Tuesday, April 12, 2011

Kebetulan jumpa Lisa Surihani di The Curve. Apa lagi aku pun buat vlog!

Assalamualaikum…

Niat asal aku ke The Curve pada hari Ahad lepas adalah untuk buat manicure. Tapi, masuk je centre atrium di e@Curve tu, aku perasan ade ramai-ramai orang berkumpul dan dorang tengah sibuk ambil gambar sana-sini. Ohhh rupanya bebudak SEGi University College ada buat event STOP CHILD ABUSE Campaign laa…

 

IMG_3255

IMG_3257

IMG_3261

Sama-samalah kita sokong event amal ni, hentikan penderaan kepada kanak-kanak okeh! Sebab kanak-kanak merupakan generasi yang mencorak masa depan negara kita, kalau dorang tak dijaga dari sekarang, siapa nak pimpin negara kita nanti, ye tak?

 

Sekali keadaan kecoh kejap. Semua orang jadi excited. Aku pun heran la, siapa yang dorang tengah kerumun tu? Artis ke?? Sekali aku skodeng…. mak aihhh!! Lisa Surihani yang gorgeous ade kat situ laa…!! Apa lagi, aku ajak laa kawan aku bergambar sakan.

IMG_3253

 

Alang-alang dah jumpa Lisa Surihani kannn… apa lagi, aku pun ambil kesempatan untuk buat vlog “bidan terjun” dengan Lisa Surihani!! Woot woot! Jangan jeles ye makkkk….

 

 

Untuk kelajuan video yang lebih baik, KLIK DI SINI. Fuhhh bila tengok balik video ni mau kembang semangkuk aku! Walaupun aku takdelah interview sangat ke ape kan.. Janji dapat buat video dan featuring artis! Tak gitewww.. Ahaks…

Alhamdulillah.. sejak ada 1tube.my aku rasa rezeki aku mencurah-curah. Dapat jumpa ramai orang, dapat timba pengalaman yang sangat sangat berharga yang aku rasa aku sukar nak dapat dari tempat lain. Dengan 1tube.my jugak aku berpeluang interview penyanyi terkenal Nora [KLIK DI SINI]

Alhamdulillah sekali lagi!

 

sign NISA


37 comments:

  1. jelessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

    ReplyDelete
  2. OMAIGOD ~~
    i like Lisa Surihani n Nisa Menaip !
    hehehe

    ReplyDelete
  3. oh lisa tak tinggi mana pun, tinggi nisa je rupanya. hehehe

    ReplyDelete
  4. It is a good exposure for you to join some unexpected interview like this. but just a little comment, maybe you should not keep staring at the camera and learn how to pay attention to the guest that you interviewed. Start to response if guest having problem to continue the sentences. At the end of the vlog, u just keep repeating the same thing and not really respond to what Lisa said.

    Btw, nice job!

    ReplyDelete
  5. lisaaaa!! suke. hikhik. on the spot vlog yea nisa. hehe :)

    ReplyDelete
  6. jeles nyerr nisa dpt jumpa lisa .. nama nak sama dah tu .. hehehe .. dua2 yana minat .. love u all !! :)

    ReplyDelete
  7. jelesnye...nisa dapat jumpa lisa surihani...uhuk3!! hehe

    ReplyDelete
  8. untungnye kak nisa!!! im so jeles!!

    ReplyDelete
  9. Nisa jumpa Lisa. mcm kembar jea. hehe

    ReplyDelete
  10. aargggghh...nak gambar dgn lisa surihani jugak...
    jeles jeles...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  11. eh eh...ni kak nisa yg wt tutorial loose shawl tu eh??
    auni baru perasan! :)

    ReplyDelete
  12. wahhh..bertuahnya dapat interview lisa :)

    ReplyDelete
  13. walaupun bidan terjun.. mmg bertuah lar bidan ine.. hahaha
    Tahniah Nisa..

    ReplyDelete
  14. http://fairyofmylove.blogspot.com/2011/04/pertama-kali-dapat-award-ni-wey_12.html

    tag kamu, nak amik tak? kui3

    ReplyDelete
  15. *perasaan jeles amat menguasai diriku*

    ReplyDelete
  16. oK! tak ACI! adoi!lisa!!

    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete
  17. wohoooo..nisa bole jadi host. ada bakat. suara pun best! keep it up girl!!!

    ReplyDelete
  18. ada iras2 la muke kak nisa ngan lisa neh..nme pom dh hmpir2 tew.. :)

    ReplyDelete
  19. sy pn pergi event ni....bguskan event ni..siap bagi hadiah..

    ReplyDelete
  20. kalau dekat memang kite da pergi sane p jumpe lisa jugak, hehe =)

    ReplyDelete
  21. omegi! lisa surihani tuuuuu ~ cemburu sejenak.

    ReplyDelete
  22. bf ksygn Nisa KayApril 12, 2011 at 5:28 PM

    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gf ksygn.. adoi.. ske tgk kamu lame2.. :D

    ReplyDelete
  23. agak2 berape le berat kau wahai nisa kay.kuwusnye laaahh

    ReplyDelete
  24. wow.. bestnya... suka lisa... hehehe..

    ReplyDelete
  25. SERIES JELES.ASAL LAH YAN TAK PEGI CURVE HARI TU.SINGGAH OU PLAK.GRRRR.GERAM.HAHA T_T

    ReplyDelete
  26. waaaaa!!!!!

    x aci btol la kak nisa...jumpe Lisa x ajak....wuuuu..nk tacinx ngan kak nisa...

    ReplyDelete
  27. nisa, hee lisa de mention u kt fb die.
    u usha ea http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=149146065151515&id=47778883803

    ReplyDelete
  28. me tooooo jumpa lisa surihani kat sane dgn team Lisa Surihani Support Club :)

    http://vnazone.blogspot.com/2011/04/unicefstop-child-abuse-campaign-with.html

    ReplyDelete
  29. wow dua2 cute..minat gila lisa surihani ni...erm...tp rasa akak cute lg kot...sebab akak pakai tudung..tu pntg tu...aurat..hehehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay