Wednesday, April 13, 2011

Bersedia untuk pulang!

Assalamualaikum…

 

IMG_3462

 

Sebelum pulang ke kampung, anak tekak berirama lagu barat. Errr itu metafora sahaja. Aku nak kata anak tekak aku mula mengidam kan makanan dari barat. Ahh gilo aku nih ! So ape lagi… tangan laju je check website Pizza Hut Delivery dan order Meatball Spaghetti & Creamy Carbonara Spaghetti. Tambah flatbread sedap jugak!

 

IMG_3467

IMG_3466

IMG_3463

 

Entah kenapa aku rasa order guna delivery ni, spaghetti dia lagi banyak daripada aku makan kat kedai nye! Ouhh ye ni first time aku makan flatbread. Sedap la pulak!! Sudah nye aku bantai sampai abes. Kesian Myra makan sikit aje.

Aku rasa lepas ni kalau aku lapar aku order through delivery service aje.. Tapi aku biasa call delivery service daripada McDonald’s dengan Pizza Hut aje la.. Domino’s aku tak pernah try lagi. Sebab aku tak tahu sedap ke tak pizza jat situ.

 

IMG_3469

Yeahhh tu dia bagasi gabak aku yang bakal aku bawak pulang. Aku sumbat segala benda yang aku nak bawak balik. Ye lah.. aku tinggal dua semester aje kat sini. So aku nak bawak balik barang-barang yang aku tak guna dah.

Walaupun beg dah sarat giler, tapi aku still rasa banyak barang yang aku nak bawak balik. Cehhh gila lah aku. Balik dua tiga hari je pun! Tapi angkut barang macam nak pindah rumah. Takpe, aku memang macam ni.

P/S : Minta jasa baik semua jawab poll yang ada kat sidebar blog aku eh. Hehe poll yang warna pink tu :) Tenkiuu.

 

 

sign NISA

9 comments :

mynameismy said...

ni nk balik mane ni nisa??

Faez Rusni said...

nk blik mane nieh?? ikot2..

Cik Ezy said...

2la.. ingt nk pindah rumah bwk beg besau tu..
hahakk..
lapo pulak tgk mknan2 enak ni..
aishhh

Nobita Sensei said...

ni beg akademi fantasia..kahkah

encHIx laNDax said...

landax dah jawab poll =)

wah!semangat nak balik ye~huhuhu

Anis Adila Aris said...

bestnya dapat balik..
kim salam org temerloh yek :)

eton said...

waaa... bestnya dapat balik umah...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

beso beg dik huhuhu

rara pinkmafia said...

sedapnya spegetti tu.huaaaaa lapa.