Friday, April 8, 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

Sebelum ni Darkbatman pernah buat giveaway. Masa tu hadiah dia wallet Polo.. Aku pon join ahh mana tahu aku menang ke kan, leh bagi kat abah aku. Wawaaa… tapi angan-angan saje bila aku tak menang!! Huuuu ~

Kali ni Encek Darkbatman buat giveaway lagi. Kali ni hadiahnye purse Polo pulakkk!! Huiii bagusnye beliau baik hati benor buat giveaway lagi! Hehehee… Nak joinnnnn!!!

 

giveaway by darkbatman

Yeahhh!! Kalau dapat purse nih, aku nak guna untuk diri sendiri je la.. memandangkan purse aku yang sekarang ni pon dah agak berusia… HUUUUUU…. Tapi itu KALAU bertuah untuk menang giveaway ni la kan.. Kalau tak bertuah, takpe… Bukan rezeki la kot.. hehee…

Kalau tak menang nampaknye aku kena kerja lebih kuat untuk kumpul duit lepas tu beli sendiri. Kuang kuang kuanggg~ Oke meh aku nak tag 3 orang blogger :

Hehehee kepada sesiapa yang nak join, jom laa join reramai.. Biar Darkbatman ni pening sikit.. Mana tahu beliau murah hati nak tambah hadiah shawls ke.. Hahahaa apa aku mengarut nih.. Kalau nak join, KLIK PADA BANNER okeh!! Bubbye.

 

sign NISA


7 comments:

  1. awkkkk, sy nk join tp sy x tau.
    erkkk sy tau sy syg awk jer.. bleh ker? :D

    ReplyDelete
  2. Jangan la menang!!saya nak gak! heee....nak join!kalahkan NIsa!

    ReplyDelete
  3. bole join kt sini

    http://www.virtapay.com/r/heksanon

    ReplyDelete
  4. Nisa...kamu suka long skirts tak? Jom tengok denim long skirts...

    http://firzaracollection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. p/s : mcm ta percaya dah 2 hari Nisa x update blog..T_T
    wuuu updte cepatttt
    teheeee =p

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay