Wednesday, April 13, 2011

Never say never!

Assalamualaikum…

Baru-baru ni aku pergi tengok movie Justin Bieber’s Never Say Never… What can I say, movie ni adalah sejenis documentary movie… yang ceritakan jalan hidup Justin Bieber sepanjang perjalanan hidup beliau sebagai seorang penyanyi, hingga ke konsert kemuncak beliau dia Madison Square Garden.

Untuk peminat Justin Bieber (JB) movie ni amat sesuai korang tengok, sebab korang akan rasa excited tak tentu pasal.. pastu korang akan rasa alamak comel gila laaaa JB masa beliau kecik-kecik. Mata JB sangat cantik!! Wuawww aku rasa melebih-lebih lak aku.

Dah aku minat. Apa ade hal? Tak nyusahkan orang pun. Kalau korang BUKAN peminat JB, tak payah laa susah-susah nak try tengok movie JB ni. Kang korang jugak yang mengadu tak best la.. bosan la.. and what-so-ever with all those negative comments. Pendek kata, kalau minat pegi la tengok, kalau tak minat tak payah oke. Senang kan? hehe…

 

IMG00230-20110413-0801Yeppp…!! These CDs are mine. Ade aku kesah? Aku yang dengar tak suruh orang lain dengar pon. Huahuahuaa :D

 

P/S : Ohhh ye minta jasa baik semua jawab poll kat sidebar blog aku ni, yang warna pink di bawah iklan Nuffnang tuh. Hehe thanks!

 

 

 

sign NISA

11 comments :

qucachahir said...

nisa tengok kat mane??...

farah wahedda said...

Laaa terginye nk tngok huhu

eton said...

nak tgk tp fulus x ade... huhuhu

Dawa said...

xminat justin bibir ni. huhu. dah la minggu dpn episod kt glee psl bibir.

fasha said...

nak tgk NSN kahmis ni :)

pink said...

Sayaaa suka JB jugakkk <3

Izzah | zulkifli said...

da lame nantikan crite nie..

akhirnye penantian suda berakhir..hehe

meyra said...

yeee tak sabar nak tgk esok hihi :)

mr_right said...

bes ke kak??
huu..
da agak da cam documentary ~~
heh

ainaamy said...

kak nisa , berapa harga ticket movie nih ? btw tgk 3D version or biasa punya ?

Anis Offical Blog said...

Wuuuu , nak tengok T.T