Wednesday, April 13, 2011

Giveaway untuk follower blog 3f

Assalamualaikum dan good morning….

Hari ni aku nak join giveaway blog 3f.

Daripada 5 barang kat dalam gambar ni, aku nak pilih LD4 dengan LD2. Hehee aku pilih shawl ungu tu sebab aku suke shawl! Dan aku pilih buku tu sebab aku suke membaca. Heee segan lak aku… Hehehee…

Oke.. simple entry done!

 

 

sign NISA


7 comments:

  1. membaca tu kan bagus untuk tambahkan pengetahuan dan luaskan pemikiran minda :)

    ReplyDelete
  2. saye pon suke membace..
    gud luck nisa!
    =)

    ReplyDelete
  3. Akak! Tak perlu approve entri ni. cuma nak invite kalau2 akak minat KPop, jemputlah baca dan komen e-novel sy ni.. ^^

    http://wannabeyourlove.blogspot.com/2010/12/teaser.html

    Tang pesta buku, saya kat PWTC 30 April, kol 12-3 petang mungkin. Harap dpt jmpe akak. =)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay