Saturday, April 2, 2011

Hari tu kata best bercinta dengan blogger, sekarang kata tak best pulak dah???

Dasar lalang ditiup angin! Ke kiri ditiup, melentok lah ke kiri. Ke kanan ditiup, ke kanan lah lentoknye! Hadoii kenapa harus begini dong!!! Uhukkk betulkan anak tekak yang tetiba mengeluarkan slang indon.

Oke… berbalik kepada tujuan buat entry ini.. suatu ketika dahulu aku ada buat entry Apa yang best bercinta dengan blogger ?? . Tu sume gara-gara aku join segmen Bro Framestone Bertanya. Dah dia tanya apa yang best kannn.. so, aku jawab la ape yang best. Takkan aku nak jawab ape yang tak best lak? Hohohooo

Oke, kali ni aku nak kemukakan pulak 3 sebab kenapa tak best bercinta dengan blogger. Tak best pulak dah??? Bukan bermakna pendirian aku berubah. Aku nak tekankan kat sini yang pendapat aku merangkumi pro dan contra. Oke? Sooo apa yang tak best nye kalau bercinta sesama blogger???

 

1. Time borak pun blog, time dating pun blog, time marah pun blog!

IMG_0642

Dah namanye blogger pun kan… Semua benda mesti kait dengan blog.. Tapi keadaan camni tak berlaku kat semua orang. Ada pasangan sesama blogger yang tak boleh lepas pasal blog. Nak dating pon cakap pasal blog kahh??? Haiyohhh lama kelamaan boleh ganggu relationship tau.

 

 

2. Nak berkawan pon kena fikir dua tiga kali.

IMG_0637

Dah namanya blogger, hidup mula tiada privasi. Yelah, si dia baca blog kita, kita baca blog si dia. Nak bergambar dengan kawan-kawan sesama blogger pun kena jaga-jaga. Yelah, salah caranya boleh mendatangkan cemburu buta! Ye tak?? Macam gambor di atas.. maunye kalau girlpren si Kyerull nampak ni mesti jeles wohhh.

 

3. Tak semua orang suka.

Haaaa ini memang pedih sikit laa.. Bila dah namanye bercinta, mesti laa tak terlepas tulis pasal si dia dalam blog kan. Masuk blog si perempuan dok cite laa bf bagi hadiah itu ini.. Masuk blog si lelaki, duk cite sweetnye saat indah berdating erkkk!!! Contoh yang aku bagi agak melampau ke? Hahaha dah namanya blogger, mesti ade anonymous atau orang yang tak suke. So entry sebegitu pasti menjadi bahan kutukan orang lain. Huhuu… Sabor je la ekk.

 

DSC_1397

HAHHH!!! Hamik kau kasi panas bontot bila baca entry ni? Hahahaa kepada sesiapa yang tidak mengetahui cerita sebenar, hentikan spekulasi. Terima kasih. WAWAWAAAA :D

So… ketahuilah bahawa setiap perkara pon ada baik dan buruk nya.. ada pro and cons nye… So, pandai-pandai lah kita ye…. Hehehehee  

 

sign NISA

24 comments :

iz said...

dri bercinta sesama blogger,baik bercinta ngan blog sendiri.haha..erkk,pening2..

Ery Farieha said...

kalau yang tahu cerita benar? hihihihih


;P

Mra Mastura said...

like. memang ni yg xbestnye kapel dgn blogger.. have d experience...

night

Encik Psychopath said...

x pyh bercinta la. buang masa. kumpul duet beli kereta.

sicomot-comel said...

har har har..

bercinta tu blum agi ar..
tapi stakat ni, dah dekat 20 org lah jugak yg hati ni dok berkenan...

kah3

khaizarien said...

yup ade pro n cons...kdg2 kerana blog sesuatu hubungan tu terjalin dan kerana blog sesuatu hubungn tu boleh terpisah, ape2 pun kene pandai manage diri sndiri dan pasangan :)

si ngokngek said...

hots....grrr

Saiful Bahari said...

kena cari awek bukan blogger la nih ek?haha

Mr. Swift said...

Huiyooo! ;p

Zukifli Amir said...

aku ingatkan artis hollywood je ade masalah kapel sesame sendiri. rupenyer blogger pon ade gak eh. hebat. :)

http://ohsukamenyibuk.blogspot.com/

Zukifli Amir said...

aku ingatkan artis hollywood je ade masalah kapel sesame sendiri. rupenyer blogger pon ade gak eh. hebat. :)

http://ohsukamenyibuk.blogspot.com/

Biela Yusoff.. said...

emmm....setuju ngn kak nisa...tapi kalau dah jodoh terimalakan...huhu...

ardinihumaira said...

betul juga tu kan :)

anies anessa said...

hahaha...ada jgk cetu ek...esh3

alif said...

Saye xde blog:P

zool said...

macam2 citer kan pasal blogger ni.. tapi kalau tgh dating pun layan blog. memang teruk tu...

mynameismy said...

errr.. nk tnye... nisa berchenta dgn blogger mne satu erk? heheheh

Anonymous said...

-like this,..and still stick to my opinion before..i'm on the 'contra' side...

..haha

-org RTM-

qucachahir said...

nisa bercinta ngan blogger kan...hihi....
tau..tau.. :P

aliarosli said...

hahahahaha,sat nak tanye ujang sat

syeRAWRR bieber said...

kalau pakwe ade blog best jugak. kalau takde pon senang juga XD

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bukan kamu ke awek kyerull tu? teeettttt!!! hahahaha.

Miza Yusof said...

yaa. betul tu. apa-apa pun ada pro dan cons nya :)

kAmi dAn mEreKa!! said...

addicted dgn blog xpe,
jangan addicted benda lain da la, =)