Thursday, April 7, 2011

Memang CUN lah filem ni! Lisa Surihani pun kata memang cun lah! Yeahhhh!!

Kelmarin, kerana kebosanan yang menerjah ruang hidup aku, aku decide untuk mengheret member aku ke One Utama untuk tengok wayang. Oke tipu. Aku yang diheret dengan rela hati. Haha!!

 

Masa tengok filem Merong Mahawangsa hari tu aku ade tengok trailer filem CUN! ni sebelum tayangan bermula.. Aku pon berpendapat bahawa filem ni macam best aje…. So, bila keluar, aku pergi je la tengok kan…

Pendapat aku? AKU SUKA! Hehehee.. unsur hunor nye boleh tahan.. Hehehe tergelak-gelak jugak laa aku masa tengok filem nih… Perjalanan cerita pulak tidak terlalu slow dan bosan…

Dan cerita ni aku rasa takdelah direct sangat sampai orang boleh agak apa yang akan berlaku seterusnya.. I mean, ade certain part aje la… Tapi ni semua pendapat aku la kan.. Ye la.. orang macam aku ni, pendapat aku sape lah pandang kan? Hek hek hek!

 

Tapi bukan lah rugi sangat pun tengok cerita ni… hehehe Lisa Surihani pon rekemen tawwww…

lisa cun

Haaa ini yang LISA SURIHANI tulis kat twitter dia tau.. Beberapa rakan tweet tweet aku pon cakap filem ni best! Haaa apa lagi.. jom serbu wayang??? Jom sokong filem tempatan!!!

P/S : Kalau aku pergi tengok kali kedua pon oke Smile

 

sign NISA

46 comments :

Cik Sara Aspalela said...

ohoh...nti try tengokkk..hehe

EmanTheHalia said...

jom2 tgk sambil mam cndol. asal cam lawa lak maya karin kat poster ni? haha

Along Usop said...

unsur hunor nye boleh tahan..

typo disitu! =p

em... mnarik nih... nak tengok!! =)

MissNadh said...

sy tgk kat ou jugak ari ahad aritu..wee...lawok kan..gelak gelak je keje..hihi

sYafIk-wAy said...

waaah cmbes jee

xazryx said...

download jela .tgh kering la .HAHA !

Anonymous said...

sorry...i have to disagree...
cter mcm ni mesti bosan gila....

taste laen2 kan..

-org RTM-

♥NiniHartini♥ said...

tunggu nk download nt baru tgk..hehe

starzieti said...

nak tengok nak tengok !

ardinihumaira said...

bestnye kalo dapat tengok muvi.. :)

Nur Hanani said...

yes..filem yang akan ditonton nanti..Sape nak tengok sinopsisnya dan gambar semasa pengembaran..Jom baca ni: CUN ! Bila hero kampung cuba-try-test Awek glemer..

Jom baca ni: Wow!!! Insurans $1 juta untuk Rambut Unik Bintang Sukan..Biar Betul..

Mira Amirudin said...

insyaAllah,ada mase mira gi tengok..suka maya karin!;)

misz aisya said...

wahh tenkiu nisa buat review!! nak tengok jugakkkk..huhu

kAmi dAn mEreKa!! said...

tak sempat nak p tengok,
assignment melambak~~ =(

mynameismy said...

wah besh ke????? nk tgk la!

ann dhaniah said...

cite nie memang best giler! asyik gelak je dari mule sampai abes..

yatie's EPISODE said...

yati pong telah berniat utk tgk cite nih! XD

farhah dzarif said...

mesti best :D

akmalhilmi said...

pegi tak ajak den
cis kaw
hahaa

Halen said...

wahhh bestnya dh tgk filem cun. kami kt sini kesian lorrr filem cun tak ditayangkan di pawagam. mcm hampeh je huhu

nick_riena said...

btol2..cite cun ni mmg best...sy pon dah tengok cite ni last weeknd..rse cm nak g tgk lagi je...hehe

Limau Ais said...

Cun sangat best.. jom tengok bersama aweks.. hehe

two_dots said...

da tgk . not bad laa cte ni . ;)

MiSz fiFiEyQa said...

wahhh..nak tengok jugak laa..

Nette Torres said...

yup..mmg best sngt!!aku da tgk 2 kali kat cinema...ske lakonan Faezah Elai..sempoi habis!!

Izyan Masri said...

CUN BOLEHLAH.NOT BAD :D

encHIx laNDax said...

owh~best aeyh?nak tengok lah camni!

ilove lisa and nisa!hahaha


http://www.dunialandax.com/

si ngokngek said...

memang cun..artis2 cun tambah dgn kerbau tuh cun-melecun larh

cHoCoLaTe_LoVeR said...

blog akk sgt chantek . jeles plak .hehe

Mr Strider said...

Salam,
xberkesempatan lagi nak tengok..memang ramai gak cakap citer nie best..ni yang membuak-buak rasa nak gi tengok.hehehe

Regards,
-Strider-

fyna said...

nak try tgk gak la...
:)

Nisa Kay said...

@Cik Sara Aspalela

ehehe try la..

Nisa Kay said...

@EmanTheHalia

ahahah cendol lagiiii...
maya karin tu memang da lawa laaa~

Nisa Kay said...

@Along Usop

ahaha alamakkk typo ehh..
ehehe try la tengok :D

Nisa Kay said...

@MissNadh

hehehe yupp...
lawok gakk :P

Nisa Kay said...

@sYafIk-wAy

try tengok :D

Nisa Kay said...

@xazryx

hehe
kalau nak donlod kena tggu la kjp.

Nisa Kay said...

@Anonymous

hehe xpe2...
pendapat org lain2 :)

Nisa Kay said...

@♥NiniHartini♥

heheh
selamat donlod :D

Nisa Kay said...

@starzieti

hehe nnt gi laa tgk :)

Nisa Kay said...

@ardinihumaira

heheh best2
:D

Nisa Kay said...

@Nur Hanani

hehe
tengok jgn x tgk
:D

Nisa Kay said...

@Mira Amirudin

ehhehe
tengok ye :D

Nisa Kay said...

@misz aisya

tengok laa :D

Nisa Kay said...

@kAmi dAn mEreKa!!

aloloo
ciannye assignment byk ye..
nnt free g la tgk :D

Nisa Kay said...

@mynameismy

bg nisa best laa... hehe