Thursday, April 14, 2011

Kalau balik Pahang memang ini laa port tetap aku!

Assalamualaikum semua..

Hehe macam dijanjikan, aku nak sambung entry aku pasal aku lepak dengan adik aku semalam..

cats

Ini memang kegemaran aku. Snow ice!! Sangat lembut, manis dan cair atas lidah! Wohoooo!! Tapi tengok keadaan jugak la.. Kalau masa tu aku tengah kekenyangan macam ular sawa, memang aku tak order laa. Huahuahuaaa

 

IMG00233-20110413-2125Honey jasmine tea. Lebrum flame.

 

IMG00237-20110413-2132Spaghetti with chicken white cream. Kalaulah creamnya tu sedikit masin.. Mesti lagi sedap!

 

IMG00240-20110413-2137Black pepper chicken chop with rice.

 

IMG00246-20110413-2223Aktiviti wajib bila lepak kat café ni.. online lerr!!!

 

 

sign NISA

15 comments :

SHAH DODOL said...

cafe mane ni kat pahang.. leh gk ite pegii

fyezah hasbullah said...

sedapnya makanan .... terliur tgok air2 tuh .. ngeee :)

Anonymous said...

dekat mana ni...Temerloh ke?
balik kg cuti ni nk try r skali...

-org RTM-

Ayuni said...

best tp kt maner nie?

Izyan Masri said...

SEMUA MENGGIURKAN.RASA NAK ORDER SKRG JUGAK T_T

isha said...

kt ne ni.. best nye chicken chop tue..

Bella Ayub said...

Perghhh.. terliur tengok snoww ice..da lama tak makan..

APi said...

macam kenal jek tempat ni..
kehkehkeh

nyna amani said...

kat mana cafe ney ? slalu pegi temerloh makan kat ikan patin periuk besar tue je.. ada tempat best lain eh..

Radin Fadli said...

wahh lazat sungguh nampak makanan itu...nyum nyum

amier azrul alias said...

mak aihh..
lapor nyee..
nk spaghetti n snow ice tuh..
hukhuk

diyana said...

nampak makanan, jadi lapar..nisa..pos sini sikit!! hehe ^_^

fara_farez89 said...

ha kalo tak kat sceret recipe kat old town sebelah die...heheheh oooo rndo temerloh wey

Dawa said...

ok snow ice ngan chicken chop ngan nasik tu terus buat ER rasa nak baham restoran je tgh2 hari pns ni. huhu

perrydaus90 said...

waaa....sedap nye...lapar trus ni..haha...