Saturday, April 2, 2011

Akikah kentang goreng dengan rakusnya di Subang Parade

Heyhooooo!!! Eksaited beb!! Eksaited gilerrrr!!! Aku sekarang update blog secara langsung dari Subang Parade yawwww... Dah macam blogger terkenal BEN ASHAARI lak update di mana-mana... Heheheee....



Hahahahahaaaa gigih tak aku menaip??? Aku macam eksaited pulak update entry on the spot.. Tak pernah aku update macam ni woii.. Ni yang membuat aku berkeinginan untuk memiliki netbook dan seekor berukband supaya aku leh jadi junior kepada Abang Ben pulak.. Huahuahuaaa perasan lak haku! Ohhh ye, terima kasih daun keladi kat Eazy Izzuddin atas kesudian beliau merelakan laptopnye ditujah-tujah oleh aku hahaha!!!



Wooaargghhh!! Rakus giler kot memasing meng-akikah kan kentang goreng McDonalds. Nasib laa kentang goreng tu sedap. Huahuahuaaa licin jugaaa akhirnyaa.. Hehehee.. oke.. nampaknye Tia dan lelaki seksi si Akmal Hilmi tu dah sampai.. jom mula jelaja I LOVE BAZAAR. huahuahuaaaa

MANUSIA TERJEBAK :


Byeee :D

27 comments :

fyrafauzi said...

wahhh kak nisa update live!^^

efa said...

hehe dah mcm abg ben dah nisa ni update dimana2 jua eceh caya la :)

aashh said...

woowww . cepatnya ^__^

nora amila ghazali said...

rajin betul nisa nie.. hahha

Admiral Hafiz said...

hehe
semangatnye wat live blogging

Entry Terkini: Gmail Motion - Lawak Daripada Google Sempena April Fool 2011

NisaAdnan said...

org kalau updte blog paling cepat pon sejam. HHAHAA

diyana said...

rajinnye nisa...kalau la saya serajin itu..ish3...;)

eykameow said...

wuwuwuw tia tak ajakkkkk T_______T
eh, kem salam ngn 2 ketul budak eazy & eman tu ek. and and tia skali :P

qucachahir said...

bagus up date time makan ;)
kalah abg ben..hehe!.. :D

e-kemal said...

wow, update dimana sahaja. btw muka kau sama macam budak nie -------->http://desperate-desire.blogspot.com/

mysara said...

fries mmg sgt sedap!
tmbhan mcd plak! :D

Izyan Masri said...

RAJIN KEMAIN DIA YE.SIAP UPDATE KAT MCD KE ? :D

FarzanaAhmad said...

wow...
sys nisa update live tuh....
mmg gaya nk jd mcm abg ben ye, sys....

happy outing sys..

sherah said...

dating beramai2 woaahh bf tak jeles ke yangg :P

yad'z said...

hahhaa... sangat rakuss.. muehehe

Aini Shahida said...

cdpnye kntang tu...nk ckit! hee

nabihancakap said...

wah. rajin btul kamu mengupadate dmana saja.

i love mcd much n much.

Cik Yana said...

Pehh~ kalah la bro Ben nanti. Hahaha~ cik Yana tak pandai nak update on the spot. Tak de idea :(

Entry terkini: Tiket Percuma Untuk Peminat Justin Bieber :)

Encik Psychopath said...

kemain.

Naz said...

pasni tgh lecture pon leh update blog la..hehehe

muhammadnuraizuddin abdulrahman said...

wah2..ihihih... enjoy tadi..thx ya.

Amirrah Zawani said...

kentang mcd mmg sedap.. hehe!!
tekun tu menaip :)

mr_right said...

suke kentang kat McD !! hee

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/astronyte.html

Syazwana said...

first time nak komen neh.
neves neves.
eh? =.=


btw lama tak makan mekdi
wuwuuuu

mr_right said...

suka fries kat McD !!
huu

mr right pon singgah sini. hee http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/astronyte.html

aman said...

nama aku silap. wuuuwuwuwu. T__T

EmanTheHalia said...

haha teruknye mamat baju ungu tu entah dari mane die dtg..