Friday, April 1, 2011

Get well soon my friend!

Malam tadi aku online macam biasa.. Sedang duduk mengadap twitter, sambil memikirkan idea untuk update blog. Tiba-tiba aku terima berita yang Iejam accident kat area Damansara. Terus aku call kawan-kawan dan kitorang gerak gi PPUM.

Alhamdulillah Iejam selamat.. namun begitu keadaannya boleh dikategorikan agak teruk. Dia mengalami luka di kaki, bibir kanannya koyak dan rahangnya lari sikit.

IMG_6456

He’s a good friend of mine. Tak kesahlah orang nak cakap ape pasal dia. Aku kenal rapat dia ni, sampai nak gaduh dengan dia pon aku rasa tak boleh. Dia banyak tolong aku dalam study. Dia jenis yang nak berjaya dengan kawan-kawan, bukan nak jatuhkan kawan!

Iejam, ko rehat je dulu ek.. Yang penting ko selamat…. Tak payah fikir pasal MUET ke ape eyh.. Janji ko sembuh dulu…

GET WELL SOON MY FRIEND! Walau pun kita tak dapat amik MUET sama-sama kali ni, tapi takpe.. Janji ko selamat. Ko rehat banyak-banyak weyh! Yang lain, tolong doakan kesejahteraan kawan aku ni yeh!

 

sign NISA

15 comments :

BooBoo said...

get well Soon.... :)

MiMi PeONy said...

ijam rest cukup2 taw...get well soon... ;)

Nisa Menaip said...

@BooBoo

@MiMi PeONy

thanks for the wishes...

mynameismy said...

get well soon!

nisa dtg la melawat hr2 bw buah tgn mesti die cpt smbuh..;)

fasha said...

get well soon bro :)

Halen said...

get weel soon utk ur fren. semoga cpt sembut seperti sediakala.

NisaAdnan said...

pity for him ;(
get well soon ^^

meLLy! said...

semoga kawan nisa cpt sembuh. amin :D

yatie's EPISODE said...

semoga dia cepat sembuhh (:

siti hidayah said...

semoga kawan k.nisa cepat sembuh :)

Izyan Masri said...

OHH.CAKAP TAKZIAH KAT DIA :)

'sEweL sKeJap' =.='' said...

haa!!! ejam exsiden??
nisa...sy mcm kenal pict yg nisa letaak tu...ejam tu mmber sy time skolah menengah dulu...
cpt sembuh ejam...:((

Biela Yusoff.. said...

rehat secukupnya..moga2 cepat smbh..

sicomot-comel said...

smoga cepat sehat utk iejam ^^

Nabilah Gadis Chocolate said...

cute nye ...kucing 2..HIHIHI