Wednesday, April 13, 2011

Gelagat adik-beradik keluar malam.

Assalamualaikum dan selamat malam….

Entry ditulis secara langsung dari e-Station Café, Temerloh. Malam ni aku keluar dengan adik aku. Bukan untuk meronggeng ye! Huahuahuaaa.. kitorang keluar ni pun abah yang hantar tau….

Tadi kitorang dah jalan-jalan, pergi cari barang sikit, sebab adik aku nak pergi pemilihan untuk Universiti Pertahanan ! Woot woot! So lepas penat berjalan. kitorang buat aksi panas kat café nih.

 

Picture2428Meet Syid Fushiwara.

 

Picture2429

Picture2430

Picture2431

Alolooo.. aku suke gambar last ni. Kurasakan diri kami sangat cute! Erkkkk *muntah* hek hek hek~ Apa-apa pun, makanan dah sampai.. So aku update pasal makanan tu later la yeh.. Hehehe perut dah mengalunkan irama nih.

So.. jemput makan ye semua!

 

 

sign NISA

31 comments :

Misz Jenny said...

0o..upnm eh..
:p

comel!

meaw said...

alolololololo, comei aihhhh :)

Pendekar Berkuda said...

hek???
biar betul??

Ikemal said...

sweet

entr terbaru

Mari Undi Header Blog Pilihan Malaysia sekarang

sYafIk-wAy said...

amboi entry makan lagi , hehe . nak gak ~

sinaran matahariku said...

e-station Cafe Temerloh ktne eh?
sy prnh stay kt kuarters TNB Temerloh..pas STPM, on 2009, keje kt kedai kasut bndar temerloh..kedai depan tapak yg selalu buat ekspo jual2 tu..hehehe~~

dollymoon said...

somel laa..

dollymoon said...

somel laa..

Cik JuneD said...

haihhhh...
choommell nya kamu dua nih
(^__^)V

Cik JuneD said...

haihhhh...
choommell nya kamu dua nih
(^__^)V

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

laki ke pompuan adik nisa tu?
sorry, sebab tengok macam pompuan, gaya macam tak.

btw. comel ^^

Cik Awan Dyana :) said...

comel comel comel :))

Feza said...

soalan sama, laki ke prmpuan?

meera said...

errr sma cm soaln diorg..adik kamu ni laki ke pmpuan?muka cm gurlz tp gaya x..sory ye tnya..jgn mara:)

Izyan Masri said...

BANYAK BETUL ENTRY MAKAN SIS NISA NI.TAPI KURUS AND SLIM JUGAK XD

Nur Hanani said...

oh, adik beradik? ada iras-iras gak tang mata. :)

Jom baca ni: Layan cerita tamil,Chandramukhi.. Hehehe..

Jom baca ni: First time join Blogging Contest, saya menang RM2000..Happy sangat..TQ Nuffnang.TQ Lancome Malaysia.

erysweetie said...

huah..bestnye hang out dgn adik.. =)

Anis Adila Aris said...

kat temerloh, ni je la tempat lepak yg best..

mr_right said...

wahah !
dahaga seh !

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/passpot-wannabephotoshoot-around-penang.html

Señorita Layla Zahara said...

dua2 comel tp confuse..

adik 2 laki ke pmpuan?

SHAH DODOL said...

adek lebeh besar dari akak nyee.. heehehe ;)

♣dya aien♣ said...

habit yg comel...ehehehehhe.. ;p

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

adk bradik ke ni???

Aini Shahida said...

comel! makan ap?? cpt la btaw..hehe

Cik Nursya said...

comelnyer nisa..

Ely Fauziani said...

chumel nye:))rindu my sis la gini..sobs sobs

faa rosli sulaiman said...

rindu e-station...our port!

Ujang9897 said...

lu mmg sesuai la dgn kamera..hee

xazryx said...

hidung penyek(gambaq last) . :D

fyra said...

huhu . besnye makan makan makan . upadate pun pasal makan makan makan . jeles mak nokkkk ;p

Nana Azhar said...

memang tinggal kat temloh ke??kg i kat situ gak..huhu