Tuesday, April 12, 2011

Kebetulan jumpa Lisa Surihani di The Curve. Apa lagi aku pun buat vlog!

Assalamualaikum…

Niat asal aku ke The Curve pada hari Ahad lepas adalah untuk buat manicure. Tapi, masuk je centre atrium di e@Curve tu, aku perasan ade ramai-ramai orang berkumpul dan dorang tengah sibuk ambil gambar sana-sini. Ohhh rupanya bebudak SEGi University College ada buat event STOP CHILD ABUSE Campaign laa…

 

IMG_3255

IMG_3257

IMG_3261

Sama-samalah kita sokong event amal ni, hentikan penderaan kepada kanak-kanak okeh! Sebab kanak-kanak merupakan generasi yang mencorak masa depan negara kita, kalau dorang tak dijaga dari sekarang, siapa nak pimpin negara kita nanti, ye tak?

 

Sekali keadaan kecoh kejap. Semua orang jadi excited. Aku pun heran la, siapa yang dorang tengah kerumun tu? Artis ke?? Sekali aku skodeng…. mak aihhh!! Lisa Surihani yang gorgeous ade kat situ laa…!! Apa lagi, aku ajak laa kawan aku bergambar sakan.

IMG_3253

 

Alang-alang dah jumpa Lisa Surihani kannn… apa lagi, aku pun ambil kesempatan untuk buat vlog “bidan terjun” dengan Lisa Surihani!! Woot woot! Jangan jeles ye makkkk….

 

 

Untuk kelajuan video yang lebih baik, KLIK DI SINI. Fuhhh bila tengok balik video ni mau kembang semangkuk aku! Walaupun aku takdelah interview sangat ke ape kan.. Janji dapat buat video dan featuring artis! Tak gitewww.. Ahaks…

Alhamdulillah.. sejak ada 1tube.my aku rasa rezeki aku mencurah-curah. Dapat jumpa ramai orang, dapat timba pengalaman yang sangat sangat berharga yang aku rasa aku sukar nak dapat dari tempat lain. Dengan 1tube.my jugak aku berpeluang interview penyanyi terkenal Nora [KLIK DI SINI]

Alhamdulillah sekali lagi!

 

sign NISA

37 comments :

Cik Nathrah said...

jelessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

mr_right said...

OMAIGOD ~~
i like Lisa Surihani n Nisa Menaip !
hehehe

Fitri Karim said...

oh lisa tak tinggi mana pun, tinggi nisa je rupanya. hehehe

mynameismy said...

pergh jelesh gilerrr!!!

Nini Hartini said...

Lisa dgn Nisa sape lg Tinggi?

Mr. Swift said...

Oh my God!

Anonymous said...

It is a good exposure for you to join some unexpected interview like this. but just a little comment, maybe you should not keep staring at the camera and learn how to pay attention to the guest that you interviewed. Start to response if guest having problem to continue the sentences. At the end of the vlog, u just keep repeating the same thing and not really respond to what Lisa said.

Btw, nice job!

teeha said...

dua dua cantek

Amiera Hilton said...

lisaaaa!! suke. hikhik. on the spot vlog yea nisa. hehe :)

Cik Awan Dyana :) said...

jeles nyerr nisa dpt jumpa lisa .. nama nak sama dah tu .. hehehe .. dua2 yana minat .. love u all !! :)

diyana said...

jelesnye...nisa dapat jumpa lisa surihani...uhuk3!! hehe

Mek Norfa said...

wah...bestnya dpt jumpa lisa

ann dhaniah said...

untungnye kak nisa!!! im so jeles!!

Shira Afya Hashim said...

Nisa jumpa Lisa. mcm kembar jea. hehe

Anonymous said...

aargggghh...nak gambar dgn lisa surihani jugak...
jeles jeles...

-org RTM-

Auni said...

eh eh...ni kak nisa yg wt tutorial loose shawl tu eh??
auni baru perasan! :)

Fina Fento said...

wahhh..bertuahnya dapat interview lisa :)

Lizzie Yasmin said...

walaupun bidan terjun.. mmg bertuah lar bidan ine.. hahaha
Tahniah Nisa..

CikBulat said...

http://fairyofmylove.blogspot.com/2011/04/pertama-kali-dapat-award-ni-wey_12.html

tag kamu, nak amik tak? kui3

aida4eva said...

pehhh..tahniah :)

cikmegipama said...

*perasaan jeles amat menguasai diriku*

encHIx laNDax said...

oK! tak ACI! adoi!lisa!!

http://www.dunialandax.com/

De' Nurul said...

wohoooo..nisa bole jadi host. ada bakat. suara pun best! keep it up girl!!!

Fatin Rosnan said...

ada iras2 la muke kak nisa ngan lisa neh..nme pom dh hmpir2 tew.. :)

Jayllytaa said...

sy pn pergi event ni....bguskan event ni..siap bagi hadiah..

kAmi dAn mEreKa!! said...

kalau dekat memang kite da pergi sane p jumpe lisa jugak, hehe =)

cik chopu said...

omegi! lisa surihani tuuuuu ~ cemburu sejenak.

bf ksygn Nisa Kay said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gf ksygn.. adoi.. ske tgk kamu lame2.. :D

sherah said...

agak2 berape le berat kau wahai nisa kay.kuwusnye laaahh

eton said...

wow.. bestnya... suka lisa... hehehe..

Izyan Masri said...

SERIES JELES.ASAL LAH YAN TAK PEGI CURVE HARI TU.SINGGAH OU PLAK.GRRRR.GERAM.HAHA T_T

kaizen said...

waaaaa!!!!!

x aci btol la kak nisa...jumpe Lisa x ajak....wuuuu..nk tacinx ngan kak nisa...

ayie said...

nice :)

A I N A said...

terbaik!hehe

Anonymous said...

nisa, hee lisa de mention u kt fb die.
u usha ea http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=149146065151515&id=47778883803

.vna erman. said...

me tooooo jumpa lisa surihani kat sane dgn team Lisa Surihani Support Club :)

http://vnazone.blogspot.com/2011/04/unicefstop-child-abuse-campaign-with.html

perrydaus90 said...

wow dua2 cute..minat gila lisa surihani ni...erm...tp rasa akak cute lg kot...sebab akak pakai tudung..tu pntg tu...aurat..hehehe