Friday, April 8, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

Sebelum ni Darkbatman pernah buat giveaway. Masa tu hadiah dia wallet Polo.. Aku pon join ahh mana tahu aku menang ke kan, leh bagi kat abah aku. Wawaaa… tapi angan-angan saje bila aku tak menang!! Huuuu ~

Kali ni Encek Darkbatman buat giveaway lagi. Kali ni hadiahnye purse Polo pulakkk!! Huiii bagusnye beliau baik hati benor buat giveaway lagi! Hehehee… Nak joinnnnn!!!

 

giveaway by darkbatman

Yeahhh!! Kalau dapat purse nih, aku nak guna untuk diri sendiri je la.. memandangkan purse aku yang sekarang ni pon dah agak berusia… HUUUUUU…. Tapi itu KALAU bertuah untuk menang giveaway ni la kan.. Kalau tak bertuah, takpe… Bukan rezeki la kot.. hehee…

Kalau tak menang nampaknye aku kena kerja lebih kuat untuk kumpul duit lepas tu beli sendiri. Kuang kuang kuanggg~ Oke meh aku nak tag 3 orang blogger :

Hehehee kepada sesiapa yang nak join, jom laa join reramai.. Biar Darkbatman ni pening sikit.. Mana tahu beliau murah hati nak tambah hadiah shawls ke.. Hahahaa apa aku mengarut nih.. Kalau nak join, KLIK PADA BANNER okeh!! Bubbye.

 

sign NISA

7 comments :

bf ksygn awkk.. said...

awkkkk, sy nk join tp sy x tau.
erkkk sy tau sy syg awk jer.. bleh ker? :D

Ujang9897 said...

takleh menang....=)

encHIx laNDax said...

Jangan la menang!!saya nak gak! heee....nak join!kalahkan NIsa!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gud luck nisa!!!

sru roz said...

bole join kt sini

http://www.virtapay.com/r/heksanon

Ayu Firzara said...

Nisa...kamu suka long skirts tak? Jom tengok denim long skirts...

http://firzaracollection.blogspot.com/

Nasuha Salleh said...

p/s : mcm ta percaya dah 2 hari Nisa x update blog..T_T
wuuu updte cepatttt
teheeee =p