Thursday, April 7, 2011

Memang CUN lah filem ni! Lisa Surihani pun kata memang cun lah! Yeahhhh!!

Kelmarin, kerana kebosanan yang menerjah ruang hidup aku, aku decide untuk mengheret member aku ke One Utama untuk tengok wayang. Oke tipu. Aku yang diheret dengan rela hati. Haha!!

 

Masa tengok filem Merong Mahawangsa hari tu aku ade tengok trailer filem CUN! ni sebelum tayangan bermula.. Aku pon berpendapat bahawa filem ni macam best aje…. So, bila keluar, aku pergi je la tengok kan…

Pendapat aku? AKU SUKA! Hehehee.. unsur hunor nye boleh tahan.. Hehehe tergelak-gelak jugak laa aku masa tengok filem nih… Perjalanan cerita pulak tidak terlalu slow dan bosan…

Dan cerita ni aku rasa takdelah direct sangat sampai orang boleh agak apa yang akan berlaku seterusnya.. I mean, ade certain part aje la… Tapi ni semua pendapat aku la kan.. Ye la.. orang macam aku ni, pendapat aku sape lah pandang kan? Hek hek hek!

 

Tapi bukan lah rugi sangat pun tengok cerita ni… hehehe Lisa Surihani pon rekemen tawwww…

lisa cun

Haaa ini yang LISA SURIHANI tulis kat twitter dia tau.. Beberapa rakan tweet tweet aku pon cakap filem ni best! Haaa apa lagi.. jom serbu wayang??? Jom sokong filem tempatan!!!

P/S : Kalau aku pergi tengok kali kedua pon oke Smile

 

sign NISA


46 comments:

  1. jom2 tgk sambil mam cndol. asal cam lawa lak maya karin kat poster ni? haha

    ReplyDelete
  2. unsur hunor nye boleh tahan..

    typo disitu! =p

    em... mnarik nih... nak tengok!! =)

    ReplyDelete
  3. sy tgk kat ou jugak ari ahad aritu..wee...lawok kan..gelak gelak je keje..hihi

    ReplyDelete
  4. download jela .tgh kering la .HAHA !

    ReplyDelete
  5. sorry...i have to disagree...
    cter mcm ni mesti bosan gila....

    taste laen2 kan..

    -org RTM-

    ReplyDelete
  6. tunggu nk download nt baru tgk..hehe

    ReplyDelete
  7. bestnye kalo dapat tengok muvi.. :)

    ReplyDelete
  8. yes..filem yang akan ditonton nanti..Sape nak tengok sinopsisnya dan gambar semasa pengembaran..Jom baca ni: CUN ! Bila hero kampung cuba-try-test Awek glemer..

    Jom baca ni: Wow!!! Insurans $1 juta untuk Rambut Unik Bintang Sukan..Biar Betul..

    ReplyDelete
  9. insyaAllah,ada mase mira gi tengok..suka maya karin!;)

    ReplyDelete
  10. wahh tenkiu nisa buat review!! nak tengok jugakkkk..huhu

    ReplyDelete
  11. tak sempat nak p tengok,
    assignment melambak~~ =(

    ReplyDelete
  12. cite nie memang best giler! asyik gelak je dari mule sampai abes..

    ReplyDelete
  13. yati pong telah berniat utk tgk cite nih! XD

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya dh tgk filem cun. kami kt sini kesian lorrr filem cun tak ditayangkan di pawagam. mcm hampeh je huhu

    ReplyDelete
  15. btol2..cite cun ni mmg best...sy pon dah tengok cite ni last weeknd..rse cm nak g tgk lagi je...hehe

    ReplyDelete
  16. Cun sangat best.. jom tengok bersama aweks.. hehe

    ReplyDelete
  17. da tgk . not bad laa cte ni . ;)

    ReplyDelete
  18. yup..mmg best sngt!!aku da tgk 2 kali kat cinema...ske lakonan Faezah Elai..sempoi habis!!

    ReplyDelete
  19. owh~best aeyh?nak tengok lah camni!

    ilove lisa and nisa!hahaha


    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete
  20. memang cun..artis2 cun tambah dgn kerbau tuh cun-melecun larh

    ReplyDelete
  21. blog akk sgt chantek . jeles plak .hehe

    ReplyDelete
  22. Salam,
    xberkesempatan lagi nak tengok..memang ramai gak cakap citer nie best..ni yang membuak-buak rasa nak gi tengok.hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. @EmanTheHalia

    ahahah cendol lagiiii...
    maya karin tu memang da lawa laaa~

    ReplyDelete
  24. @Along Usop

    ahaha alamakkk typo ehh..
    ehehe try la tengok :D

    ReplyDelete
  25. @xazryx

    hehe
    kalau nak donlod kena tggu la kjp.

    ReplyDelete
  26. @kAmi dAn mEreKa!!

    aloloo
    ciannye assignment byk ye..
    nnt free g la tgk :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay