Wednesday, April 6, 2011

Jom melantak lagi dan lagi!

Oke entry melantak kali ni berlintas langsung dari Empire Shopping Gallery, Subang Jaya.. Ecehhh takde lah nak lintas langsung mana kan…

Selepas sesi mengubat rindu terhadap kengkawan blogger, aku diculik oleh seorang member. Beliau dengan baik hatinya telah bawak aku makan di RESTORAN BELANGA yang terletak dalam Empire Shopping Gallery.

 

IMG_3054Nasi kerabu dengan daging! Perghhhh memang sedap okeh! Pure Kelantan style! I like!!! 4.5 bintang!!!

 

IMG_3057Nasi goreng belacan dan ayam goreng. Ini pon best! Suka jugak!!!

 

IMG_3058Kitorang pakat order coconut shake. Tapi coconut shake kat BELANGA ni lebih kurang macam ice blended laa… sedap wohhhh!!!

 

Kat restoran ni ade jugak makanan lain, macam nasi ayam herba yang popular kat kedai ni, ada laksa… nanti korang pergi laa try yek…. Masa on the way turun ke tingkat bawah, aku singgah di kedai yang dah lamaaaa aku nak pergi. Hek hek hek~

 

IMG_3071Yeahhh!! WHISK bebeh!!! Kalau dah singgah sini, paham paham aje laa aku cari ape yek. Hek hek hek~

 

IMG_3068

Yeahhh!! Macarons bebeh! Aku beli perisa lemon strawberry dengan peanut butter aje… Yang lain sudah habes. Wuaaa.. tapi aku tak ralat sangat, sebab masa I LOVE BAZAAR punye event kat Subang Parade tu, ade orang jual macarons. Aku dah beli dah perisa strawberry dan perisa coklat! Yeayyy

 

IMG_3067

IMG_3072

Kita lepak-lepak dulu yeee sebelum balik. Heheheee… Ohhh ye, aku tak terus balik rumah, aku terjah panggung wayang untuk menonton filem CUN! Nanti lah aku tulis entry ye… Byebye!

 

sign NISA


49 comments:

  1. hai nisa...pertama kali singgah sini...harap dapat kenal dan bersahabat ye...

    wah, nampak sedap nasi kerabu tu....i likeeeee...hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh...nasi kabu...lame doh xmkng!

    ReplyDelete
  3. suke..suke... suke macaroons.. nak jugak...

    http://babyxorabestever.blogspot.com/2011/02/ma-ka-run.html

    ReplyDelete
  4. Wuu , dah larh tengah lapar nieh )x

    ReplyDelete
  5. Grrrrr best gila melantak kau

    wei jgn lupa 2/5 melantak umah aku lak

    ReplyDelete
  6. oh. sedap ye Restoran Belanga ni?
    slalu dtg tp xpernah pn mkn kt restoran ni~ next time blh cube...

    ReplyDelete
  7. aiyark..bahagianya hidup..mmelantak lebih2 pown xgemuk pown cik kak nisa nie..heee

    ReplyDelete
  8. sgt menyelerakan la yunkk.. :(( tskk..sdeyy tetiber..haha.. nk g cuba ni xbole jd nisa je mkn sdap nii :p

    ReplyDelete
  9. waaa....selamat kenyang nisa..heheehe

    ReplyDelete
  10. melantak memang perlu banyak2,
    baru nikmat, kn?
    hehe =)

    ReplyDelete
  11. makanan + sedap = kenyang guling-guling ;))

    ReplyDelete
  12. SEDAPKAN ! YAN PON PENAH MEANTAK SINI JUGKA LAST YEAR ! XD

    ReplyDelete
  13. fuh.. sedap nampak makanan tue.. terliur gak tengok.. huhu..

    latest entry !!
    Rintihan hati si ANAK TIRI..

    ReplyDelete
  14. wah sdapnya makanan... nie yg wat lapar nie.. hehehe..
    btw nisa comey.. :)

    ReplyDelete
  15. sedapnya nasi kerabu..suka...:)

    ReplyDelete
  16. sdp sgt ke macaroon ni?teringin nk mkn..hurmm

    ReplyDelete
  17. siapakah yg menculik bw pi mkn ni hehehe..

    ReplyDelete
  18. WAHH BEST GILAKK
    K.NISA PON DAH CAM CIK EPAL MAKAN SUME BEST2^^

    ReplyDelete
  19. WAHH BEST GILAKK
    K.NISA PON DAH CAM CIK EPAL MAKAN SUME BEST2^^

    ReplyDelete
  20. kenapa perlu post pasal nasi kerabu..im craving for it..mana nak cari nasi kerabu kat sini..urghhhhhhh

    ReplyDelete
  21. @Biela Yusoff..

    hahaha
    makan sentiasa best, dik..
    hehe thanks!!

    ReplyDelete
  22. @Betty

    woww suke macarons jugak eh??
    ehhehe sep sikittt!
    :)

    ReplyDelete
  23. @wan farah

    ehhehe
    tp perut ni kecik sgt..
    nak aje sumbat banyak2 kasi naik berat badan..
    wuuu~

    ReplyDelete
  24. @diyana

    hahaha
    nasib makan kat kedai,.
    kalau makan kat rumah memang terus berguling laaa :P

    ReplyDelete
  25. @Izyan Masri

    whaaa da pernah rasa ekk..
    sedap kan??
    :D

    ReplyDelete
  26. @Biey

    ehhehe
    jangan terliur byk2 kang banjir lak
    :P
    ehhee
    joke2~

    ReplyDelete
  27. @lavenderlover

    kecil, rapuh dan manissss!!
    itu macarons!
    :D

    ReplyDelete
  28. @NisaAdnan

    ahhaha
    macam cik epal??
    xde lah..
    cuma sejak dua menjak ni asyik pegi makan aje..
    so bila xde idea nak update, post je laa ape yg ade
    :P

    ReplyDelete
  29. @Nur

    huhuu
    sabor2..
    nnt ade nye nasi kerabu :D

    ReplyDelete
  30. wuwuwuwuw..cam sedap je...nanti nisa blanje, boleh?? haha

    ReplyDelete
  31. nisa, mana gambar macaooonnnnnnn ? alaaa ;/

    ReplyDelete
  32. @jackieKOH

    heheheh x dapek laa nak belanja..
    kite ni pon org yg belanja :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay