Wednesday, April 13, 2011

Gelagat adik-beradik keluar malam.

Assalamualaikum dan selamat malam….

Entry ditulis secara langsung dari e-Station Café, Temerloh. Malam ni aku keluar dengan adik aku. Bukan untuk meronggeng ye! Huahuahuaaa.. kitorang keluar ni pun abah yang hantar tau….

Tadi kitorang dah jalan-jalan, pergi cari barang sikit, sebab adik aku nak pergi pemilihan untuk Universiti Pertahanan ! Woot woot! So lepas penat berjalan. kitorang buat aksi panas kat café nih.

 

Picture2428Meet Syid Fushiwara.

 

Picture2429

Picture2430

Picture2431

Alolooo.. aku suke gambar last ni. Kurasakan diri kami sangat cute! Erkkkk *muntah* hek hek hek~ Apa-apa pun, makanan dah sampai.. So aku update pasal makanan tu later la yeh.. Hehehe perut dah mengalunkan irama nih.

So.. jemput makan ye semua!

 

 

sign NISA


31 comments:

  1. amboi entry makan lagi , hehe . nak gak ~

    ReplyDelete
  2. e-station Cafe Temerloh ktne eh?
    sy prnh stay kt kuarters TNB Temerloh..pas STPM, on 2009, keje kt kedai kasut bndar temerloh..kedai depan tapak yg selalu buat ekspo jual2 tu..hehehe~~

    ReplyDelete
  3. haihhhh...
    choommell nya kamu dua nih
    (^__^)V

    ReplyDelete
  4. haihhhh...
    choommell nya kamu dua nih
    (^__^)V

    ReplyDelete
  5. laki ke pompuan adik nisa tu?
    sorry, sebab tengok macam pompuan, gaya macam tak.

    btw. comel ^^

    ReplyDelete
  6. errr sma cm soaln diorg..adik kamu ni laki ke pmpuan?muka cm gurlz tp gaya x..sory ye tnya..jgn mara:)

    ReplyDelete
  7. BANYAK BETUL ENTRY MAKAN SIS NISA NI.TAPI KURUS AND SLIM JUGAK XD

    ReplyDelete
  8. huah..bestnye hang out dgn adik.. =)

    ReplyDelete
  9. kat temerloh, ni je la tempat lepak yg best..

    ReplyDelete
  10. wahah !
    dahaga seh !

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/passpot-wannabephotoshoot-around-penang.html

    ReplyDelete
  11. dua2 comel tp confuse..

    adik 2 laki ke pmpuan?

    ReplyDelete
  12. adek lebeh besar dari akak nyee.. heehehe ;)

    ReplyDelete
  13. comel! makan ap?? cpt la btaw..hehe

    ReplyDelete
  14. chumel nye:))rindu my sis la gini..sobs sobs

    ReplyDelete
  15. lu mmg sesuai la dgn kamera..hee

    ReplyDelete
  16. hidung penyek(gambaq last) . :D

    ReplyDelete
  17. huhu . besnye makan makan makan . upadate pun pasal makan makan makan . jeles mak nokkkk ;p

    ReplyDelete
  18. memang tinggal kat temloh ke??kg i kat situ gak..huhu

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay