Saturday, April 2, 2011

Ehhhh aku bukan buat gathering laaaa….

Yeahuuuu happy Saturday people! Hari ni bangun dengan perasaan yang berkobar-kobar dan excited bebenor!!! Wuahahahaaaa… Maklumlaaa hari tu gaji dah masuk dan dah masanya untuk bershopping sakan!!!

Haha takde lah sakan mana…. tapi aku memang dah lama niat nak beli beg baru, gantikan beg buruk aku tuhhh… Heheheee kasut pun aku nak beli, sebab nak tambah koleksi yang ada. Erkkk koleksi??? Banyak sangat ke kasut yang aku ada??? Tak sampai 5 pasang tau! Hohoo…

 

Yeaaa bebeh !!!! I’m going to I ♥ BAZAAR event at Subang Parade todayyyy!!!! Dan alang-alang aku nak berjalan tu, aku saja laa nak ajak beberapa kawan blogger join sekali… Ye lah, dah lama jugak tak spend time dengan kawan-kawan blogger yang terchentaaa nih! Hohohoooo!!!

Dan yang timbul salah faham nye bila ade yang ingat kitorang nak pergi gathering! Haiyooo not so gathering la kan… Just lepak-lepak sesama kitorang aje meyh! Heheheee…. So harap maaf ke kepada semua yang salah faham..

Eyhhh kejap, kalau ada yang pergi ke event nih jangan lupa tegur-tegur la ye kalau terserempak. Huahuahuaaa aku ni bajet artis je nak orang tegur-tegur.. Hahahaaa!!!!

 

Mula-mula aku ingat nak pergi event kat bawah ni :

Tapi aku tak tahu pulak kat mana Jaya One.. Berdasarkan kajian aku (cehhhh!!) Jaya One yang terletak di Jalan Universiti ni agak jauh.. dah hala ke PPUM tu dahhhh… So, di atas kekangan transportation, aku tak pergi Chic Pop Street Market T_T

Dah lama mengidam nak pergi event Chic Pop Street Market sebab kalau nak cari baju / aksesori vintage, kat event ni laaa yang paling masyukkkk!! Dapat jumpa para fashionista lagi tuuuu!! Heheheee…. Tapi tak pe laaa.. aku pergi event I ♥ BAZAAR  aje laaa… Lain kali boleh kot pergi Chic Pop event nih..

(Klik pada kedua-dua flyers design untuk maklumat lanjut mengenai event)

Ouhhh bercakap pasal gathering untuk blogger…. Sila tengok info di bawah :

Acara: Jom Berkelah dengan Geng Kembar Ke 2


Tarikh: 3 April 2011


Masa: 10.30 pagi


Tempat: Taman Seri Empangan, Presint 5, Putrajaya (Depan PICC)

MAKLUMAT LANJUT KLIK DENGAN COMEL DI SINI

 

Dengar kata blogger top ngetop BEN ASHAARI pun ada???? Bersama krew 1tube.my ???? Haaaa apa lagi ramai-ramai laa klik link di atas untuk maklumat lebih terperinci mengenai gathering ni ye! Hehehee

InsyaAllah kalau takde aral melintang, Ahad ni aku datang Putrajaya eh? Eh??? Kui kui kui! Oke lah nak bersiap-siap nih. Pssstttt…!! Ada something kat dagu aku nih. Adehhh!!! Mekap lapan belas inci laaa jawabnye!!!!

 

sign NISA

12 comments :

Love hurt aeNnn said...

best nye nisa nak pegi event. heee. ;)) kite jauh tak leyh nak join. sedih.

Arshieda Nabila said...

wah...menyoping eh...sonoknye dpt duet....;-))

ari ni group kaki blogger kat fb watr gathering kat kfc syeksen 7....pukul 11am.....tp...xde BEN ASHAARI pon la....jom la dtg join sekali...;-))

mynameismy said...

ala beshnye. esok ke? jauhla nk g putrajaya... bile nk buat gath dkt2 tgh2 KL nun? hehe...

nk pegi sok pun segan.. yela ade blogger2 ngetop je kannnn...

Amiera Hilton said...

xboleh nk pegi..jauh. isk isk :(

Admiral Hafiz said...

ala nk g jugak..
tapi.....


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

mysara said...

wah...cik nisa kte ni nk g mmborong kt bazar lah ye..hehe

taufiq helios said...

fuhyoo......shupin..da lama x kuar shupin.haha

suzi said...

waa sh0pping..bole r banjer..huhu..sye adewt n3 sal nisa..ade mse jenguk la=)

qucachahir said...

nisa memang kaki shopping..kalah artis u.. ;)
hehe.. :D

Izyan Masri said...

HAMBOI,,BESTNYA SIS NISA HATI EYH :D

sarah mohamad said...

ala .. time duk dekat kampung baru ada bazaar. mencik! hiks

Huszaini said...

terima kasih yer nisa!! huhuhu terharu!