasar malam jugak dolu2..

blew ternmpak ayah kat pasar malam, kelam kabut cabut lari..boypren ke mane.. aku pown ke mane.. HAHA.

isma said...

amboi.. dating pasar malam.. babab satg.. tp lebih romantik la. dengan diterangi lampu pasar malam yang samar2. kalau hujan. berpayungan berdua.. hahaha

Syafiq Rosli said...

hehe..jimat kot..

sitinurulafiah said...

hehe betul2!setuju sangat:)
tibe2 teringat kesah lame T.T

encHIx laNDax said...

hahahha! gile punye kaver adik lu~

pasar malam?nasib bek tak dekat pasar basah/ikan~wahahaha

http://www.dunialandax.com/

Nadzirah said...

hehe. xpenah dating kat pasar malam plak. myb sebab cinta monyet zaman dulu2 duduk jauh. jadi memang xmungkin la nak jumpa kat pasar malam. ish2.

jom g blog kite : CIK DIREKTOR!

Bella Ayub said...

baca cerita ni macam baca kisah hidup diri sendiri lak..

alamak!! kantoi :)

zOeY zAu YaH said...

zaman muda remaja mmg lah..hihi
visit my blog for make-up tutorial zoeyzauyah.blogspot.com

HazHand said...

base la tuh..tgh xde duit kan~ hahah

Ujang9897 said...

tak romantik langsung..hahahaha


jgn lupa undi header aku gak..=)

EZAN IDMA said...

eh same la :) haha

ishiko said...

hahaa.. alamak teringat zaman dulu2 pulak.. :b

Nurul dot..dot..dot said...

haha pasar malam TJ..da lame tak pegi since da pindah desa murni..tp crius kalau pegi mesti terserempak punye la ngan org kite kenal kan ^ ^

Aimi azam said...

hah ! kak nisa kantoi ! dah tau yg selama ni kak nisa dating kt mana,haha XD semoga hepy dgn bf kak nisa ! <3

faa rosli sulaiman said...

iyin ek tue?/