Saturday, April 16, 2011

Jom beli kasut!

Assalamualaikum…

Ehemm ehemm.. hari ni saya nak promote kasut! Yeahhh!! Eh, sejak bila pulak aku jadi tokey online shop nih? Hehee.. Mana ada la… seorang kenalan blogger aku nak let go kasut-kasut yang dia jarang sangat pakai, dan ada yang masih baru lagi!

Dah laa cantik kasut-kasut nye… Harga berpatutan okeh. Ohh ye… aku buat entry ni dengan sukarela nak tolong promote kan..

 

cats

 

Haaaa… ni adalah antara kasut-kasut yang kawan aku nak jual tuh.. Heheheh Mintak maap ye Cik Ween sebab amik gambor ni tanpa kebenaran anda.. Huk huk~

Aku sebenarnye dah terpikat dah dengan dua pasang kasut yang Cik Ween ni nak let go.. TAPI kannnnnn… aku dah pon perabis duit gaji aku untuk kasut baru, hadiah untuk my mom and adik-adik.. yuran pendaftaran semester baru lagi.

Huhuhuu so aku tak dapek laa nak merasa beli heels dari Cik Ween comeyl tuh. Hehee.. Tapi takpe… saja je aku kasi chance kat orang lain nak beli kasut beliau. Cehhh ayat cover! Oke kalau korang nak beli, KLIK KAT GAMBAR DI ATAS ye!!

Happy shopping!

 

 

 

sign NISA

31 comments :

Chegu Zubir said...

pergh...macam2 kasut...org suka bli kasut murah tapi xthan...pastu bli lagi..petut kew??atau bli yang mahal tahan lama

zool said...

shopping la ye.. kasut la, baju la.. ni yg terasa nak buka kedai kasut ni

♣dya aien♣ said...

cantiknyaaaaa!!!

yaya mongeks said...

huhuhu..sme r nisa.. btw nk tanye ni..nisa umo bpe ek?

si ngokngek said...

ya ampun,high heels..grrrr tak minat

Aflina Affandi said...

Wahh , macam best but now tgah pokai -.-

pu3khaleeda said...

cantek kasut2 die ,, tapi mahal lha tak mmpuuu

chikova said...

smue kasut santekk! nisa xmao wat giveaway dpt kasut ke? komfem den org petamo masuk! keh3

Eqa Yazid said...

wane kuning tu somartttt :D

Bella Ayub said...

kasut boot tu lawa lah.. !! :)

SYAFIQAHSALEH said...

cantiknya :)

tQa_elRic said...

sUke kaLER PINK! =)

mr_right said...

wahah !
santek gilerr..
kasut lagi ada dak??? hee

Farah Shamsudin said...

cantiknye kasut!!

cempakakuning said...

cantiknya kasut tu.

Sis nak tag Nisa ga ni.Join ye dan ltk Cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

shaerin said...

hoho .

love heels gila2 !

tapi kepokaian . adeh !~

Chybee said...

comelnye kasut!!!

Izyan Masri said...

SERIES CANTIK.NAK BELI :D

as said...

Nisa,

Congrats sbb jadi salah seorg dr blogger cun melecun...:)

KAMIHIDUP said...

gila hot yang kaler kuning. :)

azi nur said...

yg pink tu gojes!

CikHaniBhulat said...

gila cantik kasut2 nie..hehehe..

MissVanilla said...

andaikanlah klu ade bnyk duit... semua benda MissV nak beli termasuklah kasut nih... hehe....

zeeyra esa said...

cantik gile kasut tuhhhhh...jom beli...hahah

Cikbelog said...

sangat cantik. tetapi memandangkan sekarang sesi jimat cermat, maka hanya mampu memandangnya sambil berangan.hehehe

rohaizad said...

Best jadi orang perempuan nih.. boleh pakai macam-macam kasut... heh

yukicumil said...

nk shopping gak, tp 2 la, cm nisa la, duit da abehkan tmpt lein hehe

✿❤Cik Izan❤✿ said...

woowww...saya adalah followers yg ker 4373 anda..^__^

jai said...

bsornya ko pnya ksut

s.u.h.a said...

kasut yg first tu mmg cantik. must have ni.

cheqwa said...

cantik lah..aik?? ;)