Thursday, April 14, 2011

Kalau balik Pahang memang ini laa port tetap aku!

Assalamualaikum semua..

Hehe macam dijanjikan, aku nak sambung entry aku pasal aku lepak dengan adik aku semalam..

cats

Ini memang kegemaran aku. Snow ice!! Sangat lembut, manis dan cair atas lidah! Wohoooo!! Tapi tengok keadaan jugak la.. Kalau masa tu aku tengah kekenyangan macam ular sawa, memang aku tak order laa. Huahuahuaaa

 

IMG00233-20110413-2125Honey jasmine tea. Lebrum flame.

 

IMG00237-20110413-2132Spaghetti with chicken white cream. Kalaulah creamnya tu sedikit masin.. Mesti lagi sedap!

 

IMG00240-20110413-2137Black pepper chicken chop with rice.

 

IMG00246-20110413-2223Aktiviti wajib bila lepak kat café ni.. online lerr!!!

 

 

sign NISA


15 comments:

  1. cafe mane ni kat pahang.. leh gk ite pegii

    ReplyDelete
  2. sedapnya makanan .... terliur tgok air2 tuh .. ngeee :)

    ReplyDelete
  3. dekat mana ni...Temerloh ke?
    balik kg cuti ni nk try r skali...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  4. SEMUA MENGGIURKAN.RASA NAK ORDER SKRG JUGAK T_T

    ReplyDelete
  5. kt ne ni.. best nye chicken chop tue..

    ReplyDelete
  6. Perghhh.. terliur tengok snoww ice..da lama tak makan..

    ReplyDelete
  7. macam kenal jek tempat ni..
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  8. kat mana cafe ney ? slalu pegi temerloh makan kat ikan patin periuk besar tue je.. ada tempat best lain eh..

    ReplyDelete
  9. wahh lazat sungguh nampak makanan itu...nyum nyum

    ReplyDelete
  10. mak aihh..
    lapor nyee..
    nk spaghetti n snow ice tuh..
    hukhuk

    ReplyDelete
  11. nampak makanan, jadi lapar..nisa..pos sini sikit!! hehe ^_^

    ReplyDelete
  12. ha kalo tak kat sceret recipe kat old town sebelah die...heheheh oooo rndo temerloh wey

    ReplyDelete
  13. ok snow ice ngan chicken chop ngan nasik tu terus buat ER rasa nak baham restoran je tgh2 hari pns ni. huhu

    ReplyDelete
  14. waaa....sedap nye...lapar trus ni..haha...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay