Wednesday, April 6, 2011

Entry-entry yang bikin aku nak nangis terharu!

Salam sejahtera… salam 1 Malaysia. Ehemm ehemm (betulkan anak tekak). Kepada semua pembaca blog picisan aku ni, aku nak ucapkan terima kasih berjuta-juta banyaknye kerana masih ada yang sudi singgah sini.

Sejak kebelakangan ni aku memang takde masa sangat. Aku baru aje habis Speaking Test MUET, so tinggal reading, listening dan writing aje laaa… Aktiviti luar aku pun boleh tahan banyaknye, bersama kengkawan.. blogger.. tengok wayang la, makan la.. lepak la.. banyak lah!

Bila balik, badan pon penat. Lepas tu mula laa abaikan blog. Sob sob~ Kesian dowh blog aku. Dan kepada yang rajin drop komen, aku sangat terharuuuu.. Minta maaf sangat-sangat sebab sekarang aku takde banyak masa nak balas satu-satu komen anda…

IMG_3150

Lot of thank you and love for these people for mentioning me or my blog in their entries. Do visit them!

NISA MENAIP & 10 ENTRY SEHARI by Umairah Aqilah

She is my blogger inspiration.. :D by CiMinniy

cara pakai selendang / shawl seperti Hana Tajima dan Yuna dan fesyen selendang / tudung terkini ?:) by Nurul Ain

Terharu Tak Terhingga.. Thanks!! :) by Cik Awan Dyana

Berkulit Cerah Pelengkap Pakej! (Entry banyak gambar blogger cun..) by Milly Molly

1tube tarik perhatian aku by Tina

Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha, Qaseh Dalia, Nisa Kay, Yana, Ujang bla bla bla... I Adore YOU!!! by mynameismy

Penaip Cun Lagi Popular - Nisa Kay... by Hasif Hamsyari

kejelesan terhadap nisa menaip dan yuyu zulaikha serta blogger fashionista!! by jaa64

She's GORGEOUS . by Nurul Ashakirin

Kenapa aku buat VLOG ?? by Ben Ashaari

Apa akan jadi esok? Nisa kay dan cik epal dan easy izzudin ada? by Erin Gile Gambar

wawa The Hairstylish vs Nisa the Blogger by kertaskoyak

entri khas!!!! by Cik Orked

Kalau Yuyu komen dan bila Maera komen... by Khumaera Ismail

Blogger just be yourself... by Black Kaizen

berpuluh2..!! by Yaya Mongeks

 

Fuhhhh banyak tuuu. Tenkiu banyak banyak banyak kat you guys.. sudi jugak mention aku yang tak seberapa ni dalam blog korang. Sob sob sob~ Terharu nyeeeee…. Dan terima kasih 4 orang di bawah sebab list kan blog aku dalam senarai 5 BLOG PALING KERAP DILAWATI 2011.

Huiiii panjang bebenor list link dalam entry kali ini… Dah tak tahu nak cakap apa.. terharu sunggoh!! Terasa dihargai!! Wuaaa nak nangis terharu lah! Kasi banjir sikit. Hek hek hek…. Thank you so much everyone!!!

 

sign NISA

36 comments :

Pembawa_Wacana said...

Oh no....blog ku takde....T_T Hehehehe

Sora Rasyido said...

Oh teruskan usaha anda! Keep it up!

y u y u Z u l a i k h a said...

aikkk.. apesal ade jugak name yuyu tu???

Dawa said...

mmg terharu bila ada org sudi buat entry khas utk kita :)

Izzah | zulkifli said...

sy pon sayang sis nisa jugak..hehe =D

mynameismy said...

hehe... ade jugak shaye di situ..^_^

xpe dulukan dlu mne yg penting hoke..!

Izamir Ridzwan said...

nk pi baca satu2.. pagi nisa..

qucachahir said...

alaa nisa... thankz mention name kite..hehe..
terharu giler jugak neh..huhuhu..=(

THANKZ ALOT.. ;)

Nur Hanani said...

bestnya ada yang buat entri khas untuk u.. :)
Jom baca ni: Usop Wilcha @ Shy8...Satu Fenomena Baru??

qucachahir said...

nisa saya juga terharu dengan anda ;)

klik:
http://quraishahir.blogspot.com/2011/04/heee-d-pagi-pagi-lagi-dah-senyum.html

TINA said...

Assalamualaikum

tekejut pulak ada nama tina..terima kasih nisa

Cik Awan Dyana :) said...

cik awan dyana pon tersenarai .. wahh!! makin terharu laa yana kali nie sbb nisa buat entry nie .. hehehe .. peminat setia yana nie taw! you're the bestt laa nisa! love you! :))

marish sha said...

nisa , kalau free ,
jom breakfast sabtu ni

http://marishaa.blogspot.com/2011/04/jom-breakfast-sabtu-pagi-ni.html

bebel cik orked said...

omg..blog sy ade..cik orked nk ckp thx nisa..syg nisa..

Hasif Hamsyari said...

Kak, jomlah jumpa kat Pesta Buku Antarabangsa KL. Saya kasik novel saya free satu. =P

Nisa Kay said...

@Pembawa_Wacana

hehehe kalau awak mention kita, kita mention balik..

Nisa Kay said...

@Sora Rasyido

thanks :D

Nisa Kay said...

@y u y u Z u l a i k h a

haaaa
kalau nak tau kena terjah la link tuuu :P

Nisa Kay said...

@Dawa

hehe tu lah..
speechless!

Nisa Kay said...

@Izzah | zulkifli

syg menyayang la kite..
auww auww~

Nisa Kay said...

@mynameismy

heheh
of cos laa awak adee :D

Nisa Kay said...

@Izamir Ridzwan

ehhehe pagi :D

Nisa Kay said...

@qucachahir

sama2 awakkkk :D

Nisa Kay said...

@Nur Hanani

hehe memang best dan terharu :D

Nisa Kay said...

@qucachahir

heheh thankss :D

Nisa Kay said...

@TINA

wslm..
sama2 :D

Nisa Kay said...

@Cik Awan Dyana :)

heheh love you tooooo :D

Nisa Kay said...

@marish sha

heheh insyaAllah :)

Nisa Kay said...

@bebel cik orked

sama2..
syg cik orked jugak :D

Nisa Kay said...

@Hasif Hamsyari

whaaaa akak suke novel!! hehe bila tu dik?

✿ milly molly ✿ said...

hey! i pun ade, thanx dear ^^

Hasif Hamsyari said...

@Nisa Kay

Mungkin 30-1 Mei ni? ^^

Nisa Kay said...

@✿ milly molly ✿

sama2 dear :D

Nisa Kay said...

@Hasif Hamsyari

heheh insyaAllah :D

jaa64 said...

thanks nisa...
cayang awak..
ahakss!! ^^

Nurul Ashakirin said...

Thanks mention me ! You're really gorgeous sis ! Seriously ;)