Saturday, April 2, 2011

Akikah kentang goreng dengan rakusnya di Subang Parade

Heyhooooo!!! Eksaited beb!! Eksaited gilerrrr!!! Aku sekarang update blog secara langsung dari Subang Parade yawwww... Dah macam blogger terkenal BEN ASHAARI lak update di mana-mana... Heheheee....



Hahahahahaaaa gigih tak aku menaip??? Aku macam eksaited pulak update entry on the spot.. Tak pernah aku update macam ni woii.. Ni yang membuat aku berkeinginan untuk memiliki netbook dan seekor berukband supaya aku leh jadi junior kepada Abang Ben pulak.. Huahuahuaaa perasan lak haku! Ohhh ye, terima kasih daun keladi kat Eazy Izzuddin atas kesudian beliau merelakan laptopnye ditujah-tujah oleh aku hahaha!!!



Wooaargghhh!! Rakus giler kot memasing meng-akikah kan kentang goreng McDonalds. Nasib laa kentang goreng tu sedap. Huahuahuaaa licin jugaaa akhirnyaa.. Hehehee.. oke.. nampaknye Tia dan lelaki seksi si Akmal Hilmi tu dah sampai.. jom mula jelaja I LOVE BAZAAR. huahuahuaaaa

MANUSIA TERJEBAK :


Byeee :D

27 comments:

  1. hehe dah mcm abg ben dah nisa ni update dimana2 jua eceh caya la :)

    ReplyDelete
  2. org kalau updte blog paling cepat pon sejam. HHAHAA

    ReplyDelete
  3. rajinnye nisa...kalau la saya serajin itu..ish3...;)

    ReplyDelete
  4. wuwuwuw tia tak ajakkkkk T_______T
    eh, kem salam ngn 2 ketul budak eazy & eman tu ek. and and tia skali :P

    ReplyDelete
  5. bagus up date time makan ;)
    kalah abg ben..hehe!.. :D

    ReplyDelete
  6. wow, update dimana sahaja. btw muka kau sama macam budak nie -------->http://desperate-desire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. fries mmg sgt sedap!
    tmbhan mcd plak! :D

    ReplyDelete
  8. RAJIN KEMAIN DIA YE.SIAP UPDATE KAT MCD KE ? :D

    ReplyDelete
  9. wow...
    sys nisa update live tuh....
    mmg gaya nk jd mcm abg ben ye, sys....

    happy outing sys..

    ReplyDelete
  10. dating beramai2 woaahh bf tak jeles ke yangg :P

    ReplyDelete
  11. hahhaa... sangat rakuss.. muehehe

    ReplyDelete
  12. wah. rajin btul kamu mengupadate dmana saja.

    i love mcd much n much.

    ReplyDelete
  13. Pehh~ kalah la bro Ben nanti. Hahaha~ cik Yana tak pandai nak update on the spot. Tak de idea :(

    Entry terkini: Tiket Percuma Untuk Peminat Justin Bieber :)

    ReplyDelete
  14. pasni tgh lecture pon leh update blog la..hehehe

    ReplyDelete
  15. kentang mcd mmg sedap.. hehe!!
    tekun tu menaip :)

    ReplyDelete
  16. suke kentang kat McD !! hee

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/astronyte.html

    ReplyDelete
  17. first time nak komen neh.
    neves neves.
    eh? =.=


    btw lama tak makan mekdi
    wuwuuuu

    ReplyDelete
  18. suka fries kat McD !!
    huu

    mr right pon singgah sini. hee http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/astronyte.html

    ReplyDelete
  19. nama aku silap. wuuuwuwuwu. T__T

    ReplyDelete
  20. haha teruknye mamat baju ungu tu entah dari mane die dtg..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay