Monday, April 4, 2011

Kerinduan terhadap kawan-kawan blogger kini terubat!

Yeahhh macam yang aku cakap dalam entry semalam, aku keluar ke Subang Parade bersama beberapa rakan blogger untuk jenjalan dan menyelesaikan misi aku untuk shopping!!! Barang yang aku target ialah beg dan kasut! So… adakah misi aku berjaya???

Apa-apa pun meh aku bagi korang jeles sikit tengok gambar kami bergumbira kat Subang Parade semalam… Hua hua haaa…

 

IMG_2955Jangan keliru! Kepala anda mungkin sedikit teleng untuk melihat gambar ni. Gambar ni aku ambil dalam lif, syiling lif tu lak bercermin. Heeee ape lagi aku suruh semua dongak ke atas dan aku pon snap gambar nih.

 

IMG_2963Baru je sampai dan berjumpa dengan Eman The Halia dan Aman Firdaus. Belum apa-apa lagi dah merakam! Eazy Izzuddin ni betul-betul jurukamera handal. Huahuaa~

 

IMG_3050Gara-gara Ery Farieha yang terbabas tidur, aku ingat aku seorang aje gadis yang datang. Sob sob~ Nasib baik laa lelaki seksi datang membawa Tia comel, yeahhhh!!! Ohh Akmal Hilmi abang terjah, anda sudah menyelamatkan saya!!! Hohooo~

 

IMG_2998Bila tengok gambar ni, aku teringat kat gambor BEN ASHAARI dan si kecik comeyl Yuyu Zulaikha! Huahuaaa!!! Sorry ye koranggg.. aku sebenarnye nak cakap aku pon kecik comel jugakkk sampaikan nampak perbezaan ketara bila aku duduk di sebelah Eazy Izzudin!

 

IMG_3043Muka memasing dah lemau. Habes satu Subang Parade dah kami jelajah. Satu demi satu booth yang kami terjah, collecting name cards for those online shop owners. Ohhhh yaaaa… aku dengan Akmal Hilmi telah merancang untuk buat review online shop yang kitorang ambil name card.

 

So… seminggu aku mungkin review satu atau dua online shop??? Hmmm sebenarnya aku tak check pon lagi bape banyak name card yang aku dah kutip semalam. Heheheee… apa-apa pun, thanks a lottttttt kepada kengkawan blogger yang sudi datang semalam. Wuaaaa dah lama kot tak hangout dengan kawan blogger camnih!

Wuuuu kerinduan aku untuk lepak sesama kawan blogger kini terubat! Love you all lahh!!! Mmmuuahhh!! Nantikan video “gila” kami. Hek hek hekk,,,

 

sign NISA


25 comments:

  1. seronok sgt tgk korang semo..best...and sgt2 suka blog awk..xbace sehari xsah.heehhe

    ReplyDelete
  2. hai nisa..comel la awk..
    kite ase mcm penah nmpk awk la..
    asal mane eh?
    temerloh ke?

    ReplyDelete
  3. wah! cambest je kluar ngn dak2 blogger ni! Eh, tak rase risau ke dlm lif tu akak sowg je pompuan?

    ReplyDelete
  4. hamboihh.. sakan ye.. hihi

    mana ole2 nie ? :P

    ReplyDelete
  5. dorang cool kan?
    mygodddddd
    rugi betui la terbabas.

    uhuhuhu

    ReplyDelete
  6. nisa menaip, header baru nih macam lambit sket nak load compare dengan yang lame.

    Komik Barbie : Jangan main main dengan barbie. dia tak suka

    ReplyDelete
  7. gathering ni bagus untuk mengeratkan silaturrahim. kena slalu buat. huhu

    ReplyDelete
  8. hai2 nisa..
    suke la tgk stail slendang nisa dlm pic kt entry ni..
    leh wat tuto tak?
    nk wat slalu tak jadi la..huhu

    ReplyDelete
  9. eee,nisa bestnya dpt jmpa member blogger...

    teringin nk buat cmtu..
    :)

    ReplyDelete
  10. elehhhh! dye pon comel! grrrr

    ReplyDelete
  11. taip laju2????

    daaaaaabbbooooommmmmm!!!!! :D

    ReplyDelete
  12. FUYOOOHHH.SIS NISA SUKA BUAT YAN JELES XD

    ReplyDelete
  13. best nye nisaaaa...!!!

    ReplyDelete
  14. bestnye kalau ada kawan-kawan yang spoting mcm nie

    latest entry:
    http://cikmimagebu.blogspot.com/2011/04/pameran-perkahwinan-di-pwtc.html

    ReplyDelete
  15. seronok korang hang out kan..tak ajak pun..yelah,aku nie tak populer... mcm sazy sam..akhahakha

    ReplyDelete
  16. sronoknyer dpt jmpa blogger2..:)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay