Wednesday, April 27, 2011

Siapa kah Malaysia’s Next Top Female Blogger?

Assalamualaikum….

Wahhh amacam ade excited tak baca tajuk entry? Kuang kuang kuang! Aku suke! Apakah Next Top Female Blogger nih??? Ada macam next top model ke? Wowww kalau next top model memang glemer abes la kauuuu. Suke auww auww…

 

Sandra Azwan, merupakan seorang designer dan tak lama lagi beliau akan menganjurkan satu contest yang mana bagi aku sangat sangat menarik untuk kita blogger wanita hokeyh!!

 

sandraazwan

 

Contest ni mudah aje, menurut email yang dikirimkan oleh Sandra Azwan, contest Malaysia’s Female Next Top Blogger ni mudah aje… Hehehe so tak perlu ragu-ragu untuk join ye semua… Beliau ada menyatakan bahawa kita blogger wanita hanya perlu jawab soalan yang berkaitan dengan GAYA, FASHION SENSE,
LIFESTYLE dan BLOG anda.

Selain tu, contest ni jugak mungkin memerlukan anda untuk merangka slogan yang paling kreatif yang pernah anda fikirkan!

Tapi…. tunggu dulu! CONTEST NI BELUM LAGI BERMULA… Sekarang ni Sandra Azwan sedang busy dengan collection terbaru beliau… So maybe contest ni akan berlangsung sekitar bulan Mei? So, sama-samalah kita menantikannya dengan penuh rasa excited!!!! Hehehee..

P/S : Sebarang info sila klik pada banner di atas :D

 

 

 

BERITA PANAS!!!!

Sandra Azwan yang baik hati ni telah pun bersetuju untuk menjadi sponsor hadiah utama dalam giveaway blog aku yang akan datang. Yang pasti hadiah dari pihak beliau sangat eksklusif ye!!

Haaa bila pulak giveaway aku berlangsung??? Tu pun kena tunggu sebab aku pun masih dalam proses menyediakan hadiah-hadiah. Tak pun, aku tengah tunggu follower blog ni mencecah 5000. Hohohooo!!!

 

 

 

 

sign NISA

23 comments :

aman said...

tuk laki-laki takde? haha.

Chybee said...

wah2...siap ade sponsor tu. bestnye. chybee nk buat contest tp xde sponsor so terpaksa buat ala kadar je

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wah...takut nak masuk..mesti nisa mng punye..hehe

KAMIHIDUP said...

nisa kay mungkin yang next.

Woofer Storm said...

perghh nak 5k tu,moga2 tercapai dalam masa terdekat,,ramai tak sabar nak join tu kan??heeee

diyana said...

wahaha..bestnye!! ^^,

Cik Rara! said...

Malaysia Next Top MOdel? da sah2 xkan menang~ saya pendatang baru yg belog nyer xbest. isk isk isk.. ;(

hanani0210 said...

wah bestnya contest ni.Nak kena tunggu bulan mei ni la eh. :)

Jom baca ni: Cadburry Chocolate My Mydin..

Jom baca ni: Pesta Buku PWTC 2011..Puas hati, berbaloi-baloi..

Nadzirah said...

wow. ade sponsor tuh :) hehe.
tak sabar nak tggu giveaway sandra azwan & giveaway nisa jugak.

rara pinkmafia said...

wahhhh besh..jgn lupa tag rara k. =)

Dawa said...

sandra azwan ni makin ngetop gitu skg ni. huhu

Nurul syahirah (-_-) said...

wah..... cri blogger wanita yg paling top pulak ye...

MiSz fiFiEyQa said...

wahh..saye vote utk nisa kay!!!hehe

cik Nemo said...

betul2 ke ni?

mr_right said...

laki nye tade?? hee

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/merdeka-mr-right-bile-lagi.html

lieya orange M.I. said...

wah ada sponsor...best la camtu... :)

siapalah yg layak menang contest tu....:)

SANDRA AZWAN said...

Salam...hello Nisa, thank you so much! Kalau ade ape2 lagi, just email yer babe..;-)

UBM said...

hehe best la ade sponsor !hehe!

M a s A z i m a H said...

<--- follower ke 5000

M a s A z i m a H said...

follower ke 5000 --->

encHIx laNDax said...

wah! i wiil vote 4 u dear! =)

Ujang9897 said...

yes..ada pelung menang ni

saidatul noor farhana said...

bye nisa...:)BE cni...waaa...seronok nyer ader org nk sponser...mst gempak gle hadiah 2...